Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Daniels - Cameră dublă la mansardă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cabină de duș, Baie în cameră, Internet, Televizor

  Tarife:

  Vineri+Sâmbătă: 120 lei/noapte (mic dejun inclus)

  Duminică-Joi: 80 lei/noapte (mic dejun inclus)

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Daniels - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cabină de duș, Baie în cameră, Internet, Televizor

  Tarife:

  Vineri+Sâmbătă: 160 lei/noapte (mic dejun inclus)

  Duminică-Joi: 120 lei/noapte (mic dejun inclus)

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Daniels - Apartament la mansardă

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cabină de duș, Baie în cameră, Internet, Televizor

  Tarife:

  Vineri+Sâmbătă: 6 locuri: 250 lei/noapte (fără mic dejun)

  Duminică-Joi: 6 locuri: 180 lei/noapte  (fără mic dejun)

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Daniels - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cabină de duș, Baie în cameră, Internet, Televizor

  Tarife:

  Vineri+Sâmbătă280 lei/noapte (fără mic dejun ) capacitate 4-5 persoane

  Duminică-Joi: 200 lei/noapte (făra mic dejun)  capacitate 4-5 persoane

   

Informații generale

Pensiunea Daniels din Crivaia – Banat.

Pensiunea Daniels din Crivaia este locul perfect pentru cei care îşi doresc să iasă din cotidian, să ajungă într-un loc departe de stresul zilnic, unde vă pune la dispoziţie servicii complete la o calitate deosebită, indiferent de sezon.

Pensiunea Daniels din Crivaia se află în judeţul Caraş-Severin, comuna Văliug, într-un peisaj pitoresc şi liniştit la poalele munţilor Semenic, foarte aproape de pontonul lacului Văliug. Aceasta vă pune la dispoziţie un număr de 8 camere duble, cu pat matrimonial şi două apartamente, dispuse inclusiv la mansardă. Aici veţi beneficia de o serie de facilităţi  menite să vă creeze atmosfera propice relaxării într-o ambianţă plăcută, cum ar fi camerele dotate cu băi proprii şi TV, saună cu o capacitate de 8 persoane, un club unde puteţi viziona TV, cu proiector şi o staţie de amplificare – specială pentru seri de neuitat, o sală de sport care include o masă de tenis/ping-pong. Tot pentru buna dispoziţie Cabana Montană Daniel’s deţine o serie de jocuri perfecte pentru o seară cu prietenii sau familia: şah, table, rummy, cărţi, poker – setul complet. Restaurantul cu o capacitate de 30 de locuri nu vă va lasa flămânzi cu siguranţă, iar terasele atât interioare cât şi exterioare vă vor oferi spaţiul perfect pentru amiezile petrecute acolo. Pentru cei care preferă natura, spaţiul special amenajat pentru grătar vă stă la dispoziţie pentru clipe în aer liber.

Adresată atât iubitorilor de natură, cât şi celor care doresc să se relaxeze şi să fure câteva clipe departe de oraşul aglomerat, staţiunea Crivaia din comuna Văliug este destinaţia mai mult ca perfectă: lacul Văliug este perfect pentru agrement, fiind un lac de acumulare pe râul Bârzava la o altitudine de 600 de metri. Aici se practică sporturi nautice, pescuit, plajă. Peştera Comarnic este de asemenea un obiectiv turistic natural pe care nu trebuie să-l rataţi, galeriile sale având o lungime totală de peste 5000 de metri. Munţii Semenic aşteaptă să le străbateţi potecile, iar pe în timpul sezonului rece pârtia de schi Casa Baraj vă stă la dispoziţie pentru practicarea sporturilor de iarnă, având o lungime de 800 de metri.

Vă recomandăm cu drag Pensiunea Daniels din Crivaia pentru un sejur de neuitat, indiferent de sezonul pe care îl iubiţi.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Banat, Cazare Crivaia, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare. Copii ce dorm în pat cu părinţii beneficiază de gratuitate.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare privată
 • Terasă interioară
 • Terasă exterioară
 • Jocuri de cabană
 • Club cu TV
 • Proiector şi staţie de amplificare
 • Bar
 • Masă de ping-pong
 • Restaurant
 • Saună

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Banat

Banat

Regiunea Banat este o provincie istorică împărțită astăzi între România, Serbia și o mică parte din Ungaria.

Teritoriul românesc al Banatului cuprinde județul Timiș, județul Caraș-Severin, parte din județele Mehedinți și Arad.

Granițele naturale ale Banatului sunt râurile Mureș și Tisa, fluviul Dunărea și masivele Poiana-Ruscă și Retezat.

Relieful Banatului este foarte divers: începând din vest, spre est, formele de relief se succed în trepte: câmpia joasă, câmpia înaltă, dealurile și, în final munții. Unele masivele muntoase bănățene constituie ramura vestică a Carpaților Meridionali.

Datorită unui relief atât de diversificat Banatul este gazda unor obiective turistice naturale și antropice deosebite.

Dintre obiectivele turistice antropice amintim: Teatrul Mihai Eminescu din Oravița, statuia lui Hercules din Băile Herculane, Catedrala Mitropolitană din Timișoara, Teatrul Național (clădirea Operei) și multe alte clădiri deosebite din zona Cetate a Timișoarei, calea ferată Oravița – Anina (cea mai veche cale ferată montană din România).

Obiectivele naturale sunt reprezentate de Cascada Bigăr, Cascada Sușara, Cascada Moceriș, Cascada Beușnița, Cheile Carașului, Cheile Nerei, Cheile Minișului, Ochiul Beiului, Lacul Dracului, Trei Ape și multe, multe alte minuni ale naturii.

Dar să nu uităm că prin Banat intră și Dunărea în țară, la Baziaș, formând la întâlnirea cu râul Nera o microdeltă unică și spectaculoasă. Și de aici începe drumul lung și anevoios al Dunării printre munți apoi prin câmpie spre propria sa deltă, Delta Dunării.

Tradițiile și obiceiurile se mai păstrează în Banat atât în județul Timiș cât și în Caraș-Severin. Cele mai frumoase obiceiuri le găsim la rugi (nigei), sărbătoarea satului, ocazie cu care tinerii se întorc acasă, poartă cu mândrie portul popular, distracția durează 2 sau 3 zile în funcție de obiceiul fiecărui sat, dar tradiții speciale sunt și de Paște, Crăciun și Sânzâiene.

Bănățeni au darul gătitului cu gust, acasă la bănățeni vei descoperi preparate tradiționale din carne, murături, ciorbe, supe și prajituri delicioase.

Te invităm să descoperi frumusețile antropice și naturale ale Banatului!

 


Obiective turistice

În Timișoara „capitala Banatului”, supranumită și Mica Vienă datorită arhitecturii construcțiilor din centrul istoric realizată în stilul barocului vienez, călătorul poate admira Opera și Teatrul Național, Catedrala Mitropolitană Ortodoxă, Domul romano-catolic, Monumentul Sfintei Treimi și Palatul Baroc din Piața Unirii, Muzeul Banatului din Castelul Huniazilor, Bastionul Cetății, Parcul Rozelor, Parcul Alpinet sau Parcul Cental.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, unde pot fi admirate sălbaticele Chei ale Nerei, Lacul Dracului, Ochiul Bei, Cascada Beușnița, Cascada Bigăr - declarată în 2013 de către The World Geography drept una dintre cele mai frumoase cascade din lume.

Muzeul de Locomotive cu Abur din Reșița, cel mai mare muzeu tehnic în aer liber din Europa, unde sunt expuse 16 locomotive din diverse epoci de construcţie (14 sunt produse la Reşiţa), cea mai importantă fiind locomotiva „Resicza”, prima din cele trei locomotive cu aburi construite în spaţiul sud-est european, la Reşiţa, între anii 1872-1873.

Calea ferată Oravița-Anina, cea mai veche cale ferată montană din Sud-Estul Europei, o minunăție tehnică care străbate un peisaj mirific. Aproape toată Calea Ferată Oravița – Anina este realizată din tunele, poduri, străpungeri în stâncă, fiind numită și Semeringul bănățean.
Citește mai mult