Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Casa Georgiana și Gabriel din Poiana - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor

Informații generale

Casa Georgiana și Gabriel din Poiana Mărului Brașov – Transilvania.

Casa Georgiană şi Gabriel din Poiană Mărului Brașov oferă turiştilor un sejur de neuitat încununat de înălţimile munţilor, crestele abrupte, peisajul debordant şi o intimidate fără cusur.

Situată în judeţul Braşov, în staţiunea Poiana Mărului, Casa Georgiană şi Gabriel din Poaina Mărului Brașov vă invită la linişte odihnă şi relaxare într-un cadru de vis, cu privelişti fermecătoare.

Cu o capacitate de cazare de 20 de locuri în 10 camere duble matrimoniale, Casa Georgiană şi Gabriel din Poaina Mărului Brașov dispune de grup sanitar propriu fiecărei camere, televizor, cablu T.V., acces gratuit la internet Wi-Fi, încălzire central pentru confortul sporit al fiecărei nopţi de iarnă, acces gratuit la bucătăria spaţioasă şi complet utilată, sală de mese cu design modern şi apă caldă cu program non-stop.

Foişorul, grădină şi terasa sunt şi ele în aşteptarea turiştilor dornici de evadare din mediul cotidian, din urbanul aglomerat pentru a se relaxa fie şi câteva zile în mediul rural, acolo unde tradiţionalul şi modernul se îmbină perfect.

Pentru amatorii de drumeţii Casa Georgiană şi Gabriel din Poaina Mărului Brașov este locul ideal, fiind amplasată la poalele dealurilor, cu mireasma aerului curat de munte.

Staţiunea Poiana Mărului din Braşov este unul din puţinele locuri din România unde se mai păstrează aproape toate tradiţiile. Fie că vorbim de colindatul din ajunul sărbătorii Crăciunului, sau de tradiţiile şi obiceiurile pascale, Poiana Mărului din Braşov este locul ideal pentru vacanţă dumneavoastră.

Cu un potenţial turistic ridicat şi condiţii de cazare excelente la Casa Georgiană şi Gabriel din Poiana Mărului vă invităm să vizitaţi, Biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, zidită de Constantin Brâncoveanu, aflată în centrul comunei, Schitul de la Şinca Veche şi Mănăstirea de la Şinca Noua, pentru amatorii de Aventură şi adrenalină Wolf Park Aventure, Cetatea Râşnov şi Castelul Bran, Biserica Neagră din Braşov, Plaiul Foii şi Refugiul Diana dar şiş a descoperiţi misterele acestui loc minunat.

Vă invităm la Casa Georgiană şi Gabriel din Poiana Mărului Brașov pentru a vă relaxa şi deopotrivă a simţii farmecul meleagurilor româneşti.

 


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult