Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Apartament Promenada Beach View - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:

  În cursul săptămânii

  În weekend

  27.06.2016-30.06.2016 310 lei/noapte

  400 lei/noapte

  01.07.2016-14.07.2016

  350 lei/noapte

  400 lei/noapte

  15.07.2016-31.07.2016

  350 lei/noapte

  400 lei/noapte

  01.08.2016-11.08.2016

  350 lei/noapte 400 lei/noapte
  12.08.2016-15.08.2016 400 lei/noapte

  400 lei/noapte

  16.08.2016-20.08.2016

  390 lei/noapte 410 lei/noapte
  21.08.2016-31.08.2016 310 lei/noapte

  350 lei/noapte

  01.09.2016-04.09.2016

  250 lei/noapte 250 lei/noapte
  05.09.2016-15.09.2016 250 lei/noapte

  250 lei/noapte

  La peste 7 nopţi de cazare beneficiaţi de 5% discount.

  Cost pat suplimentar 70 lei / noapte.

Informații generale

Apartament Promenada Beach View din Mamaia Nord – Litoralul Mării Negre.

Apartament Promenada Beach View din Mamaia Nord este alegerea perfectă pentru un sejur de vis la malul mării.

Situat la doar 90 de metri de malul mării apartamentul se află într-un bloc nou, finalizat în anul 2015 și dispune de parcare proprie, lift spațios, terasă, living cu bucătărie open-space complet utilată, TV LCD cu diagonala de 105 centimetri, aer condiționat, internet, bideu și cabină de duș spațioasă.

Apartament Promenada Beach View din Mamaia Nord este ideal atât pentru petrecerea unui concediu plăcut și liniștit, cât și pentru un concediu plin de distracție fiind situat în apropierea zonei de cluburi Summerland din Mamaia.

Apartamentul Promenada Beach View se bucură de o priveliște extraordinară spre mare și plajă astfel vă veți putea bucura de spectacolul soarelui la răsărit chiar și din pat.

Pe plaja nou amenajată cu nisip fin din imediata apropriere, se poate găsi un beach-bar cu toate dotările necesare (terase, șezlonguri, pături) pentru a petrece timpul pe plajă într-un mod plăcut și confortabil. Plaja Papaya, ce se află la o distanță de 150 de metri de unitatea de cazare și oferă posibilitatea de a exersa kiteboardingul. Iar Clubul El Comandante se află la numai 100 de metri și este o locație perfectă pentru a petrece seri pline de distracție la malul mării.

Noua promenadă recent construită pe plajă oferă avantajul unor frumoase plimbări atât pe jos, cât și cu bicicleta bucurându-vă de briza mării și spectacolul valurilor.

Atracții turistice Mamaia Nord:

Petrecerile și cluburile sunt principala atracție turistică din Mamaia, dar sunt și obiective turistice naturale deosebite pe care le puteți vizita.

Lacul Siutghiol (cunoscut și cu numele de Lacul Mamaia) este un important obiectiv turistic pe suprafața căruia se practică sporturi pe apă precum schi nautic sau yachting. De asemenea, pe lac se află insula calcaroasă Ovidiu.

Un alt obiectiv turistic important din Mamaia este telegondola și constituie o oportunitate deosebită de a admira priveliștea de la înălțime.

Pentru a vă bucura de toate acestea alegeți pentru cazare Apartament Promenada Beach View din Mamaia Nord!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare la un cost de 70 lei/pat/noapte.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Aer condiţionat
 • Baie în cameră
 • Balcon
 • Frigider în cameră
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Lift
 • Living
 • Parcare
 • Televizor
 • TV în living
 • Uscător de păr

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult