Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Miruna - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Miruna - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Miruna din Răucești – Moldova.

În Ținutul Neamțului, un loc legendar pe unde odinioară trecea Ștefan cel Mare de la Suceava către Cetatea Neamțului și către hergheliile Comisului Manole Jder, la poale de deal, lângă pârâul Sărata este situată Pensiunea Agroturistică Miruna, un minunat loc de odihnă și visare, în mijlocul naturii.

Într-o împletire de tradițional și modern, puteți petrece clipe de neuitat. Dispunem de trei camere cu pat matrimonial și un apartament, bai cu cabine de duș, bucătărie complet utilată, sală de mese, o cameră de recreere unde puteți citi sau încânta privirea cu o mică expoziție de obiecte tradiționale moștenite de la părinți și bunici.

Serile le puteți petrece la foișor lângă un micuț iaz, ademeniți de surâsul apei si mirosul de gratar. Copiii se vor distra la locul de joacă, pot admira animalele și păsările din gospodărie: vaci, viței, capre, iezi, purcei, iepuri, porumbei, găini, curci, caței, pisici, stupi. De asemenea vă oferim următoarele servicii: telefon, internet, cablu tv, acces imprimantă, joc de remy, șah, cărți de joc, plimbări cu trăsura trasă de cai, parcare proprie.

Puteți participa la toate activitățile desfășurate în gospodăria noastră: mulsul vacilor, caprelor, cositul și adunatul fânului, extragerea de miere, hrănirea și adăparea animalelor și păsărilor, udarea florilor, pomilor din livadă și a grădinii de zarzavat.

Vă așteptăm cu drag!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Moldova, Cazare Răucești, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Râu în curte
 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Fermă proprie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Se acceptă animale de companie
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Moldova

Moldova

Moldova este o regiune a Europei de răsărit, românească pe planul cultural și lingvistic, astăzi împărțită, din punct de vedere politic, între trei state: România, Republica Moldova și Ucraina.

Astăzi, regiunea Moldova este alcătuită în România din următoarele județe: Bacău (fără localitățile Ghimeș-Făget și Poiana Sărată, care fac parte din Ardeal), Botoșani (fără localitățile Rogojești și Cândești, dar și fără fostul sat Gura Molniței care fac parte din Bucovina), Galați, Iași, Neamț (fără localitățile Bicazu Ardelean, Bicaz-Chei și Dămuc, care fac parte din Ardeal), Suceava (partea sud-estică și sud-vestică a județului, restul făcând parte din regiunea istorică Bucovina), Vaslui, Vrancea (fără localitățile de la sud de râul Milcov, care fac parte din Muntenia).

Moldova, regiunea care a dat țării valorile culturale ce ne-au îmbogățit și mângâiat copilaria își așteaptă astăzi turiști cu numeroase obiective turistice demne de vizitat.

Dintre cele mai cunoscute și  mai interesante obiective turistice antropice amintim: Castelul Sturdza de la Miclăușeni, Cetatea Neamțului, Palatul Culturii din Iași, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Turnul Goliei, Teatru Național Vasile Alecsandri, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Anticariatele de pe strada Lăpușneanu, Palatul Braunstein, Muzeul Unirii, Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza”, Mănăstirea Durău,  centrele orașelor: Piata Neamț, Iași și multe altele.

Casele memoriale ale marilor noștri oameni de cultură: Mihail Sadoveanu, Eusebiu Camilar, Alexandru Vlăhuță, Vasile Alecsandri, Ion Creangă și mulți alți.

Obiectivele turistice naturale ale Moldovei sunt de o frumusețe rară, dintre acestea amintim: Rezervația Naturală Polița cu Crini,  Parcul Național Ceahlău, Cascada Duruitoarea, Pârtia Durău, Peștera Tasorog, Lacul Vaduri, Lacul Pangarati și multe altele.

Vizitați Moldova pentru ca are atât de multe locuri frumoase încât o să vă „salte inima de bucurie”, o să fiți mângâiați de Ozana cea cristalină, iar popasul pentru odihnă îl puteți face pe malul Siretului pe urmele lui Alecsandri.


Obiective turistice

Palatul Culturii din Iași - frumoasa zidire e o expresie a romantismului sfârșitului de secol și o manifestare a neogoticului ce revine arhitectului I.D.Berindei. Inaugurarea a avut loc în 1926 în prezența regelui României, Ferdinand de Hohenzollern. În 5 iunie 1883, Iașul trăia sărbtoarea dezvelirii statuii lui Ștefan cel Mare realizată la Paris dupa schițele lui Gh Asachi.

Bojdeuca lui Ion Creangă a fost inaugurată ca muzeu la 15 aprilie 1918 devenind unul din cele 12 obiective ce compun Muzeul Literaturii Române și prima casă memorială din România. Bărbatul ce păcatuise mergând la teatru, tunzându-și coada diaconicească și tragând cu pușca după ciorile din curtea bisericii Golia din Tg. Cucu și-a trăit aici ultimii ani de viață (1872-1889).

Biserica fortificată "Precista", cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", este cel mai vechi monument istoric din Galați. În secolul al XVII-lea țndeplinea o dublă funcție: lăcaș de cult și cetate de apărare împotriva cotropitorilor.

Cascada Duruitoarea este situată în Masivul Ceahlău, la o altitudine 1.270 m și este formată pe Pârâul Rupturii care izvorăște din golul alpin și se varsă în Valea Schitului și apoi în Lacul Bicaz.

Grădina Botanică din Iași - cu o suprafață de 105 hectare, grădina strălucește prin mulțimea speciilor de plante prezente aici, organizate în 12 secții.
Citește mai mult