Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Bucovina Lodge - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Articole de toaletă, Balcon, Cablu TV, Televizor

Informații generale

Pensiunea Bucovina Lodge din Vama – Bucovina.

Pensiunea Bucovina Lodge din Vama este unică datorită amplasamentului sau, la marginea pădurii de pe dealul Babuşca, într-un cadru deosebit, cu o impresionantă şi excepţională privelişte a satului, a masivului Rarău cât şi a dulcelor obcini învecinate.

Pensiune

Pensiunea Bucovina Lodge din Vama, se înscrie în cadrul autentic de sat moldovenesc şi îşi însuşeşte un veritabil mod de viaţă, respectând în acelaşi timp tradiţiile locale, grija detaliului cât şi un confort modern. Lemn masiv, parchet şi ţesături din fibre naturale (lină, bumbac, în ) sunt îmbinate cu eleganţă, precum şi culorile calde, armonioase, mobilă şi obiectele vechi care creează o atmosferă intimă. Veţi găsi tot confortul necesar pentru un sejur agreabil la munte: nenumărate locuri pentru a vă retrage în linişte şi a vă cuibări în fotolii generoase, sauna, terasa comună, cât şi balcoanele fiecărei camere, totul perfect îmbinat cu o discretă modernitate.

Camere

Spaţiu, şarm şi autenticitate caracterizează cele 11 camere toate diferite şi toate extrem de confortabile, ele beneficiază de un pat dublu sau 2 paturi de o persoană, balcon privat, televizor , cablu, acces Internet,  bai echipate cu cabina dus şi uscător de păr.
Servicii de masă: Micul dejun este servit în sistem bufet suedez şi este un serviciu inclus în tariful de cazare. Se poate servi în restaurantul nostru cină şi dejunul la cerere.

Servicii

Servicii gratuite: Acces la spaţiu de joacă pentru copii exterior, rezervări bilete avion, tren, autobuz, informaţii turistice, parcare.
Servicii cu plata: convorbiri telefonice, xerox, fax, sala de conferinţe, sauna, excursii şi drumeţii montane, transfer la / de la aeroport / gară; vizită la obiectivele turistice din zona cu ghid autorizat, cina cu spectacol folcloric.
Facilităţi copii: Copiii cu vârsta până la 4 ani beneficiază de gratuitate (în cazul în care nu se solicită pat suplimentar), copiii cu vârsta cuprinsă între 4-15 ani achita un tarif special. Pensiunea poseda spaţiu de joacă special amenajat pentru copii exterior.
Acces animale:  Este permis accesul cu animale de companie.

Ce vizităm?

Atracţii în zonă: Mănăstirea Voroneţ, Humor, Arbore, Moldoviţa, Suceviţa, Putna, Dragomirna, Chilia săpată în stânca a lui Daniil Sihastrul, Basilica Minor Cacica, atelierul de ceramică neagră de la Marginea, Cetatea de scaun din Suceava, Rezervaţia Pietrele Doamnei, Rezervaţia geologică „12 apostoli”, Rezervaţia Poiana Stampei. Alte activităţi  de petrecere a timpului liber în zonă sunt: drumeţii pe trasee montane, paintball, rafting pe raul Bistriţa sau Moldova, trasee off-road cu ATV-uri, tir cu arcul, parapanta, escalada şi mountain-biking, parapanta, echitaţie.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Vama, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Spălătorie şi curăţătorie
 • Terasă exterioară
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Drumeții
 • Recepție deschisă non-stop
 • Parcare păzită
 • Cameră de bagaje
 • Bibliotecă
 • Facilități pentru persoane cu handicap
 • Bar
 • Biliard
 • Fax
 • Grădină/Curte
 • Încălzire centrală
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Restaurant
 • Sala conferinţe
 • Saună
 • Seif
 • Serviciu în cameră
 • Tenis de Masa

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult