Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Leaganul Bucovinei - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie, Internet wireless, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Leagănul Bucovinei - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie, Internet wireless, Televizor

Informații generale

Pensiunea Leagănul Bucovinei din Suceava – Bucovina.

În oferta de hoteluri în Suceava sau pensiuni în Bucovina, ne distingem prin ospitalitate, bun gust şi rafinament. Dacă vei căuta cazare în Suceava, există puţine opţiuni mai bine poziţionate decât Pensiunea Leagănul Bucovinei Suceava, la doar 2.5 km de centru dar în acelaşi timp în zona verde, rezidenţială a oraşului.

Multe pensiuni din Suceava sunt renumite, având în vedere că Bucovina a fost întotdeauna o zonă turistică importantă, iar Suceava este poartă către turul mănăstirilor din Bucovina. Faţă de ofertele tipice de pensiuni în Suceava, sau agroturism în Bucovina, la Pensiunea Leagănul Bucovinei din Suceava veţi găsi frumuseţea şi liniştea naturală specifică Bucovinei, cuplată în schimb cu proximitatea faţă de centrul oraşului Suceava şi ospitalitatea gazdelor. Bucătăria noastră vă oferă unul din cele mai bune restaurante din Suceava, cu mâncare tradiţională din Bucovina.

Ne mândrim cu atmosfera şi comfortul şi bucătăria pe care le găsiţi doar la cele mai rafinate pensiuni din Bucovina. În plus, avem o poziţionarea excelentă – pensiune în Suceava, bază ideală pentru turul de mănăstiri din Bucovina.

Avem un şemineu cu lemne, pentru renumitele vacanţe de Crăciun şi Revelion în Bucovina, precum şi o grădină spaţioasă pentru zilele însorite din timpul verii, unde puteţi lua masa sau servi un pahar de vin – un final perfect pentru o zi de călătorit în turul mănăstirilor din Bucovina.

Fie că veniţi pentru turism sau agroturism în Bucovina, sau sunteţi în trecere în Suceava, veţi fi primit cu căldură la Pensiunea Leagănul Bucovinei din Suceava. Este ideal poziţionată pentru vacanţă sau weekend în Bucovina, sau pentru deplasări de afaceri în Suceava. La sărbători importante, că Paşte în Bucovina sau Revelion în Bucovina, Pensiunea Leaganul Bucovinei din Suceava se pregăteşte festiv pentru a-şi întâmpina oaspeţii.

Într-o descriere de hoteluri, pensiuni, agroturism şi locuri de cazare din Suceava, Pensiunea Leagănul Bucovinei din Suceava a fost descrisă ca „posibil cea mai primitoare pensiune din Suceava, şi cu siguranţă printre cele mai bune bucătarii din Bucovina”. Într-adevăr, putem confirma că în oferta de cazare din Suceava, ne distingem prin cel mai bun raport calitate – preţ, pe care cu greu îl veţi regăsi la vreo altă pensiune sau hotel din Suceava.

Cu greu veţi pleca din această pensiune din Bucovina după ce v-aţi delectat cu mancaruruille tradiţionale bucovinene, cu relaxarea din grădină şi cu frumuseţea locurilor. Există totuşi, suficiente atracţii în Bucovina care să vă tenteze.
Dacă doriţi să exploraţi Bucovina, vă recomandăm unul din tururile cu ghid pe care le oferă Pensiunea Leagănul Bucovinei. Dacă preferaţi să vă relaxaţi la pensiune, personalul nostrum vă va răsfăţa cu bucate ca la mama acasă. Ce-aţi putea să vă doriţi mai mult?
Vă aşteptăm,
Familia Breabăn


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Suceava, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Bar
 • Fax
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire
 • Internet
 • Parcare
 • Restaurant
 • Spălătorie
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult