Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Mirific - Cameră dublă fără balcon

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Cablu TV, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Mirific - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Mirific - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Mirific - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Aer condiţionat, Balcon, Cablu TV, Televizor LCD

Informații generale

Pensiunea Mirific din Dubova – Cazanele Dunării.

Pensiunea Mirific din Dubova este locul ideal pe care îl puteți alege cu încredere dacă vă planificați un concediu în Cazanele Dunării.

Confortul sporit, ambianța deosebită și designul modern definesc Pensiunea Mirific din Dubova, aceste aspecte garantând și șederea dumneavoastră aici.

Cu o capacitate totala de 40 de locuri de cazare în cele 13 camere duble, două camere triple sau cele două apartamente, Pensiunea Mirific din Dubova vine în întâmpinarea dumneavoastră cu camere moderne, spațioase, primitoare și gata să vă satisfacă orice dorință în timp ce vă aflați în concediul perfect în Cazanele Dunării.

Toate camerele dispun de baie proprie cu duș, aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi, paturi confortabile dar și un impunător balcon unde vă puteți începe dimineața savurând o cafea și privind cu mândrie răsăritul, moment unic plin de culoare și energie deopotrivă. Televizor este și el prezent în fiecare cameră pentru a fi la curent cu tot ceea ce se petrece chiar și atunci când sunteți în concediu.

La parter sunteți întâmpinați de sala de conferințe de aproximativ 20 de locuri, care este pregătită să vă reunească fie că este vorba de întâlniri de afaceri, conferințe, ateliere de lucru sau training-uri. La doar câțiva pași se află un restaurant impozant, cu designul clasic ce îmbină modernul, ce asteaptă să vă potolească foamea oferindu-vă preparate tradiționale din pește, mâncăruri românești sau chiar preparate din bucătăria internațională, totul servindu-se la un pahar de vin alb sau roșu și încheindu-se cu un delicios desert preparat de către bucătarul iscusit al pensiunii.

Pentru zilele călduroase de vară petrecute la Pensiunea Mirific din Dubova terasa este alegerea perfectă după ce v-ați relaxat pe ponton sau pe sezlongurile puse la dispoziția dumneavoastră de către Pensiunea Mirific din Dubova. Pentru ca cei mici să nu fie discriminați aceștia beneficiază de un loc de joacă special amenajat in aer liber.

Fiindcă Defileul Dunării este un loc al istoriei cu un important potențial turistic, nu vă puteți încheia concediul petrecut aici fără a vizita Tabula Traiana, Cazanele Dunării, Chipul Sculptat în stâncă al regelui Decebal sau Peștera Ponicova și Grota Veterani.

Vă invităm cu grag să descoperiți sau să redescoperiți Romania, Cazanele Dunării și defileul Dunării alături de Pensiunea Mirific din Dubova.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție sau prin tranfer bancar. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare contra cost (50 lei/noapte).

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Ponton
 • Sezlonguri
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Aer condiţionat
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Cazanele Dunării reprezintă cel mai frumos şi complex traseu pe care Dunărea îl formează în ţara noastră.

După intrarea Dunării în România, la Baziaş, aceasta începe să-şi croiască drumul formând în partea superioară Clisura Dunării, sau Defileul Dunării cum mai este denumită, până în locul unde  întalneşte Muntii Carpaţi.

Drumul printre munţii reprezentaţi de Ciucarul Mare pe teritoriul României și Veliki Strbac pe teritoriul Serbia este spectaculos, Dunărea săpând un minunat defileu în lungul ei drum spre Mare Neagră, astfel creând Cazanele Dunării

Cazanele Dunării se întind pe o lungime de 9 km împartită între Cazanele Mari (lungime – 4 km) şi Cazanele Mici (lungime – 3 km).

Clisura Dunării este locul unde s-a unit apa, muntele şi omul şi au creeat un loc complex în care întalneşti: munte (Masivele Ciucarul Mare şi Ciucarul Mic, Munţii Locvei, Munţii Almăjului ), apă (Dunarea şi afluenţii săi), peşteri (Ponicova şi Grota Veterani), păduri dese şi spectaculoase, mănăstiri (Sfânta Ana în Orşova, Mraconia din Dubova), cetăţi medievale (Cetatea Colubac se află pe malul Sârbesc, ruinele cetăţii Tri Kule le găsim pe malul românesc), Statuia lui Decebal, toate aşezate de o parte şi de alta a Dunării.

Această zonă este protejată de Parcul Natural Porțile de Fier care a definit 18 arii protejate în parc astfel aici întalnim rezervaţii naturale împărţite în: 5 rezervaţii botanice ( Cracul Găioarei, Valea Olănicului, Cracul Crucii, Faţa Virului, Valea Mare), o rezervaţie forestiere ( Dealul Duhovnei ), 7 rezervaţii mixte (Dealul Vărănic, Gura Văii- Vârciorova, Cazanele Mari şi Cazanele Mici, Peştera cu apă din Valea Polevii, Râpa cu lastuni de la Valea Divici, Baziaş, Balta Nera), 2 rezervaţii pleontolgice (Locul fosilifer Bahna şi Locul fosilifer Sviniţa) şi 3 rezervaţii acvafaunistică (Zona umedă Ostrov – Moldova Veche, Divici – Pojejena, Zona umedă Insula Calinovăţ).

În acest loc turistul găseşte linişte şi aventură, munte şi apă, istorie şi geografie toate unite într-o armonie perfectă.


Obiective turistice

Mănăstirea Mraconia se află în zona Cazanelor, în comuna Dubova, vechiul lăcaș construit în anul 1523 era pe Valea Mrăcuniei într-un loc ascuns pitoresc.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orșova este situată pe Dealul Moșului și oferă vizitatorului o priveliște deosebită asupra Dunării, este o mănăstire de maici.

Peștera Ponicova este cea mai mare peșteră din Defileul Dunării și a fost declarată rezervație speologică.

Decebal - reprezintă cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona Cazanelor, chipul regelui dac fiind sculptat în stâncă și se află în Cazanele Mici, între localitățile Eselnița și Dubova, este cea mai mare sculptură din piatră din Europa.

Catedrala Romano Catolică din Orșova reprezintă o pagină unică în istoria orașului, biserica fiind puntea de legătură dintre minoritățile din Orșova (germani, cehi, etc.) și este considerată o capodoperă arhitecturală a secolului XX, fiind unică în Europa, iar elementele sale specifice sunt forma de cort a interiorului și acoperișul în formă de cruce.
Citește mai mult