Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Euro Hotel - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Camere pentru nefumători, Baie, Internet, Minibar, Room service (la preţ de meniu), TV

  Micul dejun inclus în preț.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Euro Hotel - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Camere pentru nefumători, Baie, Internet, Minibar, Room service (la preţ de meniu), TV

  Micul dejun inclus în preț.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Euro Hotel - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Camere pentru nefumători, Baie, Internet, Minibar, Room service (la preţ de meniu), TV

  Micul dejun inclus în preț.

Informații generale

Euro Hotel din Timișoara – Banat.

Euro Hotel din Timișoara oferă condiții deosebite de cazare în orașul de pe Bega, o alegere unde vă puteți bucura de o gamă largă de servicii la o calitate superioară. Euro Hotel este situat la 2 kilometrii de centrul Timișoarei, la doar 5 kilometrii de Gara de Nord și 10 kilometrii față de Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara.

Euro Hotel din Timișoara se află într-o locație în care vă puteți relaxa, dar totodată fiind și aproape de cele mai importante puncte cultural-sociale și economice ale orașului. Acesta vă pune la dispoziție un număr de 47 de camere, din care trei sunt apartamente. Cele mai importante facilități de care vă puteți bucura într-un cadru deopotrivă elegant și modern sunt: minibar și televizor în camere, internet, transfer gratuit la/ de la aeroport – la cerere, o sală de conferință cu o capacitate de 15 persoane, ideală pentru întâlniri de afaceri. De asemenea, dispune de bar și un salon pentru micul-dejun, prânz și cină, cu o capacitate de 58 de locuri, o parcare privată și posibilitatea de a închiria mașini.

În zonă vă puteți bucura de diferite cluburi, restaurante și cazinouri, hotelul fiind localizat în centrul cartierului academic (cunoscut ca și Compexul Studențesc).

Din punct de vedere cultural, cele mai importante obiective turistice pe care le puteți vizita în timpul sejurului dumneavoastră la Euro Hotel sunt Catedrala Mitropolitană ”Sfinții Trei Ierarhi”, una dintre cele mai înalte biserici de pe teritoriul țării, Piața Victoriei, locul unde a fost declarată Timișoara primul oraș liber de regimul comunist, Piața Unirii cu arhitectură barocă.

Pentru petrecerea timpului liber,  în zona centrală se găsesc pub-uri și cafenele, pe diferite tematici, fie că doriți să serviți o cafea într-un cadru elegant sau sunteți adepții locațiilor nonconformiste aici sigur găsiți locația potrivită. Dar și cele mai frumoase parcuri ideale pentru o plimbare relaxantă, precum Parcul Rozelor, Parcul Botanic, Parcul Copiilor etc.

Vă recomandăm și vă așteptăm cu drag la Euro Hotel din Timișoara, pentru petrecerea unui sejur într-un spațiu modern, într-un oraș cu o atmosferă relaxantă.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Banat, Cazare Timișoara, Cazare Hoteluri

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card, numerar și în euro.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare pentru copii, până la vârsta de 16 ani.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Serviciu de Transfer (contra cost)
 • Parcare păzită
 • Închirieri auto
 • Aer condiţionat
 • Camere pentru nefumători
 • Bar
 • Cablu TV
 • Internet
 • Minibar
 • Room service (la preţ de meniu)
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Banat

Banat

Regiunea Banat este o provincie istorică împărțită astăzi între România, Serbia și o mică parte din Ungaria.

Teritoriul românesc al Banatului cuprinde județul Timiș, județul Caraș-Severin, parte din județele Mehedinți și Arad.

Granițele naturale ale Banatului sunt râurile Mureș și Tisa, fluviul Dunărea și masivele Poiana-Ruscă și Retezat.

Relieful Banatului este foarte divers: începând din vest, spre est, formele de relief se succed în trepte: câmpia joasă, câmpia înaltă, dealurile și, în final munții. Unele masivele muntoase bănățene constituie ramura vestică a Carpaților Meridionali.

Datorită unui relief atât de diversificat Banatul este gazda unor obiective turistice naturale și antropice deosebite.

Dintre obiectivele turistice antropice amintim: Teatrul Mihai Eminescu din Oravița, statuia lui Hercules din Băile Herculane, Catedrala Mitropolitană din Timișoara, Teatrul Național (clădirea Operei) și multe alte clădiri deosebite din zona Cetate a Timișoarei, calea ferată Oravița – Anina (cea mai veche cale ferată montană din România).

Obiectivele naturale sunt reprezentate de Cascada Bigăr, Cascada Sușara, Cascada Moceriș, Cascada Beușnița, Cheile Carașului, Cheile Nerei, Cheile Minișului, Ochiul Beiului, Lacul Dracului, Trei Ape și multe, multe alte minuni ale naturii.

Dar să nu uităm că prin Banat intră și Dunărea în țară, la Baziaș, formând la întâlnirea cu râul Nera o microdeltă unică și spectaculoasă. Și de aici începe drumul lung și anevoios al Dunării printre munți apoi prin câmpie spre propria sa deltă, Delta Dunării.

Tradițiile și obiceiurile se mai păstrează în Banat atât în județul Timiș cât și în Caraș-Severin. Cele mai frumoase obiceiuri le găsim la rugi (nigei), sărbătoarea satului, ocazie cu care tinerii se întorc acasă, poartă cu mândrie portul popular, distracția durează 2 sau 3 zile în funcție de obiceiul fiecărui sat, dar tradiții speciale sunt și de Paște, Crăciun și Sânzâiene.

Bănățeni au darul gătitului cu gust, acasă la bănățeni vei descoperi preparate tradiționale din carne, murături, ciorbe, supe și prajituri delicioase.

Te invităm să descoperi frumusețile antropice și naturale ale Banatului!

 


Obiective turistice

În Timișoara „capitala Banatului”, supranumită și Mica Vienă datorită arhitecturii construcțiilor din centrul istoric realizată în stilul barocului vienez, călătorul poate admira Opera și Teatrul Național, Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Domul romano-catolic, Monumentul Sfintei Treimi și Palatul Baroc din Piața Unirii, Muzeul Banatului din Castelul Huniazilor, Bastionul Cetății, Parcul Rozelor, Parcul Alpinet sau Parcul Cental.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, unde pot fi admirate sălbaticele Chei ale Nerei, Lacul Dracului, Ochiul Bei, Cascada Beușnița, Cascada Bigăr - declarată în 2013 de către The World Geography drept una dintre cele mai frumoase cascade din lume.

Muzeul de Locomotive cu Abur din Reșița, cel mai mare muzeu tehnic în aer liber din Europa, unde sunt expuse 16 locomotive din diverse epoci de construcţie (14 sunt produse la Reşiţa), cea mai importantă fiind locomotiva „Resicza”, prima din cele trei locomotive cu aburi construite în spaţiul sud-est european, la Reşiţa, între anii 1872-1873.

Calea ferată Oravița-Anina, cea mai veche cale ferată montană din Sud-Estul Europei, o minunăție tehnică care străbate un peisaj mirific. Aproape toată Calea Ferată Oravița – Anina este realizată din tunele, poduri, străpungeri în stâncă, fiind numită și Semeringul bănățean.
Citește mai mult