Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Coral - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Coral - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Coral - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Coral - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Coral - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Hotel Coral din Satu Mare – Țara Oașului.


Hotel Coral din Satu Mare este o alegere elegantă și perfectă pentru a petrece un sejur reușit în Satu Mare și minunata Țară a Oașului.

Hotelul este situat la 4 kilometri de centrul orașului, spre Vama Petea ( Csengersima, Ungaria) fiind un hotel care dorește să ofere mai mult decât un spațiu de cazare, fiind renumit prin eleganță și ospitalitate.

Hotel Coral din Satu Mare dispune de 40 de camere, în regim single, double și triple, dar și 2 apartamente luxoase. Fiecare cameră este amenajată într-o combinație de modern și clasic, oferind confort și eleganță. Fiecare cameră dispune de mobilier din lemn masiv, cu masă de toaletă și oglindă, șifonier, cuier, noptiere, 2 tabureți, saltele ortopedice, baie privată, modernă, TV cu ecran plat și canale prin satelit, aer condiționat, mini-bar, telefon, uscător de păr,  mochetă personalizată și internet wirelles. Unele cameră dispun și de balcon.

Hotelul Coral servește micul dejun în fiecare dimineață, iar oaspeții hotelului pot servi prânzul și cina în restaurantul rafinat á la carte, cu o gamă variată de preparate culinare, din bucătăria românească și internațională. Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri și poate găzdui evenimente corporatiste sau private, cele mai speciale din viața omului. De asemenea, oaspeții pot servi băuturi sau cafea la bar și se pot relaxa pe terasa din grădina hotelului. Există o frumoasă grădină de vară, dotată cu cuptor pe lemne, sobă pe lemne, grill și rotisor pentru diferite preparate la proțap, ceaun cu sobă pe jar pentru diferite preparate tradiționale. În grădină sunt foișoare, cu o capacitate de 150 – 200 de persoane.  De asemenea, Hotelul Coral dispune și de un muzeu inedit tradițional oșănesc.

Tariful include și micul dejun.

Hotelul pune la dispoziție, pentru oaspeții veniți în Satu Mare în interes de serviciu sau pentru afaceri, o sală de conferințe unde se pot organiza conferințe, training-uri, într-un spațiu elegant, cu o capacitate de 150 de locuri. Aceasta este dotată cu: videoproiector, sistem de sonorizare, flipchart, pupitru cu 3 microfoane, 2 stabile și unul mobil pe sistem wirelles, acces la internet și spații pentru coffebreak.

Turiștii și oaspeții, veniți la Hotel Coral, pot petrece timpul liber vizitând obiective turistice interesante din orașul Satu Mare, cel mai important din Țara Oașului: Turnul Pompierilor, Catedrala Romano Catolică, Statuia Lupa Capitolina, Biserica Reformată cu Lanțuri, Palatul Episcopal, Clădirea Breslei Cizmarilor și multe alte obiective interesante.

Iar în apropierea orașului, în această zonă minunată puteți vizita: Muzeul din Negrești Oaș, Castelul Regelui Carol din Carei, Cetatea din Ardud, Turnul Pompierilor, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mănăstiera de la Bixad.

Hotelul Coral din Satu Mare este cea mai elegantă alegere pentru a petrece sejurul în Satu Mare, într-un cadru impecabil și intim!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Copii sub 5 ani beneficiază de gratuitate. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă animale de companie, contra cost.

Facilităţi

 • Bar
 • Foişor
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe

Parcare

Parcarea este gratuită și pazită.

Momentan nu sunt recenzii.

Țara Oașului

Țara Oașului

Țara Oașului este una dintre cele mai deosebite și importante regiuni turistice și istorice din România. Este o regiune frumos conturată, cu numeroase obiceiuri și tradiții unice. Din punct de vedere geografic, Țara Oașului cuprinde depresiunea tectono – vulcanică cu același nume și munții care o înconjoară: Munții Oaș și Igniș, cu altitudine cuprinsă între 700 – 1200 de metri, munți de origine vulcanică.

Condițiile favorabile de locuire din această regiune sunt demonstrate încă din cele mai vechi timpuri, existând urme de cultură materială începând cu paleoliticul. Țara Oașului a fost locuită de dacii liberi, iar în secolul al XIII-lea, majoritatea așezărilor sunt atestate, fiind poziționate pe cunoscutul ”drum al sării”, ce venea de la Ocna Șugatag, peste pasul Huta, la Satu Mare.

Turiștii se pot bucura de numeroase obiective în această zonă turistică. Ca și obiective turistice naturale, în Țara Oașului putem descoperi culmile vestice ale Munților Igniș, cu trasee turistice spre vârful Pietroasa și spre ”Sfinxul din Oaș”, cu platouri și vârfuri vulcanice. De asemenea, putem vizita lacul de la Călinești și izvoarele minerale numite borcuturi.

Din punct de vedere cultural, Țara Oașului este o regiune cu o impresionantă cultură, dar și vestită pentru obiceiurile, tradițiile și porturile specifice, conservate în forme originale până în zilele noastre. La Negrești Oaș putem vizita Muzeul Țării Oașului, cu secții de arheologie, etnografie, costume, ceramică și cu construcții, în aer liber, specifice Țării Oașului.

Etnografie și construcții vechi, specifice Țării Oașului, putem vizita și în localitatea Cămârzana, renumită pentru arhitectura, portul și obiceiurile specifice din Țara Oașului. Localitatea Vama este un însemnat centru tradițional de olărit, iar la Huta Certeze putem vizita case specifice, tradiționale. În contrast cu aceste așezări vechi este localitatea Certeze, astăzi satul are cele mai impresionante clădiri în stil modern, construite de primii români plecați să muncească în străinătate.

În fiecare an, în prima duminică din luna mai, în Pasul Huta, la trecerea spre Maramureș, putem participa la o tradițională nedeie, cu participarea zonelor Codru, Oaș, Maramureș. Turiștii pot asculta melodii specifice folclorice ale acestor zone turistice, pot admira costume tradiționale și pot gusta din preparate specifice.

Dintre obiectivele antropice realizare de om în această zonă minunată  amintim: Muzeul din Negrești Oaș, Castelul Regelui Carol din Carei, Cetatea din Ardud, Turnul Pompierilor, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mănăstiera de la Bixad.

Țara Oașului este o regiune turistică complexă, unde putem descoperi o Românie pură, prin tradițile și obiceiurile păstrate intact încă din cele mai vechi timpuri.

 


Obiective turistice

Muzeul Țării Oașului
Este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Țara Oașului. Prezintă întreaga cultură a Țării Oașului. Există o permanentă expoziție de obiecte de etnografie și folclor din Țara Oașului: port popular oșenesc, țesături specifice zonei, ceramică de Vama, mobilier și elemente de arhitectură populară. De asemenea cuprinde și o colecție de artă, a pictorului Ioan Țănțaș.

Muzeul Etnografic în aer liber
Este localizat în centrul orașului Negrești Oaș, într-un pitoresc spațiu colinar. Este format din monumente specifice arhitecturii țărănești a satelor din Țara Oașului, din secolele XVII – XX. Se remarcă case tradiționale, șura din Gherla Mică, poiată de oi, Biserica de lemn din Lechința (din 1604), dar și instalații tehnice funcționabile: moara de apă, vuitoare, piuă. Muzeul este completat de un centru de olărit, unde turiști pot vedea ”pe viu” continuarea tradiției olăritului.

Centru de olărit Vama
Este un însemnat centru tradițional de olărit din Țara Oașului. Este destinată impodobirii interioarelor caselor, fiind o ceramică valoroasă, smăltțuită cu caracter de lux și decorate cu motive geomoetrice florale, păstrând elemente decorative bizantine. Astăzi, turiștii pot descoperii tainele olăritului ăntr-o singură familie.

Vârful Pietroasa
Unul dintre cele mai frumoase obiective turistice naturale din Țara Oașului, cu peisaje pitorești. De origine vulcanică, cu numeroase forme: conuri, cratere și căldări, cascade, zona este împânzită de forme antropo și zoomorfe: ”Sfinxul Oașului”, Bunicii cu nepoții”, ”Urșii” etc. De asemenea, multe izvoare din această zonă aduc la suprafață ape carbogazoase. Drumeția spre vârfulș Pietroasa este de 4-5 ore dus-întors, și poartă turiștii spre zone împădurite, cu aer curat și o frumoasă cascadă de 6 metri. Când vom ajunge la cel mai înalt punct al județului, vom găsi o priveliște minunată spre lanțul carpatic, da și spre căldările depresionare ale Țării Oașului.

Stațiunea Băile Puturoasa
Stațiunea Băile Puturoasa se află în apropiere de orașul Negrești Oaș, la o altitudine de 400 de metri, într-o căldare a unui fost vulcan. Numele ei provine de la apa minerală sulfuroasă, prezentă aici, care emană în aer hodrogen sulfurat. De asemenea, apele nămoloase, cu conșinut de sulf, iod și clor, sunt benefice pentru tratarea diferitele boli. Peisajul pitoresc și clima blândă fac din stațiunea Băile Puturoasa o atracție turistică importantă din Țara Oașului.
Citește mai mult