Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Casa Vlasin - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
    În cursul săptămânii În weekend
  30.07.2015 – 20.09.2015 155 lei/zi 155 lei/zi
  21.09.2015 – 31.12.2015 155 lei/zi 155 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Casa Vlasin - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Casa Vlasin - Suită

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
    În cursul săptămânii În weekend
  30.07.2015 – 20.09.2015 390 lei/zi 390 lei/zi
  21.09.2015 – 31.12.2015 350 lei/zi 350 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Casa Vlasin din Poiana Brașov – Transilvania.

Pensiunea Casa Vlasin din Poiana Brașov este situată în centrul staţiunii turistice Poiana Braşov, întâmpinând oaspeţii cu o atmosferă echilibrată între eleganţă, ospitalitate şi confort.

Pensiunea Casa Vlasin din Poiana Brașov este locul perfect pentru o vacanţă reuşită cu famlia la Poiana Braşov.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 32 locuri, un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, o terasă mereu însorită pe care vă veţi putea relaxa savurând din preparatele tradiţionale şi internaţionale, dar şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 30 locuri

Puteţi alege oricare din cele 16 camere ale pensiunii noastre spaţioase şi luminoase. Camerele în stil alpin oferă o zonă de relaxare, fiecare cameră dispunând de baie proprie cu cabină de duş, TV (LED. 71cm) uscător păr, la recepţie dispunem de seif de valori, iar spălătorie/curăţătorie contra cost.

Pensiunea Casa Vlasin din Poiana Brașov are o capacitate de cazare de 32 locuri (+ paturi suplimentare) camerele dispuse pe două etaje plus mansardă.

Camerele sunt de 3 tipuri:
Cameră Twin cu pat dublu
Camere Twin cu pături separate
Camere Suite ideale pentru famili (4 persoane), camere ce conţin 2 băi, 2 dormitoare şi un hol ce leagă cele două camere.

În mare parte camerele sunt cu balcon şi vedere spre staţiunea Poiana Braşov, masivul Postavaru şi spre pădure.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Seif
 • Spălătorie
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult