Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bella - Cameră dublă matrimonială fără baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bella - Cameră dublă matrimonială cu baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Bella din Râșnov – Transilvania.

Pensiunea Bella din Râșnov se află pe strada Mihai Eminescu la numărul 44 a, în zona linistită a caselor, cu priveliștea spre pădure și Cetatea Țărănească.

Pensiunea dispune de o camera cu baie proprie și de doua camere cu baie comună.

Camerele au în dotare:

 • Televizor;
 • Balcon;
 • Încalzire centrală;
 • Internet gratuit;
 • Uscator de păr.

Pensiunea Bella din Râșnov oferă clienților săi urmatoarele facilități:

 • Acces la bucătărie;
 • Foișor în curte;
 • Frigider;
 • Curte cu grădină, grătar/barbeque;
 • Internet wireless;
 • Living;
 • Parcare în curte;
 • Terasă;
 • TV în living.

Orașul Râşnov este situat în județul Braşov, în sud-vestul Depresiunii Braşov, la 15 km de municipiul Braşov, pe cursul râului Ghimbăşel, la 650 m altitudine, se află pe drumul ce lega Ţara Bârsei de Pasul Bran. Denumită Rosenau de către sașii din Depresiunea Braşov și Barcarozsnyó de către maghiari, Cetatea Râşnoveste simbolul Râşnovului și este principala atracție turistică din oraș.

Zona este ideală pentru iubitorii muntelui, vara sau iarna deopotrivă (drumeții, trasee montane, ski) turiștii au motive temeinice să rămână câteva zile la Râșnov dar oferta este de nerefuzat și pentru turismul din zonele învecinate: Bran-Moieciu, Poiana Brașov sau chiar Predeal.

Orășelul de munte cu o tradiție turistică îndelungată se mândrește azi cu Cetatea medievală Râșnov datând din sec. al XIII-lea, una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din Transilvania (Biserica Veche Românească Sf. Nicolae), cu Biserica Evanghelică din centrul orașului precum și cu monumentele naturale Peștera Valea Cetății și Cheile Râșnoavei.

Parcul cu dinozauri (un proiect nou) Peștera din Valea Cetății, liftul pe plan înclinat cu cremaliera pentru transportul turiștilor la cetate, complexul olimpic de sărituri cu schiurile de pe Valea Cărbunarii, centrul istoric al orașului; cât și prin obiectivele turistice şi zonele turistice din imediata apropiere: Poiana Braşov, Pârâul Rece, Munţii Piatra Craiului, Pasul Bran.

Vă așteptăm la Pensiunea Bella din Râșnov!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Râșnov, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Masaj
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult