Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bliss - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie, Aer condiţionat, Internet, Pat dublu, Paturi Twin, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bliss - Cameră twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie, Aer condiţionat, Internet, Pat dublu, Paturi Twin, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bliss - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie, Aer condiţionat, Internet, Pat dublu, Paturi Twin, TV, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Bliss din Băile 1 Mai – Crişana

Pensiunea Bliss din Băile 1 Mai vă oferă condiții de cazare la cele mai înalte standarde pentur a petrece un concediu perfect. Pensiunea Bliss este localizată în frumoasa stațiune Băile 1 Mai, stațiune balneclimaterică, la doar 3 kilometri de Băile Felix și Oradea.

Pensiunea Bliss din Băile 1 Mai vă pune la dispoziție 10 camere elegante și curate, spațioase, cu o notă elegantă. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, baie proprie, TV prin cablu, Internet. De asemenea, vă puteți delecta cu preparate speciale pregătite în restaurantul pensiunii și se poate prepara micul dejun la cerere.

Pensiunea Bliss din Băile 1 Mai vă oferă momente de relaxare și vă pune la dispoziție piscină, jacuzzi, încălzite cu panouri solare, loc de joacă pentru copii, terasă unde vă puteți relaxa în aer liber și facilități de grătar și acces la bucătărie. La Pensiunea Bliss veți avea parte de toate condițiile necesare pentur un sejur de vis!

De la Pensiunea Bliss puteți să descoperiți împrejurimile și stațiunea, cu numeroase proprietăți curative, datorită apelor termale și a nămolului extras din lacul celebru pentru nuferii care îl populează. Această specie de nuferi a supraviețuit ultimei ere glaciare. De asemenea puteți vizita Parcul Natural Insula Trandafirilor, Rezervația Naturală ”Mica Pădure de Fazani”, Lacul cu Nuferi, Dealul Șomleu etc. Puteți porni și în excursii spre Oradea, unde puteți vizita Palatul Vulturul Negru, biserici și clădiri, în stil Art Nouveau și multe altele.

Pensiunea Bliss din Băile 1 Mai vă așteaptă cu multă căldură pentru a vă oferi toate condițiile necesare pentru un sejur de vis!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Băile 1 Mai, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare doar pentru copii până la 7 ani.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Salon mic dejun
 • Jacuzzi
 • Acces la bucătărie
 • Aer condiţionat
 • Piscină
 • Foişor
 • Frigider
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult