Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Alexis - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  27.08.2015 – 31.12.2015 75 lei/zi 80 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Alexis din Borșa – Maramureș.

Pensiunea Alexis din Borșa, situată în vestul Maramureşului, pensiunea reprezintă un loc perfect pentru un sejur în Maramureş. Este situată la distanţa de aprox. 300 m de pârtiile de schi, cu o panoramă deosebită la munte.
Indiferent de anotimp aceste locuri au farmecul lor şi vă veţi bucura mereu de farmecul naturii pure şi de vis.

Localizare:
Pensiunea Alexis din Borșa este localizată la aprox. 9 km distanţă de centrul oraşului Borşa, la 40m distanţă de şoseaua naţională Dn 18 şi la aprox. 15 km de Vârful Prislop.
Dotări:

Pensiunea Alexis din Borșa dispune de locuri de cazare în camere cu pat dublu şi baie proprie, televizor color, cablu TV, internet, încălzire centrală, salon şi loc pentru servirea masei, terasă generoasă cu vedere la munte, loc pentru barbeque, bucătărie pentru pregătitul mesei, aparat pentru cafea.

Dacă oaspeţii sosesc cu alte mijloace de transport decât maşina personală, pensiunea dispune de mijloace de transpot care stau la dispoziţia turiştilor. Terasa situată în partea sudică, oferă turiştilor posibilitatea de a savura peisajul deosebit ce înconjoară pensiunea şi de a participa la apusuri de soare.

Cazare:

Pensiunea Alexis din Borșa se adresează în primul rând grupurilor de turişti care doresc să petreacă mai multe zile în zona Borșa-Maramureș, având posibilitatea să viziteze principalele obiective turistice din zonă şi împrejurimi.

Pentru că sejurul să asigure un confort optim – Oferim cazare -(închiriem întreaga pensiune) pentru grupuri de turişti de minim 10 persoane, pentru sejur de minim 3 zile.

Preţul negociabil în funcţie de numărul de turişti şi număr de zile sejur.

Obiective turistice:

Cascada Cailor – traseu de 2 ore de la staţia de telescaun (dus-întors)
– Lacul Ştiol – traseu de 4 ore de la telescaun (dus-întors)
– Traseu de 1 zi – terasa Runcul Stiol- Lacul Ştiol – Puzdrele- Repedea
– Rezervaţia naturală Pietrosul Rodnei, Lacul Iezer, Lacurile Buhaiescu – traseu de 5 ore din centrul orsului (duş)
– Lacurile Lala – traseu de 3 ore din zona Şesuri;
– Valea Vaserului- traseu de 1 zi -plimbare cu Mocăniţa;
– TUR Maramureş istoric – traseu de 1 zi cu maşina (atelierele de olărit de la Săcel – mănăstirile din lemn de pe valea izei- Mănăstirea Birsana- Sighetul Marmatiei- Muzeul Memorialul Durerii- Muzeul satului – Săpânţa – Cimitirul Vesel- întoarcere pe valea Viseului.)
Vă aşteptăm cu drag!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Maramureș, Cazare Borșa, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Maramureş

Maramureş

Maramureş – frumoasa regiunea istorică şi geografică situată în nordul României.

Regiunea Maramureş este formată din depresiunea Maramureş, înconjurată de munţii Oaş, Gutâi, Tibleş, Rodnei, Carpaţii Păduroşi şi Munţii Maramureşului.

Fiind înconjurat de păduri, Maramureşul excelează la capitolul meşteşugurilor tradiţionale pentru că aici s-a întâlnit talentul cu lemnul şi aici, acum se creează arta tradiţională populară.

Găsim în satele răsfirate pe văi minunatele porţi tradiţionale maramureşene realizate de adevăraţi maeştri ai sculpturii, bisericile de lemn create de mâinile iscusite ale meşteşugarilor, aceste adevărate capodopere formând un ansamblu arhitectural excepţional.

Această zonă minunată, cu oameni gospodari şi primitori, este ca un muzeu viu în aer liber, întins pe zeci de mii de km²,  în care găsim meşteri fierari, sculptori în lemn, olari, femei care ţes, torc şi care aşteaptă cu bucurie ca turiştii să le treacă pragul.

Maramureşul uimeşte şi prin talentul cu care oamenii trăiesc, respectă viaţa şi toate cele ce derivă din acestea, astfel găsim aici unicul cimit vesel, Cimitirul Vesel de la Săpânţa. Acest cimitir este unic atât prin crucile albastre cu mesaje haioase şi scene din viaţa celor trecuţi în nefiinţă, dar şi prin starea pe care ţi-o transmite, aici, în Maramureş, despărţirea celor două lumi este parcă mai domoală, mai cu voie bună şi mai liniştită.

Maramureşul este unic prin păstrarea vie a tradiţiilor, prin păstrarea nealterată a satului românesc, a meşteşugului şi a valorilor morale, dar mai presus de toate prin mândria cu care portul popular autentic este astăzi păstrat şi purtat de localnici la cele mai importante momente din viaţa lor.

Natura nu se lasă mai prejos şi, concurând cu locuitorii, ne pregăteşte şi ea surprize frumoase. În apropiere de Borşa, în Munţii Rodnei găsim Cascada Cailor, cea mai înaltă cascadă din România. Munţii Rodnei sunt unii dintre cei mai frumoşi munţi din ţară. Defilleul Lăpuşului, situat în partea de nord a regiunii, impresionează prin verdele crud al pădurilor împletit cu apa cristalină.

Foto: Arian Adventures


Obiective turistice

Numită adesea „Mocăniţa de pe Valea Vaserului“, Calea Ferată Forestieră din Vişeu de Sus se află chiar în nordul României, la graniţa cu Ucraina şi reprezintă o bogăţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi cultural.

Cascada Cailor este situată în apropiere de stațiunea turistică Borșa, în partea de NE a Munților Rodnei.

În inima Maramureşului, pe Valea Izei, te așteaptă un ținut de poveste, locuit de oameni ce sfidează timpul neostenind niciodată. Valea Izei este una dintre axele principale folosite de turiștii dornici să viziteze Maramureşul istoric.
Citește mai mult