Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Hotel Plutitor Delta - Marine - Cameră Dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Aer condiţionat

Informații generale

Hotelul Plutitor Delta Marine din Sfântu Gheorghe – Delta Dunării.

Hotelul Plutitor Delta Marine din Sfântu Gheorghe vă invită să petreceți clipe minunate înconjurați de nuferii și unduirile lente ale Fluviului Dunărea. Situat în inima Deltei pe Lacul Eugen, în aropierea cordonului de nisip ce îl formează Delta Dunării cu Marea Neagră, Hotelul Plutitor Delta Marine din Sfântu Gheorghe este locul ideal pentru un sejur” altfel”.

Având o capacitate de maxim 18 locuri în nouă camere duble, Hotelul Plutitor Delta Marine din Sfântu Gheorghe promite turiștilor o vacanșă de neuitat într-un cadru plin de viață, sălbăticie, culoare și nu în ultimul rând natură. Camerele sunt dotate cu baie şi cabină de duș, accesul la internet este gratuit prin intermediul Wi–Fi, toate camerele au aer condiționat pentru ca dumneavoastră să nu simţiţi zilele toride de vară.

Alegând Hotelul Plutitor Delta Marine din Sfântu Gheorghe, alegeți să vă asgurați vacanța într-un mod total nou şi diferit. Vă puteți petrece după-amiaza pe una dintre cele trei puniti ale hotelului. Fie că este vorba de puntea superioară, unde vă relaxaţi pe şezlongurile special amenajate pentru a vă scălda în razele soarelui, bronzul dumneavoastră devenind unul de invidiat, cum numai în Delta Dunării se găseşte. Tot de pe puntea superioară puteţi admira varietatea peisagistică a Deltei Dunării, Lacurile Balanova, Lacul Roşu şi Lacul Puiu dar şi Marea Neagră pe partea opusă.

A doua punte, cea mediană, găzduieşte un restaurant modern cu o capacitate de 22 de persoane dotată cu aer condiţionat şi televizor LCD. Fiind în deltă, restaurantul are specialităţi şi delicatese din peşte, meniu fiind ales atent şi cu grijă de bucătari iscusiţi. Puteţi servi borş, saramură, marinată sau chiar ciorbă de peşte, ingredientul secret pentru gustul desăvârşit al preparatelor fiind prospeţimea acestora. Tot pe puntea mediană se regăseşte un bar şi o terasă unde puteţi servi băuturi şi puteţi depăna smintiri sub clar de lună, unde liniştea deplină crează un cor perfect cu zumzetul sublim al viețuitoarelor.

Deoarece Delta Dunării încă ascunde secrete ce aşteaptă să fie descoperite, puteţi alege una din excursiile cu diferite ambarcaţiuni ce vă sunt oferite contra-cost de către Hotelul Plutitor Delta Marine din Sfântu Gheorghe.

Rezervaţia Biosferei Delta Dunării este un loc unic, cel mai nou pământ al Europei şi a doua cea mai mare delta a Europei. Se poate spune că prin diversitatea impresionantă a habitatelor şi a formelor de viaţă pe care le găzduieşte într-un spaţiu relativ restrâns, Delta Dunării constituie un adevărat muzeu al biodiversităţii, o bancă de gene naturală de valoare inestimabilă pentru patrimoniul natural universal.


 

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă animale de companie.

Facilităţi

 • Televizor LCD în restaurant
 • Ponton
 • Sezlonguri
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Aer condiţionat
 • Bar
 • Restaurant
 • Terasă

Parcare

Parcarea este contra cost.

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult