Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maria - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Jacuzzi, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maria - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Jacuzzi, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maria - Suită

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Jacuzzi, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maria - Cameră dublă de lux

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Jacuzzi, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Maria - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Jacuzzi, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Maria din Sinaia – Valea Prahovei.

Pensiunea Maria din Sinaia este situată central, chiar ultracentral, (dar în acelaşi timp retrasă), lângă parcul oraşului (doar traversaţi strada), cum veniţi dinspre Bucureşti după hotel Sinaia, din intersecţie imediat în stânga (50 metri), strada O. Goga nr 1 A (sens unic). Gara cfr este foarte aproape, 5 minute de mers pe jos (nu se aude zgomot de la tren), doar urcaţi scările, traversaţi parcul, sau veniţi pe stradă.
Pensiunea Maria din Sinaia este ferită de zgomotul străzii (avem o clădire în faţă), iar curtea interioară este înconjurată de multă verdeaţă şi o pădurice, cu intrare separată din exterior pentru fiecare (cameră/garsonieră sau apartament). Exteriorul unităţii este amenajat rustic (montan), dar toate camerele şi apartamentele sunt modern mobilate, (vedeţi galerie foto/camere pe această pagină.

Foarte aproape de centrul Internaţional de Conferinţe (cazinoul Sinaia), 3 minute pe jos (traversaţi parcul), de hotelurile Palace, Caraiman, Sinaia, mănăstirea Sinaia (2-3 minute) şi Castelul Peleş (20 minute de mers pe jos). Acces uşor telecabină (8 minute de mers) iar ptr telegondolă (cu maxi-taxi, care pleacă la 50 metri de noi). Atât majoritatea restaurantelor, cât şi supermarketurile sunt în apropiere (3–4 minute).

Pensiunea dispune de 8 structuri turistice: 3 camere matrimoniale: moderne (nr 5 şi nr 8), matrimonială de lux (nr7), o garsonieră cu jacuzzi (nr2), şi 4 apartamente compuse din dormitor, living, şi o singură baie (nr1, nr3, nr4, şi nr6).
Apartamentul nr 1(suit) şi gars nr 2, sunt în oglindă, la parter.În ambele sunt căzi cu hidromasaj. Acestea au acces şi la un oficiu dotat cu veselă, frigider mare, cuptor cu microunde, o plită pe inducţie ptr încălzit/fiert (nu ptr prăjit), filtru de cafea. Sunt total separate, dar se potrivesc bine şi la 2 familii, cu copil/copii, sau 5 adulţi.

Pensiunea Maria din Sinaia are un punct de lucru, tot ultracentral, între Primărie şi hotel internaţional. Această vilă este pe strada primăverii nr 5, este punctul de lucru al pensiunii, o zonă foarte liniştită şi selectă, accesul este prin spatele hotelului Carpathia. Detalii şi poze puteţi vedea pe SITE-ul pensiunii, la galerie foto şi structură.
Aici avem în circuit 3 structuri turistice: apartamentul nr 9, compus din living şi dormitor, la parter, ieşire direct în curte, şi camerele nr 10(cu balcon) şi 11(fără balcon). Cele două camere sunt la etaj, ambele de lux, pentru clienţii pretenţioşi, deosebit amenajate, totul NOU din aprilie 2015. Acestea, au confort de 4 stele, la preţ de 3 şi sunt exclusiv ptr 2 persoane.
Toate apartamentele (din ambele locaţii) sunt amenajate pentru 2 persoane (au living şi dormitor), dar există posibilitatea să fie locuite şi de 3 adulţi (numai cu acordul proprietarului), sau o familie cu copil/copii, deoarece în living este canapea extensibilă.

Toate apartamentele au uşă între living şi dormitor.
Nu cazăm 4 adulţi în apartament (nu este spaţiu).

Detalii găsiţi despre fiecare cameră/apartament, pe site-ul pensiunii.

Camerele şi apartamentele nu sunt standard, sunt personalizate, fiecare arată altfel, frumoase şi curate, diferă prin aranjament, dimensiune, decor, de aceea şi tarifele sunt diferenţiate.
Deoarece nu cazăm niciodată grupuri, ambele locaţii sunt ideale pentru cei care vor linişte şi intimitate.
Nu avem un spaţiu mare comun unde să se facă petreceri.

Se asigură curăţenia în fiecare zi, prosoapele se schimbă şi zilnic (dacă este nevoie), iar lenjeria se schimbă după 3, 4 nopţi, în funcţie de sejurul dvs.

Fiecare structură turistică (cameră/garsonieră/apartament), este dotată cu baie proprie, mobilier modern, Tv cablu, Tv LCD, frigider, filtru de cafea, cană ceai/cafea, uscător de păr, acces internet wireless nelimitat.
La cerere, vă putem oferi cuptor cu microunde. În curtea interioară a pensiunii, puteţi găsi linişte, intimitate şi posibilitatea de a vă relaxa la un barbeque.

Noi oferim doar cazare, pentru masă, majoritatea restaurantelor sunt în apropiere, 2—-5 minute de mers pe jos.

Este circuit deschis la toate începând de la mic dejun, până la cină.

Nou: Aveţi magazinele Billa şi Mega Image foarte aproape de noi (3–4 minute).

Nu facem cazări pe timpul nopţii (între orele 22—08)

Cazare, confort, modern, discreţie,. Cuvinte ce definesc pe scurt Pensiunea Maria din Sinaia.
Rezervările se fac zilnic între orele 9-21.
Persoană de contact:
Petrariu Mariana
Tel 0744 335960
Rezervarea fermă, se face cu acont pentru prima noapte de cazare.

Date bancă: PFA Petrariu Mariana (proprietar)
Cont: RO 26 BTRL 0300 1202 E71 692 XX
Veţi fi anunţat prin sms, telefon sau email, când intră banii în cont.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Valea Prahovei, Cazare Sinaia, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Tichete de vacanţă
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Masaj
 • Parcare
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Transport auto

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Prahovei

Valea Prahovei

Valea Prahovei este situată în judeţele Prahova şi puţin din Braşov.

Este una din cele mai importante zone turistice ale ţării dezvoltându-se de-a lungul timpului datorită peisajelor spectaculoase, ospitalităţii locuitorilor şi apropierii de Bucureşti, fiind preferată şi de importanţi oameni politici şi de cultură ai  României, unul dintre aceştia a fost chiar Regele Carol I al României.

Principalele staţiuni din Valea Prahovei sunt: Azuga, Breaza, Buşteni, Cheia, Predeal, Sinaia, Pârâul Rece.

Predealul este cea mai înaltă staţiune din România. Râul Prahova brăzdează regiunea de la nord la sud.

 Valea Prahovei  este un loc minunat unde natura este spectaculoasă în totalitatea ei, iar creaţiile omului vin să sporească şi mai mult importanţa turistică a locului.

Obiective turistice Valea Prahovei

Dintre cele mai importante obiective turistice antropice avem: Castelul Peleş, Castelul Cantacuzino, Castelul Pelişor, Casino Sinaia, Biserica Domnească, Mănăstirea Caraiman, Muzeul George Enescu, Muzeul Memorial Cezar Petrescu, Centrul Cultural Aurel Stroe, Castelul Iulia Haşdeu.

Dintre obiectivele turistice naturale ale României avem aici: Cascada Urlătoarea, Pestera Raței, Cheile Zănoagei, Cheile Urșilor, Cheile Orzei, Cheile Tătarului, Clăile din Lespezi, Canionul Horoabei, Parcul Naţional Bucegi, Vârful Omu, Sfinxul şi Babele.

Valea Prahovei este locul unde se simte bine orice turist, indiferent de pretenţii. Aici găsim de la unităţi de cazare de lux la posibilitatea cazării la cort. Se pot face drumeţii pe numeroasele trasee marcate, dar zona deține și importante atracții pentru turismul cultural.

Valea Prahovei este locul ideal pentru o vacanţă prelungită sau un weekend la munte.


Obiective turistice

Stațiunea Sinaia, supranumită și Perla Carpaților pentru peisajele superbe și pentru condițiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă, este situată la poalele munților Vârful cu Dor, Furnica și Piatra Arsă, în plină zonă carpatică.
În Sinaia sunt amenajări speciale destinate practicării sporturilor de iarnă: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje și 132 m diferență de nivel), pârtii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificilă; Turistică - 2.800 m, medie etc.), pârtii pentru săniuș etc.

Stațiunea Bușteni – denumită și “Poarta Bucegilor, situată la poalele Caraimanului, la o altitudine de 880m, este o stațiune balneoclimaterică și de odihnă. Datorită poziției sale, de aici se deschid foarte multe trsee turistice montane, cele mai interesante atracții fiind: Piatra Arsă, Jepii Mari, Jepii Mici, Caraiman (cu monumentul ridicat in cinstea eroilor căzuți în primul razboi mondial), Vârful Omu. Stațiunea este destinația ideală pentru tutrism montan, ski, fotografie și relaxare.

Stațiunea Predeal - este situatã la poalele munţilor Bucegi (la nord-est de aceştia) şi la nord-vest de munţii Baiului, între râurile Prahova şi Timiş.
Stațiunea are ca puncte de atracţie opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei si traseele montane marcate pentru turism, trasee ATV, telescaunul şi teleschiurile de pe Clãbucet. Numeroasele localuri specializate în arta culinarã româneascã şi internatională completeaza oferta stațiunii.
Citește mai mult