Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Doi Crai - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor

  Preț în regim single: 70 de lei / zi.

Informații generale

Pensiunea Doi Crai din Zărnești – Transilvania.

Pensiunea Doi Crai din Zărnești este situată la poalele Munților Piatra Craiului, în apropierea Dealurilor Măgura și a Munților Bucegi, natura conferă un peisaj deosebit, aer curat de munte dar și liniștea dorită, pentru un concediu relaxant.

Pensiunea dispune de 17 locuri de cazare în 7 camere dotate cu baie, TV, balcon, încălzire centrală și internet wireless.

Pensiunea dispune de un living cu TV, o sală de mese, un spațiu pentru jocuri dotat cu billiard, darts, bucătărie complet utilată, terasă, foișor.

Turiștii se pot bucura de:

 • ATV
 • grădină/curte
 • grătar/barbeque
 • închirieri biciclete
 • parcare
 • sanie trasă de cai
 • șemineu
 • transport auto

Pensiunea Doi Crai din Zărnești este foarte curată, foarte călduroasă, la 3 km de pensiune încep Cheile Zărneștiului, locuri de o frumusețe uluitoare, pe care cu siguranță nu trebuie să le ratezi.

Motivele pentru care iubitorii muntelui aleg Zărneștiul le expune Ioan Lepădatu, în monografia “Vechi aşezări bârsene – Oraşul Zărneşti”, 1998:“Călătorule, opreşte-te pentru o clipă în pragul aşezării de la poalele Pietrei Craiului. Aruncă-ţi privirea iscoditoare asupra peisajului şi vei descoperi locuri de neuitat, plaiuri de legendă ce urcă şi coboară pe spinări de dealuri şi de munte, şerpuind prin pajişti şi păduri parfumate zvâcnind spre stânci, ocolindu-le, ţintind apoi spre crestele maiestuoase, spre acea mult râvnită promenadă a cutezătorilor. Aici sunt locuri de visare, locuri binecuvântate cu tot ce are natura mai frumos, mai plăcut şi mai atrăgător.” (…)

Pe parcursul concediului dumneavoastră, puteți vizita:

Castelul Bran, aflat la 16 km de pensiune

Rezervația de Urși de la Zărnești, aflată la 14 km de pensiune

Prăpăstiile Zărneștiului, aflate la 7 km de pensiune

Plaiul Foii, aflat la 8 km de pensiune.

Trasee turistice nenumărate pornesc din Zărnești, cel mai des practicat, cu un nivel relativ scăzut de dificultate, fiind cel care pleacă de la Cabana Gura Râului înspre Fântâna lui Botorog, urcă spre Poiana Zănoaga, apoi ajunge la Cabana Curmătura. De aici, cei care doresc o aventură ceva mai incitantă pot continua înspre Şaua Crăpăturii, de unde se ajunge ulterior la vârful Piatra Mică (1816 metri înălţime). Semnul care indică destinaţia finală este Crucea Eroilor. Turiştii experimentaţi pot ajunge mult mai sus de atât, în cel mai înalt punct al munţilor Piatra Craiului, 2238 de metri, în vârful La Om (Piscul Baciului).

Vă așteptăm la Pensiunea doi Crai din Zărnești, unde muntele și natura sunt mai primitoare decât oriunde!

Pensiunea Doi Crai din Zărnești vă oferă plimbări cu ponei, drumeţii în zona Piatra Craiului, jocuri distractive (şah, table, remmy) dar şi alte surprize care dorin să vă fie pe plac.

Aceasta dispne de 7 camere, cu baie proprie şi terasă, living, bucătărie, foişor amenajat pentru grătar, încălzire centrală precum şi parcare proprie. Terasa acoperită oferă o privelişte deosebită, pentru a vă face mai plăcută dimineata, la răsăritul soarelui, dar şi la apusul acestuia.

Datorită poziţiei pensiunii, aveţi posibilitatea, ca în limita a 20 km să vizitaţi atracţiile turistice din zonă precum Castelul Bran, Rezervaţia de Urşi Zărneşti, Cheile Rasnoavei, Cetatea Râşnov.

La cererea dumneavostra vă punem la dispoziţie bilete la piscină în zona Bran sau Braşov, pentru un sejur cât mai relaxant şi confortabil.

Vă aşteptăm să petreceţi într-o locaţie minunată alături de Pensiunea Doi Crai din Zărnești.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • ATV
 • Acces la bucătărie
 • Închirieri de biciclete
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Sanie trasă de cai
 • Şemineu
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult