Targul-de-Turism-al-Romaniei-editia-de-toamna-Descoperimromania.ro

Rezervă-ți vacanța de vis la Târgul de Turism Al României – ediția de toamnă!

Rezervă-ți vacanța de vis la Târgul de Turism Al României – ediția de toamnă!


În perioada 9 – 12 noiembrie, te așteptăm la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă – cu super oferte la destinații din întreaga lume și cele mai bune sfaturi de călătorie de la consultanții în turism. Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț.

Peste-20.000-de-vizitatori-au-ajuns-la-Targul-de-Turism-al-Romaniei-de-la-ROMEXPO-DescoperimRomania.ro-1-800x600 Rezervă-ți vacanța de vis la Târgul de Turism Al României – ediția de toamnă!

Evenimentul are loc în pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO și prezintă cele mai frumoase și accesibile vacanțe și sejururi.

La #TTR2023 participă agenții de turism, tour-operatori, instituții care promovează zonele turistice din România, organizatori de circuite locale și internaționale.

Companiile expozante au pregătit reduceri substanțiale la pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, pasionații de călătorie își pot rezerva vacanța de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejurul de Paște cu o reducere de până la 40%.

Iar cei care vor să-și rezerve din timp concediul de vară pentru anul viitor, o pot face la Târgul de Turism al României cu un discount de până la 50%.

Incepe-Targul-de-Turism-al-Romaniei-de-la-ROMEXPO-DescoperimRomania-3-796x600 Rezervă-ți vacanța de vis la Târgul de Turism Al României – ediția de toamnă!

#TTR2023 este dedicat atât familiilor care caută vacanțe all inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinații exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizitatorii găsesc oferte last minute, dar și early booking cu facilități suplimentare.

PROGRAM DE VIZITARE

09 – 11 noiembrie, în interval orar 10:00 – 18:00

12 noiembrie, în interval orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *