Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ambient - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Balcon, Internet, Minibar, Radio-ceas-deşteptător, Telefon, Televizor LCD, Terasă, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ambient - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Balcon, Canapea extensibilă, Internet, Living, Minibar, Pat matrimonial, Radio-ceas-deşteptător, Telefon, Televizor LCD, Terasă, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ambient - Apartament deluxe

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Balcon, Canapea extensibilă, Internet, Living, Minibar, Pat matrimonial, Radio-ceas-deşteptător, Telefon, Televizor LCD, Terasă, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Ambient - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Balcon, Internet, Minibar, Radio-ceas-deşteptător, Telefon, Televizor LCD, Terasă, TV, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Ambient din Brașov – Transilvania.

Situată în inima Brașovului, Pensiunea Ambient înseamnă stil, confort, rafinament și eleganță pentru orice anotimp!

Excelența în rafinamentul amenajărilor interioare, dar și al dotărilor, atmosfera caldă și serviciile de cea mai înaltă calitate  fac din Pensiunea Ambient destinația ideală pentru o călătorie de afaceri sau un refugiu ospitalier dacă vă aflați în tranzit și aveți nevoie de o scurtă pauză de revigorare.

Veți descoperi profesionalismul unor servicii de înaltă calitate ce îmbină într-un mod plăcut căldura și ospitalitatea de altădată cu tehnologia modernă, Pensiunea Ambient oferind atmosfera perfectă pentru călătorul decis sa îi treacă pragul. Recepția, salonul de mic dejun, barul și spatiile de cazare oferă toate ingredientele unui sejur confortabil, într-o ambianță modernă.

Pensiunea Ambient vă așteaptă întodeauna cu ospitalitatea sa caracteristică și serviciile ireproșabile orientate către satisfacerea tuturor cerințelor dumneavoastră.
Design-ul clasic încantă privirea, oferind acea stare de liniște interioară pe care o dorește fiecare călător. Prin excelență un mediu creat cu atenție pentru oaspeți, adaptat nevoilor și așteptărilor cele mai exigente.

De curând am inaugurat cele 2 săli de conferințe cu capacități de 40 respectiv 28 locuri precum și un spațiu special destinat pauzelor de cafea.

Pensiunea Ambient este mai mult decât o casă de oaspeți, este un spațiu dedicat Dumneavoastră.

Vă așteptăm!

Structură camere:

– camere single: 3   camere;
– camere duble cu pat twin: 6   camere;
– camere duble cu pat matrimonial: 11  camere;
– apartamente (dormitor+living): 2   apartamente;
– 1 apartament deluxe (2 dormitoare +living)

Facilități și Servicii :

Pensiunea dispune de:
– încălzire centrală
– sistem electronic de avertizare a incendiilor
– sistem electronic de supraveghere a spațiilor publice (CCTV )
– salon de servire a micului dejun
– bar de zi și salon de mic dejun
– spălătorie și călcătorie
– 2 săli de conferințe cu capacități de 40 și respectiv 28 locuri, dotate cu videoproiector, internet wireless, lumină naturală și artificială, flipchart, whiteboard, CATV
– se acceptă carduri visa, mastercard, eurocard si amex
– seif
– rent a car
– birou turism și excursii
Ambient Exclusive oferit gratuit numai oaspeților Ambient

Camerele dispun de:
– uscător de păr
– telefon cu acces internațional
– minibar
– televiziune prin cablu
– LCD TV
– port acces internet
– radio  ceas
– balcon sau terasă

Apartamentele dispun suplimentar de:
– pat matrimonial
– living
– 2 televizoare
– canapea extensibilă

Gratuit oferim oaspeților noștrii următoarele servicii:
– apel de trezire automat
– internet de mare viteză
– periodice și jurnale naționale și internaționale
– primirea / transmiterea corespondenței

Contracost se oferă următoarele servicii:
– doctor și dentist la cerere
– servicii de masaj la cerere
– check-out întârziat
– transport auto
– room service


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Brașov, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Facilităţi

 • Salon mic dejun
 • Rent a car
 • Călcătorie
 • Birou turism și excursii
 • Plată cu cardul
 • Bar
 • Încălzire centrală
 • Sală de conferinţe
 • Seif
 • Spălătorie

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult