Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Emma - Apartament cu 4 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Uscător de păr

Informații generale

Apartament Emma din Sibiu – Sibiu și împrejurimi.

Situat la 2 km de centrul Sibiului, apartament Emma oferă, într-un spațiu generos și modern amenajat, 3 dormitoare decomandate, 1 living-room, 1 baie cu cadă,1 baie de serviciu și balcon.
Bucătăria este dotată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri, filtru de cafea, fierbător de apa, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde.
Încălzirea este asigurată de centrala termică proprie cu care este dotat apartamentul și există mașină de spălat rufe. Este disponibil internet wi-fi gratuit, cablu tv.
La o distanță de 25-50 m exista un magazin alimentar, stație de autobuz, stație de taxi și restaurante.
Parcarea este publică și gratuită, făcându-se la fața locului.

Structura unitate de cazare: 1 apartament, cu o capacitate standard de 6 persoane (2 paturi duble, 2 paturi single)
Plata se poate face cu numerar, card sau virament bancar.

Check-in începând cu ora 16, check-out până la ora 11.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

17:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Este necesară plata unui avans.
Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare contra cost.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Plată cu cardul
 • Frigider în unitate
 • Internet
 • Internet wireless
 • Living
 • Parcare
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu este orașul reședință al județului Sibiu, un oraș plin de obiective culturale și istorice de mare importanță, cu iz medieval și încărcat de istorie și cultură. Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană a Uniunii Europene în anul 2007, un titlu bine meritat pentru valorile culturale existente din acest oraș.

Când te plimbi prin centrul orașului, spre Piața Sfatului, sau pe străduțele din împrejurimi, spre cele trei piețe centrale, simți spiritul medieval, istoric, al unei cetăți din Epoca Medievală. Străduțele înguste, pasajele vechi, curțile interioare, clădirile în stil baroc și gotic sau casele săsești formează un ansamblu cultural ce te transpune într-o altă lume, tipică Europei medievale.

Puteți vizita în Sibiu numeroase muzee: Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Bisericii Evanghelice, Galeria de Artă Românească. Una dintre cele mai importante muzee din Sibiu este Muzeul Național Brukenthal, aflat în Palatul Brukenthal, cu colecții impresionante de artă europeană, românească, contemporană, artă gotică etc. Muzeul are o marcă aparte fiind primul muzeu din România, din estul și centrul Europei, deschis în anul 1817, datorită baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei în secolul XVIII.

În zona centrală puteți vizita numeroase clădiri monumentale și biserici, cu importanță turistică deosebită: Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului cu o impresionantă priveliște panoramică, Casa cu Cariatide etc. Zona centrală este formată din trei piețe: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, înconjurate de biserici cu construcții foarte frumoase, muzee și clădiri de mare valoare arhitectonică și istorică.

În împrejurimile Sibiului, puteți descoperi zone importante din punct de vedere cultural, istoric și etnografic (Cisnădie, Cisnădioara cu Biserica din Deal, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului cu lacurile sărate) și unul dintre cele mai importante muzee etnografice, în aer liber din țară: Muzeul Asta – Dumbrava Sibiului, ce prezintă numeroase case tradiționale din toată țara, biserici, mori de vânt, obiecte meșteșugărești costume tradiționale etc. E o încântare să vă plimbați pe ulițele muzeului în aer liber, în cântatul păsărilor și verdeața copacilor, ce alcătuiesc tabloul perfect.

Sibiul și împrejurimile sale formează un ansamblu istoric – cultural românesc și săsesc, cu arhitectură, etnografie și multiculturalitate unice în țara noastră.

 


Obiective turistice

Turnul Bisericii Evanghelice este al doilea turn ca înălțime din Transilvania, având o înălțime de 73,34 m și în partea superioară este înconjurat la colțuri de 4 turnulețe mai mici, poate fi vizitat până la ultimul etaj.

Turnul Sfatului se găsește în Piața Mică din Sibiu și avea rolul de turn de apărare, iar în prezent a devenit un adevărat simbol al orașului fiind nelipsit din tablouri sau vederi, oferind turiștilor o superbă panoramă asupra orașului și imprejurimilor.

Pasajul Scărilor este un monument istoric al Sibiului construit din piatră și căramidă, fiind considerat cel mai pitoresc loc caracteristic Sibiului Vechi, mai este cunoscut și sub numele de ”Zidul cu ace”.

Podul Minciunilor a fost construit în anul 1859 fiind primul din România și al doilea din Europa confecționat din fontă turnată, cu decorațiuni prin trafonare și având la capete două cercuri mari decorate cu stema Sibiului, reprezentând un veritabil simbol al orașului și un loc romantic unde își dădeau întâlnire îndrăgostiții.

Biserica fortificată de la Biertan jud.Sibiu se află în localitatea Biertan și este cea mai impunătoare și bine fortificate cetăți țărănești din Transilvania, a fost construită în secolulul XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu și a reușit sa își păstreze aspectul până în prezent. Localitatea Biertan a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și datorită acestei deosebite cetăți forificată.
Citește mai mult