Informații generale

Hotel Royal din Poiana Brașov – Transilvania.

Pe drumul de la Brașov spre Poiana Brașov, la doar 20 de km de centru istoric al Brașovului întâlnim Hotel Royal din Poiana Brașov.

Un loc cochet, plin de caldură și un ambient de vis, Hotel Royal din Poaina Brașov este gazda ta atât pe timpul iernii cât și pentru escapadele din vară.

Designul deosebit, camerele de tip boutique hotel cu dotări premium oferă hotelului un aer aparte, de care cu siguranță îți vei aminti mult timp după ce le vei trece pragul.

Facilități

Cu o capacitate de cazare de 89 de locuri, ditribuite în 3 apartamente moderne pentru 4 persoane, 7suite vintage 3 suite moderne, 3 camere triple vintage, 10 camere duble moderne și 3 camere duble vintage, Hotel Royal din Poiana Brașov te așteaptă să îi treci pragul alături de familie sau grupul de prieteni.

Fie ca alegi să mergi pentru relaxare, ski și petrecerea timpului liber, fie că vrei să organizezi o conferință, un teambuilding sau un evenimnet privat, hotelul îți pune la dispoziție toate facilitățile necesare.

Toate camerele beneficiază de dotări moderne, sunt echipa cu băi proprii cu cabină de duș, aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi, televizor, telefon, servicii de menaj, articole gratuite de toaletă și minibar.

În cadrul unității de cazare, hotelul pune la dispoziția dumneavoastră restaurant cu preparate din bucătătria tradițională și cea internațională, saună, loc de joacă pentru copii, gradină, terasă dar și o cramă.

Corporate și evenimente private

Hotel Royal din Poiana Brașov este locația ideală pentru organizarea evenimentelor corporate dar și a evenimentelor privbate. Cu o capacitate de 120 de locuri și 80 de locuri în cele două săli de conferință multufuncționale, hotel Roayl este gazda ta la înălțime.

Timp liber, ski și aventură

Hotel Royal din Poaina Brașov se află la doar  800 de metri de pârtile de ski. În Poiana Brașov ai la dispoziție 12 pârtii cu grade diferite de dificultate, iar stratul de zăpadă se menține 4-5 luni pe an. Dacă ești începător în sporturile de iarnă, atunci poți alege pârtiile Bradul sau Stadion. Dacă ai experiență mai mare în schi sau snowboard, recomandăm Pârtia Lupului, Drumul Roșu, Slalom, Subteleferic și Pârtia Ruiului.

 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

11:30

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilităţi

 • Articole gratuite de toaletă
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Recepție deschisă non-stop
 • Aer condiţionat
 • Bar
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Saună
 • Seif
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult