Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Galany - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Seif, Telefon, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  27.05.2015 – 31.12.2015 225 lei/zi 225 lei/zi 225 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Galany - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Seif, Telefon, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  27.05.2015 – 31.12.2015 255 lei/zi 255 lei/zi 225 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Galany - Suită

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Seif, Telefon, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  27.05.2015 – 31.12.2015 295 lei/zi 295 lei/zi 295 lei/zi

Informații generale

Hotel Galany din Rădăuți – Bucovina.

Poziţionat în central oraşului Rădăuţi, Hotel Galany din Rădăuți se află la distanţe convenabile faţă de obiectivele turistice importante ale Bucovinei, una din cele mai atractive şi frecventate zone turistice de pe harta României, cu monumente încadrate de Unesco în lista monumentelor de artă universală.

Hotel Galany din Rădăuți oferă cazare în cele 15 camere clasificate la 4*, micul dejun bufet, este servit în Restaurantul Galany cu o capacitate de 36 de locuri, spaţiu destinat clienţilor hotelului. Pe lângă acestea, Hotel Galany pune la dispoziţia clienţilor o Sală de Conferinţe cu dotările aferente şi o Cafenea.
Hotel Galany este amenajat după conceptul de Boutique Hotel, fiecare cameră având personalitatea individuală, fără însă a afecta funcţionalitatea acesteia. Mobilierul din lemn masiv, draperiile din jazquard şi finisajele nobile evidenţiază eleganţa hotelului.

Dotările camerelor din cadrul Hotelului sunt: flat screen TV, internet WI-FI gratuit, aer condiţionat, minibar, seif, telefon în cameră şi baie, fier de călcat, cântar de baie, uscător de păr, produse cosmetice, halate de baie şi papuci de unică folosinţă.

Amenajarea camerelor din Mansardă face trimitere la Mansardele Vechi ale Parisului, cu aer boem, încărcat de romantism. Lemnul original al structurii de rezistenţă, vechi de peste 100 de ani, a fost păstrat la vedere în forma sa brută şi pus în valoare de finisajele simple şi elegante utilizate; în afară de acestea, în Mansardă sunt amenajate şi 2 zone de living, spaţii în care clienţii pot socializa, pot petrece o seară liniştită la focul şemineului sau pot juca diferite jocuri.

Personalul este instruit în a vă face şederea cât mai plăcută şi a vă oferi suport în orice activitate doriţi să întreprindeţi pe perioada sejurului.

Puteţi apela cu încredere la Recepţia Hotelului Galany pentru rezervări de bilete la evenimente şi bilete de transport, servicii rent-a-car, servicii spalatorie-curatatorie, servicii curierat, programări masaj, hair-styling.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Rădăuți, Cazare Hoteluri

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Închirieri de biciclete
 • Cutie de valori
 • Plată cu cardul
 • Bar
 • Fax
 • Frigider în unitate
 • Internet
 • Internet wireless
 • Living
 • Masă de ping-pong
 • Masaj
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Seif
 • Serviciu în cameră
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult