Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Căsuța din Pădure - Cameră dublă fără baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Căsuța din Pădure - Cameră dublă cu baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

Informații generale

Casa de vacanţă Căsuța din Pădure din Mălaia – Oltenia.

Casa de vacanţă Căsuța din Pădure din Mălaia este alegerea perfectă pentru iubitorii de munte și pentru cei care își doresc clipe de relaxare în mijlocul naturii. Aceasta este localizată în localitatea Mălaia, la 10 km de Voineasa și 40 de km de Transalpina Ski Resort, într-un loc parcă desprins din basme, în pădure, retras și liniștit.

Pensiunea Căsuța din Pădure are o capacitate de 12 locuri, frumos amenajate, cu tematică. Există 2 camere, cu pat dublu și băi proprii, cu toate utilitățile necesare. Acestea au ca tematică Bogățiile Toamnei și respectiv, Camera Orhideelor, camere cu personalitate. Următoarele 2 camere duble, cu personalitate, împart baia și reprezintă Camera Renașterii și Norocului. De asemenea, gazdele vă pun la dispoziție un apartament cu 2 camere și o baie, în regim double, special create pentru familii sau grupuri de prieteni, cu idei florale, acestea sunt camerele Brândușelor și Lăcrămioarelor. La ”Căsuța din Pădure” veți găsi farmec, personalitate și originalitate. Fiecare cameră dispune de TV prin cablu, balcon și internet.

Pensiunea dispune de un living spațios, cu sistem audio, DVD Player și TV, unde vă puteți relaxa alături de prieteni. Oaspeții căsuței au acces la bucătăria complet utilată, iar copii au un spațiu de joacă, special amenajat pentru ei.

De asemenea, vă puteți petrece timpul liber jucând baschet, la mini-terenul de la pensiune, sau ping–pong. Vă puteți relaxa în grădina pensiunii, cu terasă, foișor, loc amenajat cu grătar, iar râul din curte vă transmite liniște și destindere.

Casa de vacanţă Căsuța din Pădure din Mălaia are un farmec aparte atât vara cât și iarna. Oaspeții sunt poftiți iarna la gura șemineului și pot beneficia, contra cost, de o baie caldă în ciubar, experiență făcută poate o data în viață. Vara vă puteți relaxa afară, la aer curat sau puteți face drumeții, plimbări în pădure și împrejurimi, vă puteți juca badmington, puteți avea parte de Căsuța din Pădure este locul ideal să vă petreceți o vacanță reușită, odihnitoare și relaxantă departe de agitația urbană, într-un loc de basm!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare, dar doar pentru copii mici, gratuit.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • ATV
 • Acces la bucătărie
 • Piscină
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Şemineu
 • Terasă
 • Teren de sport
 • WiFi

Parcare

Parcarea este gratutită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Lotrului

Valea Lotrului

Valea Lotrului este o zonă turistică deosebită ce impresionează prin peisajele naturale și bogățiile locurilor, atrăgând foarte mulți iubitori de natură și nu numai.

Râul Lotru separă Munții Latoriței de cei ai Lotrului. Râul a fost direcționat prin numeroasele lacuri de acumulare care au făcut zona cu cea mai mare amenajare hidrografică din țară.

Lacul Vidra aflat la o altitudine de 1289 m este rezervorul principal al sistemului hidro-energetic Lotru. Iar prin tunelurile subterane de 150 km colectează apele afluenților Lotrului și ale lacurilor de acumulare Petrimanu și Galbenu, de pe râul Latorița.

Astfel Valea Lotrului începe în dreptul orașului Brezoi, acolo unde râul Lotru întâlnește Oltul. Pentru a ajunge aici trebuie parcursă Valea Oltului pe șoseaua E81 dinspre Sibiu sau dinspre Râmicu-Vâlcea.

Frumusețea locurilor a transformat această zonă într-o adevărată atracție turistică.

Cea mai veche stațiune din această zonă este Voineasa. Dar așezări de o frumusețe rară găsim și la Mălaia, Brezoi și Ciungetu.

Lacurile de acumulare din zonă sunt Bradișor, Petrimanu, Vidra. În jurul lor peisajul este natural, pur și deosebit de frumos.

Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își așteaptă turiștii să o descopere!

Sursă foto: ramnicuvalceaweek.ro

 


Obiective turistice

Cheile Latoritei sunt situate în sudul Munților Latoritei și în partea de nord a Munților Căpățânii, au o lungime de 5 km, iar pereții care mărginesc valea sunt alcătuiți din roci cristaline și granit. Accesul se face pe șoseaua ce pleacă din Brezoi spre Ciunget și apoi pe un drum asfaltat spre cabana Petrimanu. Principalele atracții aici sunt:Cascada Apa Spânzurată, Piatra Fetii, Piatra cu Găuri, etc.

Lacul Petrimanu a fost construit în anul 1977 și se află în Munții Latoritei la o altitudine de 1130 m cu o suprafață de 17 ha, este un lac de acumulare satelit menit să îmbogățească apele lacului Vidra. Accesul este destul de dificil, dar frumusețea și sălbăticia peisajului este aproape ireală.

Lacul Vidra este un lac de acumulare antropic, fondat în anul 1972 cu o lungime de 9 km, amplasat pe râul Lotru, în cheile Vidra, la 30 km amonte de stațiunea Voineasa și este înconjurat de păduri de molid.

Stațiunea Voineasa se află pe valea râului Lotru la poalele munților cu același nume la o altitudine de 650 m, înconjurată de păduri de fag, molid și brad, oferind o atmosferă de liniște și deconectare în orice anotimp. Principalul factor terapeutic il constituie climatul tonic-excitant cu aer curat, fără praf și alergeni, puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizați și radiații ultraviolete.
Citește mai mult