Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bebe - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Aer condiţionat, Baie în cameră, Baie pe hol, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Bebe din Băile Felix – Crișana.

Pensiunea Bebe din Băile Felix sau locul de vis pentru un concediu de neuitat în vestul României, în zona de câmpie dintre Crisuri.

Situată în staţiunea Băile Felix la doar 200 de metri de Spitalul de Recuperare s la aproximativ 500 de metri de strandurle termale, Pensiunea Bebe din Băile Felix este ideală atât pentru relaxare cât şi pentru tratament.

Cu o capacitate de 16 locuri de cazare în 8 camere duble, Pensiuna Bebe din Băile Felix oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, toate camerele beneficiază de baie proprie cu cadă, aer condiţionat pentru ca dumneavoastră să nu resimţiţi căldura zilelor de vară în interiorul camerelor, minibar, uscător de păr, frigider, televizor, cablu T.V., şi încălzire centrală pentru nopţile şi zilele răcoroase de iarnă.

În unitate beneficiaţi de acces în mod gratuit la bucătăria complet utilată, unde vă puteţi pregăti după bunul plac micul dejun, prânzul sau cina, un living primitor unde vă puteţi savura cafeaua dimineţii, o terasă îmbietoare la relaxare şi linste, grădina cu gazon şi flori multicolore, frigider, acces gratuit la parcae, transport auto pentru clienţii care nu beneficiază de autoturism personal, echitaţie, şi un grătar pentru prepararea bucatelor. Pentru cei care doresc să îşi aducă în vcanata şi animalul de companie acesta ese acceptat în mod gratuit. Turiştii cazaţi la Pensiuea Bebe din Băile Felix beneficiază de o reducere de 60% la Aquapark President. Tot pentru turiştii cazaţi la Pensiunea Bebe din Băile Felix se acordă o reducere de 40% la ştrandurile termale Apolo, Felix, Internaţional şi Termal.

Staţiunea Băile Felix este cea mai mare staţiunea balneoclimaterică de pe teritoriul României. Calitatea curativă a apelor termale, bazele de tratament moderne dar şi peisajul de o unicitate abordantă sunt criteriile primordiale cu care staţiunea îşi îmbie turiştii. Din staţiune puteţi vizita Lacul cu nuferi şi loutsi termari sau Biserica cu lună, care gazuieste un mecanism impresionant ce se deplasează după mişcarea de rotaţie a lunii în jurul pământului.

Vă invităm la Pensiunea Bebe din Băile Felix pentru a descoperi zona de vest a României, Câmpia Crisurilor şi staţiunea Băile Felix.

 


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Băile Felix, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Echitaţie
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Parcare
 • Se acceptă animale de companie
 • Terasă
 • Transport auto

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult