Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Dunav - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au televizor, Unele camere au baie proprie, Acces gratuit la internet Wi - Fi

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Dunav - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au televizor, Unele camere au baie proprie, Acces gratuit la internet Wi - Fi

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Dunav - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au televizor, Unele camere au baie proprie, Acces gratuit la internet Wi - Fi

Informații generale

Pensiunea Dunav din Liubcova – Clisura Dunării

Pensiunea Dunav din Liubcova (Parcul Național Porțile de Fier) este situată pe DN 57, în extremitatea estică a localității, la 28 km în aval de Moldova Nouă și la 78 km în amonte de Orșova.

Datorită poziționarii sale într-un cadru natural perfect, este alegerea ideală dacă miza sejurului planificat pe malul Dunării este relaxarea în preajma familiei sau a prietenilor.

Pensiunea Dunav din Liubcova este formată din două corpuri.

Corpul A este format din 4 camere cu pat matrimonial, o baie mare cu vană pe hol și doua toalete separate de baie, living dotat cu TV, bucătărie și terase la fiecare cameră. Acest corp se închiriază integral la prețul de 500 lei/noapte.

Coprul B este format din 4 camere twin (2 paturi separate) și o cameră triplă, toate cu baie proprie și TV, sală de mese și bucătărie. Iar pentru team buildinguri vă punem la dispoziție sală de conferintă de 90 mp.

De asemenea, nu vă vor lipsi internetul și nici aerul condiționat, aflat pe holuri și în living, pentru zilele călduroase de peste vară. Iarna, în schimb, șemineul este gata să încălzească mediul ambiental, oferind căldură și creând o atmosferă de poveste.

Dacă doriți servire à la carte exact langă pensiune găsiți restaurantul în care se gătește mancare românească și internațională. Iar în zilele de vară puteți profita și de piscină la tarif special pentru clienții Pensiunii Dunav.

În curtea interioară generoasă, de 7500 mp, vă așteaptă, la umbra sălciilor bătrâne, foișorul spațios cu grătar și loc de joacă special amenajat pentru cei mici.

Terasele cu priveliște asupra Dunării și asupra Munților Almăjului vă așteaptă să vă petrece serile răcoroase de vară ascultând cântatul greierilor și valurile line ale Dunării.

Special pentru răsfăț, proprietarii vă așteaptă cu o superbă livadă cu smochini și alți pomi fructiferi, specifici fiecărui sezon, dar și cu o impresionantă plantație viticolă care vă încântă cu nu mai puțin de 9 soiuri de struguri de masă. De asemenea, Pensiunea Dunav vă pune la dispoziție un ponton, cu loc special amenajat pentru pescuit.
Aici vă puteți bucura de spectaculosul peisaj format de Dunăre la întâlnirea cu munții.

În Clisura Dunării sunt ascunse nenumărate comori istorice, pline de legende pe care merită să le descoperiți. În apropiere avem: stânca Baba Caia, peștera Gaura cu Muscă, Ostrovul și caii sălbatici, cetatea Golubac pe malul sârbesc, iar în aval puteți vizita Statuia Capul lui Decebal, Cazanele Mari și Cazanele Mici, Tabula Traiana.

Vă recomandăm un sejur la Pensiunea Dunav, de unde puteți cunoaște, recunoaște și descoperi frumusețea și farmecul Dunării.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Loc amenajat pentru pescuit
 • Ponton
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Baie cu cadă
 • Acces la bucătărie
 • Aer condiţionat
 • Livadă
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Şemineu
 • Televizor LCD

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult