Încă puțin până la Târgul de Turism al Olteniei

Încă puțin până la Târgul de Turism al Olteniei


TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI editia a IV- a – cel mai important eveniment dedicat turismului  din regiunea  Olteniei se va desfășura in perioada 8-10 martie 2019 la Craiova. 

 Alege-ți destinația de vacanță la Târgul de Turism al Olteniei și poți beneficia de reduceri substantiale la pachete turistice achiziționate!Targul-de-turism-al-Olteniei-DescoperimRomania.ro_-200x300 Încă puțin până la Târgul de Turism al Olteniei

Evenimentul debutează pe 8 martie 2019 la Centrul Multifunctional Craiova.

Vor fi 3 zile de oferte la Târgul de Turism al Olteniei.

Prestige Tours alături de 7 agenții de turism partenere  au pregătit oferte speciale cu reduceri Early Booking, dar și multe alte surprize pentru vizitatori. Amatorii de vacanțe au parte de reduceri de până la 40% pe perioada târgului, dar și oferte speciale către Antalya cu plecare din Craiova și nu numai.

Aventura cu Balonul – un nou produs de promovare!

Târgul de Turism al Olteniei organizează în perioada 8-10 martie 2019, la Centrul Multifunctional Craiova, zbor ancorat cu  balonul cu aer cald – un mijloc inedit si eficient de promovare, publicitate, reclama de afaceri pentru cei interesati.

Pe urmele dinozaurilor…  

Vino împreună cu copilul tău la Centrul Multifunctional Craiova în perioada 8-10 martie și descoperiți secretele din preistorie!  Dino Parc Rasnov singurul parc tematic de dinozauri din Romania va asteapta cu informatii si surprize

Grand Hotel Minerva Resort & Spa  k Afrodita Resort & Spa k  Diana Resort vă invită să descoperiți în Băile Herculane rafinamentul, ospitalitatea și confortul.

Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

Concomitent cu ediţia a IV-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ed. III – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificatie si cofetarie.

Horeca Expo Oltenia  organizeaza concursul anului, dedicat producatorilor din segmentul  panificatie si cofetarie ce se va desfasura pe data de 9 martie 2019

Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.

Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele cinci judeţe ale Olteniei, dar şi judeţele Argeş şi Caraş Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi on-line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newslettere, comunicate de presă, menite să atragă un număr cat mai mare de vizitatori.

Sponsor al evenimentului Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România

Intrarea vizitatorilor va fi libera!

Organizator:

PS MULTISERVICES SRL

 8 – 10 martie 2019

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 16.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO Oltenia

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *