Disponibilitate

Revelion 2018
Pensiune completă + Cină Festivă - preț: 1500 lei/persoană/sejur(3 nopți)
Pensiune completă + Cină Festivă - preț: 1200 lei/persoană/sejur(2 nopți)

Condițiile rezervării:
Pachet sejur minim: 2 nopți.
Pachetul include acces la SPA, cazare, și 3 mese/zi
Număr locuri disponibile: 46 de locuri în camere duble și apartamente
Avans la rezervare: 50%
Unitatea noastră se închiriază atât integral cât și parțial.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Spa Ice Resort - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cadă, Acces la Centrul SPA, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Seif în cameră, Aer condiţionat, Balcon, Încălzire centrală, Minibar

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Spa Ice Resort - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cadă, Acces la Centrul SPA, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Seif în cameră, Aer condiţionat, Balcon, Încălzire centrală, Minibar

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Spa Ice Resort - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie cu cadă, Acces la Centrul SPA, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Seif în cameră, Aer condiţionat, Balcon, Încălzire centrală, Minibar

Informații generale

Hotel Spa Ice Resort din Timișoara – Banat.

Hotel Spa Ice Resort din Timișoara vă așteaptă să îi treceți pragul împreună cu familia sau cu grupul de prieteni pentru o vacanță sau o călătorie de afaceri în cel mai mare oraș din vestul României.

Hotel Spa Ice Resort din Timișoara este situat la jumătatea drumului dintre centrul orașului Timișoara și Aeroportul Internațional  Traian Vuia, permițând astfel accesul facil cu toate mijloacele de transport.

Facilități

Clasificat cu 4 stele, hotelul oferă servicii la cele mai înalte standarde, iar pe lângă serviciile de cazare, proprietatea beneficiază și de un SPA. Toate camerele sunt spațioase, iar designul ce îmbină elemente moderne și retro vă îmbie la relaxare și liniște.

Cu o capacitate de 46 de locuri de cazare în 5 camere duble twin, ce se pot închiria și în regim single, 14 camere duble matrimoniale și două apartamente, hotelul vă oferă camere ce beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi, seif pentru păstrarea în siguranță a bunurilor și valorilor, LED TV, balcon, de unde puteți admira Pădurea Verde, minibar și aer condiționat. Produsele pentru toaletă sunt gratuite și sunt prezente în fiecare cameră precum și băile moderne dotate cu cadă.

La parterul hotelului întâlnim un elegant restaurant cu servire a la carte în care putem savura atât preparate din bucătăria tradițională cât și elegante și delicioase preparate din meniul internațional.

SPA

Centrul SPA de care beneficiază Hotel Spa Ice Resort din Timișoara este unul de excepție. Aici vă puteți bucura de saună umedă și uscată, baie turcească, o piscină exterioară dar și o piscină interioară încălzită, un bar la piscină de unde puteți servi cele mai rafinate băuturi pregătite cu măestrie de barmani  pricepuți. Sala de fitness vă invită la miscare și în timpul concediului, iar grădina și terasa vă promit clipe de liniște și relaxare la Hotel Spa Ice Resort din Timișoara.

Ce vizităm

Aflăndu-ne în capitala Banatului nu putem părăși zona făra a face căteva mici plimbări și escapade în timp pe micile străduțe sau pe marile bulevarde ale primului oraș liber din România. Fie că alegeți să vizitați Timișoara în perioada rece, de iară, cand elementul principal este Tărgul de Crăciun din Piața Operei sau vara, cand tot orașul vuiește de culoare și glasuri de copii, Timișoara vă promite o experientă de neuitat. Istorie, artă, religie, cultură, pe toate aceste le puteți găsi în capitala Banatului.

Vă invităm cu drag la un concediul în orașul de pe Bega, alături de Hotel Spa Ice Resort din Timișoara.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Banat, Cazare Timișoara, Cazare Hoteluri

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu radul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Vestiar
 • Bar la piscină
 • Aparat de lustruit pantofi
 • Acces la Centrul SPA
 • Acces pe bază de cartelă electronică
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Recepție deschisă non-stop
 • Parcare supravegheată video
 • Jacuzzi
 • Sală de fitness
 • Bar
 • Masă de tenis
 • Masaj
 • Piscină exterioară
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Room service (la preţ de meniu)
 • Sala conferinţe
 • Saună
 • Seif
 • Terasă acoperită

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Banat

Banat

Regiunea Banat este o provincie istorică împărțită astăzi între România, Serbia și o mică parte din Ungaria.

Teritoriul românesc al Banatului cuprinde județul Timiș, județul Caraș-Severin, parte din județele Mehedinți și Arad.

Granițele naturale ale Banatului sunt râurile Mureș și Tisa, fluviul Dunărea și masivele Poiana-Ruscă și Retezat.

Relieful Banatului este foarte divers: începând din vest, spre est, formele de relief se succed în trepte: câmpia joasă, câmpia înaltă, dealurile și, în final munții. Unele masivele muntoase bănățene constituie ramura vestică a Carpaților Meridionali.

Datorită unui relief atât de diversificat Banatul este gazda unor obiective turistice naturale și antropice deosebite.

Dintre obiectivele turistice antropice amintim: Teatrul Mihai Eminescu din Oravița, statuia lui Hercules din Băile Herculane, Catedrala Mitropolitană din Timișoara, Teatrul Național (clădirea Operei) și multe alte clădiri deosebite din zona Cetate a Timișoarei, calea ferată Oravița – Anina (cea mai veche cale ferată montană din România).

Obiectivele naturale sunt reprezentate de Cascada Bigăr, Cascada Sușara, Cascada Moceriș, Cascada Beușnița, Cheile Carașului, Cheile Nerei, Cheile Minișului, Ochiul Beiului, Lacul Dracului, Trei Ape și multe, multe alte minuni ale naturii.

Dar să nu uităm că prin Banat intră și Dunărea în țară, la Baziaș, formând la întâlnirea cu râul Nera o microdeltă unică și spectaculoasă. Și de aici începe drumul lung și anevoios al Dunării printre munți apoi prin câmpie spre propria sa deltă, Delta Dunării.

Tradițiile și obiceiurile se mai păstrează în Banat atât în județul Timiș cât și în Caraș-Severin. Cele mai frumoase obiceiuri le găsim la rugi (nigei), sărbătoarea satului, ocazie cu care tinerii se întorc acasă, poartă cu mândrie portul popular, distracția durează 2 sau 3 zile în funcție de obiceiul fiecărui sat, dar tradiții speciale sunt și de Paște, Crăciun și Sânzâiene.

Bănățeni au darul gătitului cu gust, acasă la bănățeni vei descoperi preparate tradiționale din carne, murături, ciorbe, supe și prajituri delicioase.

Te invităm să descoperi frumusețile antropice și naturale ale Banatului!

 


Obiective turistice

În Timișoara „capitala Banatului”, supranumită și Mica Vienă datorită arhitecturii construcțiilor din centrul istoric realizată în stilul barocului vienez, călătorul poate admira Opera și Teatrul Național, Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Domul romano-catolic, Monumentul Sfintei Treimi și Palatul Baroc din Piața Unirii, Muzeul Banatului din Castelul Huniazilor, Bastionul Cetății, Parcul Rozelor, Parcul Alpinet sau Parcul Cental.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, unde pot fi admirate sălbaticele Chei ale Nerei, Lacul Dracului, Ochiul Bei, Cascada Beușnița, Cascada Bigăr - declarată în 2013 de către The World Geography drept una dintre cele mai frumoase cascade din lume.

Muzeul de Locomotive cu Abur din Reșița, cel mai mare muzeu tehnic în aer liber din Europa, unde sunt expuse 16 locomotive din diverse epoci de construcţie (14 sunt produse la Reşiţa), cea mai importantă fiind locomotiva „Resicza”, prima din cele trei locomotive cu aburi construite în spaţiul sud-est european, la Reşiţa, între anii 1872-1873.

Calea ferată Oravița-Anina, cea mai veche cale ferată montană din Sud-Estul Europei, o minunăție tehnică care străbate un peisaj mirific. Aproape toată Calea Ferată Oravița – Anina este realizată din tunele, poduri, străpungeri în stâncă, fiind numită și Semeringul bănățean.
Citește mai mult