Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Nona - 2 camere (2 persoane)

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Bucătărie, Frigider în unitate, Încălzire centrală, Internet wireless, Living, Parcare, TV în living, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Nona - 2 camere (3 persoane)

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Bucătărie, Frigider în unitate, Încălzire centrală, Internet wireless, Living, Parcare, TV în living, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Nona  - 2 camere (dormitor matrimonial şi living)

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Bucătărie, Frigider în unitate, Încălzire centrală, Internet wireless, Living, Parcare, TV în living, Uscător de păr

Informații generale

Apartament Nona din Sibiu – Sibiu și împrejurimi.

Apartament Nona din Sibiu este o unitate de cazare în regim hotelier recent deschisă pe strada Luptei nr. 31 şi dispune de două camere cu un număr de maxim 4 locuri de cazare.

Este compus din  living generos, bucătărie complet utilată,  un dormitor matrimonial și o baie pe hol cu duş și uscator de păr.

Apartament Nona din Sibiu este situat într-o zonă liniştită a oraşului, la 100 de metri de o zonă comercială şi la 20 minute de mers pe jos de centrul Sibiului, la aceeaşi distanţă și de Shopping City Sibiu.

Atractii turistice în Sibiu

Cu peste 100 de evenimente anuale împărţite de-a lungul unui an întreg,  Sibiul oferă un mijloc plăcut de petrecere a timpului liber, cu evenimente variate, pentru toate vârstele şi toate gusturile.

Sibiul este un oraş medieval cu o istorie veche de 900 de ani, în care s-au păstrat multe mărturii ale trecutului, care pot prezenta astăzi un interes deosebit pentru vizitatori, cum sunt: Piaţa Mare, Piaţa Mică, biserici istorice, muzee, palate.

Din Sibiu se pot explora foarte uşor două rezervaţii şi 7 parcuri naturale situate în aproprierea oraşului, precum şi staţiunea Păltiniş, cea mai veche din România.

Sibiul este gazda unor evenimente sportive de top din România. oraşul găzduieşte Turul Sibiului, importantă cursă ciclistă, Red Bull Romaniacs cursă de Hard Enduro, Raliul Sibiului, Sibiu Open şi altele.

În fiecare an, în luna iunie, Sibiul este gazda Festivalului Internațional de Teatru!

În Sibiu se găsesc două dintre cele mai frumoase parcuri din România: Parcul Sub Arini şi Pădurea Dumbrava străbătută de o pistă pentru biciclete și care adăpostește atât Grădina Zoologică Sibiu, cât și Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA.

La Sibiu o să aveţi parte de o experienţă culinară deosebită, Sibiul se pregătește pentru titulatura de Capitala Gastronomică a Europei din anul 2019.

Vă așteptăm cu drag la Apartament Nona din Sibiu!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Baie cu duş
 • Bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Încălzire centrală
 • Internet wireless
 • Living
 • Parcare
 • TV în living
 • Uscător de păr

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu este orașul reședință al județului Sibiu, un oraș plin de obiective culturale și istorice de mare importanță, cu iz medieval și încărcat de istorie și cultură. Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană a Uniunii Europene în anul 2007, un titlu bine meritat pentru valorile culturale existente din acest oraș.

Când te plimbi prin centrul orașului, spre Piața Sfatului, sau pe străduțele din împrejurimi, spre cele trei piețe centrale, simți spiritul medieval, istoric, al unei cetăți din Epoca Medievală. Străduțele înguste, pasajele vechi, curțile interioare, clădirile în stil baroc și gotic sau casele săsești formează un ansamblu cultural ce te transpune într-o altă lume, tipică Europei medievale.

Puteți vizita în Sibiu numeroase muzee: Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Bisericii Evanghelice, Galeria de Artă Românească. Una dintre cele mai importante muzee din Sibiu este Muzeul Național Brukenthal, aflat în Palatul Brukenthal, cu colecții impresionante de artă europeană, românească, contemporană, artă gotică etc. Muzeul are o marcă aparte fiind primul muzeu din România, din estul și centrul Europei, deschis în anul 1817, datorită baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei în secolul XVIII.

În zona centrală puteți vizita numeroase clădiri monumentale și biserici, cu importanță turistică deosebită: Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului cu o impresionantă priveliște panoramică, Casa cu Cariatide etc. Zona centrală este formată din trei piețe: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, înconjurate de biserici cu construcții foarte frumoase, muzee și clădiri de mare valoare arhitectonică și istorică.

În împrejurimile Sibiului, puteți descoperi zone importante din punct de vedere cultural, istoric și etnografic (Cisnădie, Cisnădioara cu Biserica din Deal, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului cu lacurile sărate) și unul dintre cele mai importante muzee etnografice, în aer liber din țară: Muzeul Asta – Dumbrava Sibiului, ce prezintă numeroase case tradiționale din toată țara, biserici, mori de vânt, obiecte meșteșugărești costume tradiționale etc. E o încântare să vă plimbați pe ulițele muzeului în aer liber, în cântatul păsărilor și verdeața copacilor, ce alcătuiesc tabloul perfect.

Sibiul și împrejurimile sale formează un ansamblu istoric – cultural românesc și săsesc, cu arhitectură, etnografie și multiculturalitate unice în țara noastră.

 


Obiective turistice

Turnul Bisericii Evanghelice este al doilea turn ca înălțime din Transilvania, având o înălțime de 73,34 m și în partea superioară este înconjurat la colțuri de 4 turnulețe mai mici, poate fi vizitat până la ultimul etaj.

Turnul Sfatului se găsește în Piața Mică din Sibiu și avea rolul de turn de apărare, iar în prezent a devenit un adevărat simbol al orașului fiind nelipsit din tablouri sau vederi, oferind turiștilor o superbă panoramă asupra orașului și imprejurimilor.

Pasajul Scărilor este un monument istoric al Sibiului construit din piatră și căramidă, fiind considerat cel mai pitoresc loc caracteristic Sibiului Vechi, mai este cunoscut și sub numele de ”Zidul cu ace”.

Podul Minciunilor a fost construit în anul 1859 fiind primul din România și al doilea din Europa confecționat din fontă turnată, cu decorațiuni prin trafonare și având la capete două cercuri mari decorate cu stema Sibiului, reprezentând un veritabil simbol al orașului și un loc romantic unde își dădeau întâlnire îndrăgostiții.

Biserica fortificată de la Biertan jud.Sibiu se află în localitatea Biertan și este cea mai impunătoare și bine fortificate cetăți țărănești din Transilvania, a fost construită în secolulul XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu și a reușit sa își păstreze aspectul până în prezent. Localitatea Biertan a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și datorită acestei deosebite cetăți forificată.
Citește mai mult