Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Clasic - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Clasic - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Televizor

Informații generale

Pensiunea Clasic din Sinaia – Valea Prahovei.

Pensiunea Clasic din Sinaia este compusă din 5 camere, oferind astfel 11 locuri de cazare într-o ambianţă de neuitat.

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, tv color, cablu tv, frigider, încălzire centrală.

Bucătăria poate fi folosită doar pentru prepararea micului dejun, între orele 7. 30-10.30.

Pensiunea Clasic din Sinaia se află poziţionată pe o stradă liniştită la aproximativ 300 m de centrul comercial al oraşului Sinaia, în vecinătatea Hotelului Internaţional, gazdă a multor congrese şi conferinţe. Pentru zilele însorite de vară vă punem la dispoziție sezlonguri pentru plajă.

Sinaia este o staţiune balneo-climaterică, situată la poalele munților Bucegi, renumită pentru obiectivele turistice numeroase, unele dintre ele reprezentând dovezi ale istoriei stravechi a acestei așezări. Chiar dacă istoria oraşului sub această denumire are doar 140 de ani, primele aşezări în acest loc au fost construite cu mai bine de 300 de ani în urmă.

Cele mai importante obiective turistice sunt: Castelul Peleș, Castelul Pelișor, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul Sinaia, dar şi Casa Memorială „George Enescu”.

Castelul Peleş

Construcţia Castelului Peleş a început cu aproximativ 150 de ani în urmă, la cerinţa principelui Carol, care s-a îndrăgostit de peisajul de la Sinaia. În momentul finalizării, castelul era una dintre cele mai moderne reşedinţe regale din Europa, având curet electric, lift interior, încălzire centrală, 170 de dormitoare şi peste 30 de băi. În 1953 castelul a fost preluat de autorităţile comuniste şi transformat în muzeu.

Castelul Pelișor

Este un castel de mici dimensiuni construit în parcul castelului Peleș. Pelişor are doar 99 de încăperi, faţă de Castelul Peleş cu 170, iar întreaga casă a fost decorată pentru a fi o reşedinţă prezidenţială ce poartă amprenta unei personalităţi puternice: regina Maria.

Muzeul de trenuleţe

Muzeul de trenuleţe Sinaia se află în imediata apropiere a gării din Sinaia. În interior poţi vedea o colecţie de minitrenuleţe, locomotive vechi, ceasuri, telefoane şi alte obiecte din patrimoniul CFR. Cea mai importantă piesă cu care se mândreşte muzeul este o limuzină Mercedes care merge pe şine.

Casa lui Nicolae Iorga

A fost construită în anul 1918, la intersecţia dintre străzile Calea Codrului şi Gheorghe Doja din cartierul Furnica. Este realizată în stil românesc, după planurile arhitectului Bortonovski.

Parcul Dimitrie Ghica

Grădina datează încă din 1881 şi a fost amenajată de arhitectul peisagist elveţian Eder. Principalul obiectiv din parc este o bancă ce datează din 1905, construită de Carol I. Tot aici se poate vizita Muzeul Rezervaţiei Naturale Bucegi şi o elegantă clădire a fostului cazino.

Vă asteptăm cu drag la Pensiunea Clasic din Sinaia!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Transport auto

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult