Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Camena - Cameră Single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  01.06.2016 – 15.09.2016 90 lei/noapte

  100 lei/noapte

  15.09.2016 –  15.04.2017

  90 lei/noapte 100 lei/noapte
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Camena - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  01.06.2016 – 15.09.2016 100 lei/noapte

  100 lei/noapte

  15.09.2016 –  15.04.2017

  100 lei/noapte

  100 lei/noapte

   

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Camena - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  01.06.2016 – 15.09.2016 100 lei/noapte

  120 lei/noapte

  15.09.2016 –  15.04.2017

  100 lei/noapte

  100 lei/noapte

Informații generale

Pensiunea Camena din Bistrița – Moldova.

Pensiunea Camena din Bistrița sau locul unde în care liniștea și modernul se întâlnesc și crează într-un cadru natural plin de verdeață momente de neuitat.

Situată la ieșirea din Piatra Neamț spre Bicaz, la doar 3 km de centrul orașului, cu o priveliște unică asupra Lacului Bâtca Doamnei, acompaniată de cadrul natural feeric al singurelor paduri virgine rămase pe teritoriul României.

Pensiunea Camena din Bistrița dispune de 18 de locuri de cazare în 8 camere duble matrimoniale si o cameră twin, toate beneficiind de un design interior modern. Toate camerele au aer condiționat, televizor, cablu T.V., acces gratuit la internet Wi-Fi, baie cu cabină de duș și bine înteles un balcon impozant unde vă puteți sorbi cafeaua în primii zori ai dimineții.

Tot la capitolul facilități, Pensiunea Camena din Bistrița vine în întâmpinarea turiștilor cu un restaurant și un bar cu bucate alese atât din bucătăria traditional romanească cât și din cea internatională, preparate ce pot fi servite alături de băuturile cu care este aprovizionat barul. Restaurantul are o capacitate de pana la 60 de locuri. Dacă alegeți aeru curat vă puteți bucura de acesta în unul dintre cele 4 foișoare de unde vă puteți supraveghea în voie copiii pe care îi puteti lasa fără la locul de joacă în timp ce dumneavoastră savurați o băutură răcoroasă în zilele calduroase de vară.

Deoarece turiștii sunt cel mai important aspect pentru Pensiunea Camena din Bistrița, proprietarii au înfiintat spații speciale atât pentru fumatori cât și pentru nefumători iar siguranța autovehiculelor dumneavoastră este asigurată de parcarea supravegheată video cu o capacitate de 20 de locuri.

În ceea ce privește atracțiile turistice din zonă, acestea sunt numeroase. Vă recomandăm o vizită la Muzeul Curtea Domnească, Muzeul de Istorie, Muzeul de Etnografie sau Muzeul de Științe Naturale. Pe lângă acestea Mănăstirea Sf. Ioan, Sinagoga sau Mănăstirea Bistrița promit clipe de liniște duhovnicească. Nu în ultimul rând, în sezonul răcoros puteți alege pârtia de ski Cozla, pârtie cu un grad mediu de dificultate și cu o lungime de aproximativ 900 de metri.

Vă invităm să gustati din frumusețea meleagurilor moldovenești la Pensiunea Camena din Bistrița.

 


Caută cazare în categoriile:
Cazare Moldova, Cazare Bistrița, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Plată cu cardul
 • Bar
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Moldova

Moldova

Moldova este o regiune a Europei de răsărit, românească pe planul cultural și lingvistic, astăzi împărțită, din punct de vedere politic, între trei state: România, Republica Moldova și Ucraina.

Astăzi, regiunea Moldova este alcătuită în România din următoarele județe: Bacău (fără localitățile Ghimeș-Făget și Poiana Sărată, care fac parte din Ardeal), Botoșani (fără localitățile Rogojești și Cândești, dar și fără fostul sat Gura Molniței care fac parte din Bucovina), Galați, Iași, Neamț (fără localitățile Bicazu Ardelean, Bicaz-Chei și Dămuc, care fac parte din Ardeal), Suceava (partea sud-estică și sud-vestică a județului, restul făcând parte din regiunea istorică Bucovina), Vaslui, Vrancea (fără localitățile de la sud de râul Milcov, care fac parte din Muntenia).

Moldova, regiunea care a dat țării valorile culturale ce ne-au îmbogățit și mângâiat copilaria își așteaptă astăzi turiști cu numeroase obiective turistice demne de vizitat.

Dintre cele mai cunoscute și  mai interesante obiective turistice antropice amintim: Castelul Sturdza de la Miclăușeni, Cetatea Neamțului, Palatul Culturii din Iași, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Turnul Goliei, Teatru Național Vasile Alecsandri, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Anticariatele de pe strada Lăpușneanu, Palatul Braunstein, Muzeul Unirii, Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza”, Mănăstirea Durău,  centrele orașelor: Piata Neamț, Iași și multe altele.

Casele memoriale ale marilor noștri oameni de cultură: Mihail Sadoveanu, Eusebiu Camilar, Alexandru Vlăhuță, Vasile Alecsandri, Ion Creangă și mulți alți.

Obiectivele turistice naturale ale Moldovei sunt de o frumusețe rară, dintre acestea amintim: Rezervația Naturală Polița cu Crini,  Parcul Național Ceahlău, Cascada Duruitoarea, Pârtia Durău, Peștera Tasorog, Lacul Vaduri, Lacul Pangarati și multe altele.

Vizitați Moldova pentru ca are atât de multe locuri frumoase încât o să vă „salte inima de bucurie”, o să fiți mângâiați de Ozana cea cristalină, iar popasul pentru odihnă îl puteți face pe malul Siretului pe urmele lui Alecsandri.


Obiective turistice

Palatul Culturii din Iași - frumoasa zidire e o expresie a romantismului sfârșitului de secol și o manifestare a neogoticului ce revine arhitectului I.D.Berindei. Inaugurarea a avut loc în 1926 în prezența regelui României, Ferdinand de Hohenzollern. În 5 iunie 1883, Iașul trăia sărbtoarea dezvelirii statuii lui Ștefan cel Mare realizată la Paris dupa schițele lui Gh Asachi.

Bojdeuca lui Ion Creangă a fost inaugurată ca muzeu la 15 aprilie 1918 devenind unul din cele 12 obiective ce compun Muzeul Literaturii Române și prima casă memorială din România. Bărbatul ce păcatuise mergând la teatru, tunzându-și coada diaconicească și tragând cu pușca după ciorile din curtea bisericii Golia din Tg. Cucu și-a trăit aici ultimii ani de viață (1872-1889).

Biserica fortificată "Precista", cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", este cel mai vechi monument istoric din Galați. În secolul al XVII-lea țndeplinea o dublă funcție: lăcaș de cult și cetate de apărare împotriva cotropitorilor.

Cascada Duruitoarea este situată în Masivul Ceahlău, la o altitudine 1.270 m și este formată pe Pârâul Rupturii care izvorăște din golul alpin și se varsă în Valea Schitului și apoi în Lacul Bicaz.

Grădina Botanică din Iași - cu o suprafață de 105 hectare, grădina strălucește prin mulțimea speciilor de plante prezente aici, organizate în 12 secții.
Citește mai mult