Disponibilitate
Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici
Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici
-
Imagini cu titlu de prezentare
Max:Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor
Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel: În cursul săptămânii În weekend Preț single 01.09.2015 – 31.12.2015 80 lei/zi 80 lei/zi 60 lei/zi -
Imagini cu titlu de prezentare
Max:Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor
Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel: În cursul săptămânii În weekend Preț single 01.09.2015 – 31.12.2015 120 lei/zi 120 lei/zi 60 lei/zi -
Imagini cu titlu de prezentare
Max:Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor
Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel: În cursul săptămânii În weekend Preț single 01.09.2015 – 31.12.2015 150 lei/zi 150 lei/zi –
Informații generale
Pensiunea Bârsan din Vișeul de Sus – Maramureș.
Situată în Vișeul de Sus, la 500 de metri de trenul cu aburi Mocănița, Pensiunea Bârsan din Vișeul de Sus oferă o terasă și o grădină cu facilități de grătar. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit.
Toate camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu. Acestea au baie privată sau comună.
Oaspeții de la Pensiunea Bârsan din Vișeul de Sus au la dispoziţie o zonă comună cu canapele, o zonă de luat masa și o bucătărie utilată. La 200 de metri există un magazin alimentar. Un restaurant este la 2 km.
Stația de autobuz este la 1,5 km. Cascada Cailor se află la 15 km. Mănăstirea Bârsana este la 16 km. Pensiunea Bârsan din Vișeul de Sus oferă parcare gratuită.
Caută cazare în categoriile:
Cazare Maramureș, Cazare Vișeu de Sus, Cazare Pensiuni
Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice
Rezervări/Plată
Copii și paturi suplimentare
Animale de companie
Facilităţi
- Acces la bucătărie
- Livadă
- Frigider în unitate
- Grădină/Curte
- Grătar/Barbeque
- Internet
- Internet wireless
- Parcare
- Sală de mese
Parcare
Momentan nu sunt recenzii.
Maramureş

Maramureş – frumoasa regiunea istorică şi geografică situată în nordul României.
Regiunea Maramureş este formată din depresiunea Maramureş, înconjurată de munţii Oaş, Gutâi, Tibleş, Rodnei, Carpaţii Păduroşi şi Munţii Maramureşului.
Fiind înconjurat de păduri, Maramureşul excelează la capitolul meşteşugurilor tradiţionale pentru că aici s-a întâlnit talentul cu lemnul şi aici, acum se creează arta tradiţională populară.
Găsim în satele răsfirate pe văi minunatele porţi tradiţionale maramureşene realizate de adevăraţi maeştri ai sculpturii, bisericile de lemn create de mâinile iscusite ale meşteşugarilor, aceste adevărate capodopere formând un ansamblu arhitectural excepţional.
Această zonă minunată, cu oameni gospodari şi primitori, este ca un muzeu viu în aer liber, întins pe zeci de mii de km², în care găsim meşteri fierari, sculptori în lemn, olari, femei care ţes, torc şi care aşteaptă cu bucurie ca turiştii să le treacă pragul.
Maramureşul uimeşte şi prin talentul cu care oamenii trăiesc, respectă viaţa şi toate cele ce derivă din acestea, astfel găsim aici unicul cimit vesel, Cimitirul Vesel de la Săpânţa. Acest cimitir este unic atât prin crucile albastre cu mesaje haioase şi scene din viaţa celor trecuţi în nefiinţă, dar şi prin starea pe care ţi-o transmite, aici, în Maramureş, despărţirea celor două lumi este parcă mai domoală, mai cu voie bună şi mai liniştită.
Maramureşul este unic prin păstrarea vie a tradiţiilor, prin păstrarea nealterată a satului românesc, a meşteşugului şi a valorilor morale, dar mai presus de toate prin mândria cu care portul popular autentic este astăzi păstrat şi purtat de localnici la cele mai importante momente din viaţa lor.
Natura nu se lasă mai prejos şi, concurând cu locuitorii, ne pregăteşte şi ea surprize frumoase. În apropiere de Borşa, în Munţii Rodnei găsim Cascada Cailor, cea mai înaltă cascadă din România. Munţii Rodnei sunt unii dintre cei mai frumoşi munţi din ţară. Defilleul Lăpuşului, situat în partea de nord a regiunii, impresionează prin verdele crud al pădurilor împletit cu apa cristalină.
Foto: Arian Adventures
Obiective turistice
Numită adesea „Mocăniţa de pe Valea Vaserului“, Calea Ferată Forestieră din Vişeu de Sus se află chiar în nordul României, la graniţa cu Ucraina şi reprezintă o bogăţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi cultural.Cascada Cailor este situată în apropiere de stațiunea turistică Borșa, în partea de NE a Munților Rodnei.
În inima Maramureşului, pe Valea Izei, te așteaptă un ținut de poveste, locuit de oameni ce sfidează timpul neostenind niciodată. Valea Izei este una dintre axele principale folosite de turiștii dornici să viziteze Maramureşul istoric.
Citește mai mult