Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Balada - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  17.07.2015 – 15.09.2015 120 lei/zi 120 lei/zi
  16.09.2015 – 31.12.2015 90 lei/zi 90 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Balada din Avrig – Transfăgărășan.

LaPensiunea Balada din Avrig vă puteţi răsfăţa cu:

– Gemuri făcute în casă (salcâm, şoc, vişine, căpşuni, afine, gutui, piersici) şi siropuri (şoc, brad, vişine) de cea mai bune calitate;
– Afinată, vişinata şi rachiu de casă pentru a uda o masă îmbelşugată cu bucate alese ardeleneşti;
– Mâncare proaspătă, ca la mama acasă;
– Un foc de tabăra de care se bucură atât cei mici cât şi cei mari;
– În una din zile se poate organiza un picnic;
– Pentru grupuri, la cerere, putem face un “un ceaun” de oaie, vită etc.;
– Aveţi posibilitatea să învăţaţi un joc nou de remi şi şubar;
– O zi plină, în care te-ai plimbat, ai mâncat, te-ai distrat, se încheie cu un somn adânc, liniştitor pe un fond muzical în surdină: susurul apei pe malui căruia suntem situaţi (după masa de prânz puteţi folosi hamacul)
– Ce ar putea fi mai frumos decât să încheiem săptămâna cu o seară de dans şi joc. Cu puţină bunăvoinţă, aveţi toate şansele să vă iniţiaţi în jocurile noastre populare (jiană, haţegană, învârtită)
Voia bună face casă bună cu Pensiunea Baladă.
De atâta linişte, de atâta bine, frumuseţea locului, mâncare bună şi somn, nu o să plecaţi cu mâna goală; o să luaţi la plecare noi prieteni şi ceva Kg în plus, dar cu certitudine ne vom revedea.
Eşti neîncrezător?
Convinge-te!

Pensiunea Balada din Avrig cu un confort foarte ridicat, asigură condiţii deosebite pentru un sejur sau un week-end.

Susurul râului de munte vă garantează un somn liniştit şi odihnă plăcută.

Dispune de cazare în 7 camere duble dotate cu Tv, minibibliotecă şi baie proprie.

Bucătăria oferă produse tradiţionale, preparate naturale. Există posibilitatea servirii mesei pe terasele de pe malul râului şi lângă pădure.
La cerere oferim şi produse tradiţionale:
– Preparate din carne de oaie (ceaun, grătar, pastramă, sloi)
– Mămăliguţă în diverse variante (în pături, bulz, palmos)

Coordonate Gps: 45°40’12’’ N
24°26’59’’ E

Ziua hotelieră începe la ora 14:00 şi se termină la ora 12:00


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie de talie mică.

Facilităţi

 • Bar
 • Echitaţie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Parcare
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Terasă
 • Teren de sport
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transfăgărăşan

Transfăgărăşan

Transfăgărăşan – drumul care traversează Munții Făgăraș (munții cu cea mai mare altitudine din România, Vârful Moldoveanu 2544 m) și unește regiunea istorică Muntenia de Ardeal, dar și o importantă zonă turistică de la noi din țară.

De altfel, este drumul cu cea mai mare altitudine din Europa și anume 2042 m în Căldarea Glaciară Bâlea, întinzându-se pe 2 benzi de circulație cu o lungime de 92 km ce cuprinde 27 de viaducte și poduri.

Aici se întâlnește și cel mai mare tunel din țară (887 m) care străbate muntele Platinul  între Capra și Bâlea Lac.

În ceea ce privește traversarea Transfăgărăşanului, acesta reușește să îmbine adrenalina dată de drumul anevoios și numeroasele serpentine, cu spectaculozitatea peisagistică.

Transfăgărășanul este încărcat de obiective turistice naturale, dar și antropice.

Pornind din Muntenia spre Ardeal, sau invers pe drum descoperim diverse obiective deosebit de interesante.  Primul dintre aceastea este Barajul Vidraru, cel mai înalt baraj din România, locul preferat de tineri pentru practicarea sporturilor extreme ca bungee-jumping. Dar și lacul de acumulare Vidraru, un lac perfect pentru plimbări cu barca în inima munților.

Cascada Bâlea aflată la peste 1200 m înălțime aceasta impresionează prin căderea spectaculoasă de apă, în trepte.

Bâlea Lac, lac de origine glaciară, situat la 2040 m și înconjurat de creste muntoase, este probabil cel mai vizitat lac glaciar de la noi din țară și unul dintre cele mai frumoase. Un alt lac de origine glaciară este Lacul Capra, un lac foarte frumos situat la poalele Vârfului Capra.

Un alt obiectiv antropic sunt ruinele Cetății Poienari, una dintre cetățile lui Vlad Țepeș.

Transfăgărășan – drumul ce impresionează și prin flora și fauna deosebită, începând cu dealurile subcarpatice și trecând prin diferitele etaje ale păduriilor și până în căldarea de la Bâlea Lac unde peisajul este colorat de topurile de flori alpine roșii și roz.

Șoseaua Transfăgărăşan este cea mai frumoasă șosea din România și una dintre cele mai spectaculoase din Europa.


Obiective turistice

Transfăgărăşanul este drumul care traversează Munții Făgăraș (munții cu cea mai mare altitudine din România, Vf Moldoveanu 2544 m) și unește Muntenia de Ardeal. De altfel este drumul cu cea mai mare altitudine din Europa și anume 2042 m în Căldarea Glaciară Bâlea, întinzându-se pe 2 benzi de circulație cu o lungime de 92 km și cu 27 de viaducte și poduri. Aici se întâlnește și cel mai mare tunel din țară (887 m) care străbate muntele Platinul, mai exact între Capra și Bâlea Lac. În ceea ce privește traversarea Transfăgărăşanului, acesta reușește să îmbine adrenalina dată de drumul anevoios și numeroasele serpentine, cu spectaculozitatea peisagistică. Șoseaua Transfăgărăşan este cea mai frumoasă șosea din România și una dintre cele mai spectaculoase din Europa.

Cetatea Poienari este o mare fortăreață construită în calea invadatorilor otomani, fiind situată în vârf de munte ofera o imagine panoramică asupra Barajului Vidraru și Munții Făgărăș. Pentru vizitarea cetății este necesară parcurgerea a unui drum cu peste 1000 de trepte, această cetate este recunoscută și ca fiind una din reședințele lui Vlad Țepeș (Dracula).

Barajul Vidraru a fost construit între anii 1961-1966, iar realizarea lui a dus la cca 80 de decendați. Se poate ajunge la baraj pe partea estică a lacului Vidraru pe un drum ce urcă până la Bâlea. Lacul Vidraru este un lac de acumulare cu o lungime de 10,3 km, iar în subteran se află amplasată centrala electrică, în masivul Cetățuia.

Lacul glaciar Bâlea are o lungime de 360 m și este situat la o altitudine de 2034 m, între Defileul Oltului și Poalele Munților Piatra Craiului. Este format în circ glaciar și reprezintă o adevărată minune a naturii, iar din anul 1932 întreaga suprafață a lacului cât și cca 180 ha din jurul său au fost declarate rezervație științifică.

Cascada Bâlea este situată în Munții Făgăraș la o altitudine de 1234 m și este una din cele mai renumite cascade din România.
Citește mai mult