Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Iulia - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Camere cu balcon, Baie cu cadă, Încălzire centrală, Televizor LCD, Uscător de păr

  *Se poate închiria și în regim single la prețul de 80 lei/noapte

Informații generale

Pensiunea Iulia din Scoarța – Oltenia.

Pensiunea Iulia din Scoarța vă așteaptă cu un cadrul intim și relaxant la doar 15 km de Municipiul Târgu-Jiu. Poziționată strategic, pe traseul ce duce spre șoseaua Transalpina, Pensiunea Iulia din Scoarța vă oferă servicii de cazare clasificate la 3 margarete.

Cu o capacitate de cazare de 8 locuri în 4 camere duble matrimoniale, Pensiunea Iulia din Scoarța este alegerea perfectă pentru o evadare în liniștea naturii departe de aglomerația urbană.

Facilități

Structurată pe doua nivele, parter și etaj, Pensiunea Iulia din Scoarța vă așteaptă să îi treceți pragul descoperind tradiționalul satului oltenesc. Parterul vă pune la dispoziție o bucătărie modernă și complet utilată, un living spațios si frumos amenajat, un spațiu pentru servirea mesei , o cămară și o cameră cu baie proprie, acces gratuit la internet wi-fi și televizor.

La etaj vă așteaptă celelalte 3 spații de cazare, modern amenajate, cu toate utilitățile necesare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de tot confortul disponibil. Toate camerele beneficiază de baie proprie cu cadă, uscător de păr, acces gratuit la internet Wi-Fi, dar și încălzire centrală pentru zilele răcoroase de iarnă.

Curtea generoasă vă așteaptă să vă relaxați alături de familie sau de prieteni și vă pune la dispoziție diferite activități precum posibilitatea unui joc de ping-pong, grătar, o livadă cu pomi fructiferi, o terasă unde puteți servi băuturi răcoroase alături de cei dragi, piscină proprie cu apa cristalină. Cei mici se pot juca în voie la locul de joacă special amenajat pentru ei, sau pot observa cu admiratie exemplarele de păsări și animale din ferma proprie.

La Pensiunea Iulia din Scoarța animalele de companie sunt acceptate cu mult drag de către proprietarii pensiunii.

Timp liber

Poziționată la doar 15 km de municipiul Tărgu-Jiu Pensiunea Iulia din Scoarța este punctul de plecare spre deosebitele atracții turistice ale Gorjului. Fie că vă doriți o plimbare pe langă minunatele operle ale sculptorului Constantin Brâncuși, in parcul central ce îi poartă numele, sau o incursiune în viața monahală prin vizitarea mănăstirolor Lainici, Tismana, Cămărășeasca, Polovragi  sau Icoana.

Tot odată de aici porniți spre cea mai înaltă șosea din Romînia și anume, Transalpina, ce pornește din orașul Novaci și se oprește în orașul Sebeș. Bineînteles nu puteți parcurge Transalpina fără o oprire în stațiunea Rânca, acolo unde drumețiile din timpul verii sau schiul în timpul iernii sunt nelipsite.

Vă invităm cu drag să descoperiți frumusețile Olteniei de munte alături de Pensiunea Iulia din Scoarța.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. se accepta paturi

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Bucătărie complet echipată
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Livadă
 • Cramă
 • Fermă proprie
 • Frigider
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Piscină exterioară
 • Sală de mese
 • Spălătorie
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Oltenia

Oltenia

Oltenia – este o zonă inedită a României cu valori turistice și culturale extraordinare, dar de cele mai  multe ori necunoscute sau prea puțin cunoscute de turiști.

Zona turistică Oltenia datorită poziționării sale, reliefului variat, monumentelor istorice, culturale, naturale și tradițiilor unice, dispune de condiții prielnice pentru dezvoltarea turismului.

Cele mai frumoase zone montane sunt localizate în județele Gorj, Vâlcea și Mehedinți, zone în care sunt concentrate și stațiuniile montane și balneare.

Din punct de vedere al turismului balnear Oltenia găzduiește 3 zone bogate în ape minerale: în Mehedinți ( Bala, Schela Cladovei, Gura Văii ), în Gorj ( Săcelu ), în Vâlcea ( Govora, Băile Olănești, Călimănești-Căciulata ).

Oltenia este și un ținut al mănăstirilor, bisericilor și schiturilor, fiind a doua după Moldova ca număr și importanța acestor așezăminte religioase, astfel turismul religios și cultural este foarte bine dezvoltat.

Întâlnim mănăstiri pe Valea Oltului precum: Cozia, Surpatele, Stănișoara, Horezu, Govora toate în judeţul Vâlcea. În judeţul Gorj se găsesc mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Strâmba și Crasna. Iar în judeţul Mehedinţi găsim Mănăstirea Vodiţa, Mraconia, Sfânta Ana.

Cele mai mari orașe din Oltenia sunt: Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, acestea sunt și cele mai importante centre culturale din sudul României.

Orașul Târgu-Jiu este perla Olteniei culturale pentru că aici sunt găzduite operele lui Constantin Brâncuș într-un parc dedicat. Clădiri de mare valoare arhitecturală găsim și în Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Râmnicu Vâlcea.

În Drobeta Turnu Severin găsim Cetatea Medievală a Severinului, recondiționată, în apropierea ei sunt ruinele de la Podul lui Traian de peste Dunăre, iar în centrul orașului au fost renovate importante și valoroase clădiri.

De un interes special se bucură, așa numitele ”Cule”, case fortificate ce se găsesc doar în Oltenia.

Vă invităm să vizitați această zonă extraordinară, să descoperiți frumusețea monumentelor istorice, culturale și naturale din Oltenia.


Obiective turistice

Coloana Infinitului a fost inaugurată pe 27 octombrie 1938 și are o înălțime de 29,35 m, a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului).

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră care se află amplasată pe aleea de la intrarea din Parcul Central din Tg. Jiu.

Masa Tăcerii este lucrată în calcar și se află amplasată în Parcul Central al orașului Tg. Jiu.

Casa-muzeu a fost inaugurată în 1971, fiind un monument de arhitectură, în care sunt expuse obiecte ce au aparţinut familiei Brâncuşi. Aceasta are o arhitectură populară de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost restaurată în 1971.

Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud. Mehedinți, reprezintă cel mai mare pod natural din țară și al doilea ca dimensiune din Europa.
Citește mai mult