Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Claudia - Cameră cu 4 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Claudia - Cameră cu 3 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Televizor

Informații generale

Pensiunea Claudia din Beliș – Transilvania.

Doriți să scăpați de stresul și aglomerația orașului, de oboseala acumulată de-alungul unui an? Pensiunea Claudia vă oferă câteva soluții care s-ar putea să vă intereseze.

Situată în localitatea Beliș, județul Cluj, la poalele Munților Vlădeasa, la o distanță de 2 km de lacul Beliș – Fântânele, pensiunea noastră vă poate oferi cazare în 3 camere confortabile (pat matrimonial și pat copii), curate, moderne, prevăzute cu baie proprie, deservite de un living spațios cu vedere largă spre Muntele Vlădeasa și o bucătărie complet utilată.

În curtea plină cu pomi și verdeață vă puteți relaxa la un grătar, pe un sezlong la umbra bradului, copiii se pot juca în voie fără să fie necesară supravegherea lor îndeaproape.

Dacă ne vizitați vara, vă puteți petrece timpul liber făcând plimbări pe potecile de munte, la cules de afine, zmeură, fragi, ciuperci sau vă puteți alege trasee pentru plimbări cu bicicleta sau Atv-ul.

Seara puteți servi un peste la grătar, pescuit chiar de dumneavoastră din apele lacului din apropiere, bine-nțeles plimbându-vă cu barca.

Iubiți și sunteți doritori să vă relaxați în mijlocul unei naturi pure, nealterate. . . O găsiți la Beliș.

Fiind oaspetele nostru mai multe zile, aveți posibilitatea să vizitați diferite obiective turistice aflate la distante relativ mici (20, 30, 50 km) de satul Beliș, cum ar fi:
Peștera Scărișoara, Focul Viu și Peștera Urșilor, Castelul Octavian Goga, Cetățile Ponorului, Cabana Padiș, Cascada Valul Miresei, monumente ale istoriei locale: mormântul lui Avram-Iancu, Bradul lui Horea, etc, precum și diferite atracții turistice aflate în orașul Cluj-napoca (80 km de Beliș), cum ar fi : Grădina Botanică (dintre cele mai mari și mai frumoase din Europa), Muzeul Etnografic al Transilvaniei, etc.

Dacă veți trece iarna pe la noi, vă asigurăm că n-o să vă pară rău. Bineînțeles dacă iubiți zăpada. . .
La Beliș, vorba scriitorului: ” Dumnezeu dă zapadă cu nemiluita”.

Dar nu vă faceți griji! Tractorul satului e mereu la datorie și dacă trebuie, mai punem și noi mâna pe lopată. . . Vă asigur ca e un sport pe cinste si creează poftă de mâncare.
Dacă vă aflați la noi de Crăciun, aveți prilejul să-l vedeți pe Mos Crăciun, cel adevărat, care chiar aduce daruri.
Atunci satul răsună de bucuria colindătorilor, de sunetul clopoțeilor de la săniile trase de cai și de chiuitul copiilor la săniuș.

Schiatul sau alunecările amețitoare pe sacul umplut cu fân, pe pârtiile din apropierea satului oferă clipe de neuitat.

Nu vă rămâne decât să ne sunați și noi, gazde bune și pline de ospitalitate suntem gata să vă primim cu drag și să ă facem șederea cât mai plăcută și mai reconfortantă.

Vă așteptăm cu bucurie!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Trasnilvania, Cazare Beliș, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Sanie trasă de cai
 • Se acceptă animale de companie
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult