Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Noel - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Baie cu cadă, Aer condiţionat, Balcon, Internet, Minibar, Pătuţ pentru copii, Telefon, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Noel - Apartament (mansardă)

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Baie cu cadă, Aer condiţionat, Balcon, Internet, Minibar, Pătuţ pentru copii, Telefon, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Noel - Apartament (etajul 1 și 2)

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu duş, Baie cu cadă, Aer condiţionat, Balcon, Internet, Minibar, Pătuţ pentru copii, Telefon, TV, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Noel din Băile Olănești – Oltenia.

Pensiunea Noel din Băile Olănești este locația ideală pentru a petrece o vacanță reușită, la cele mai înalte standarde de confort. Pensiunea Noel este localizată la 600 de metri de centrul stațiunii Băile Olănești, o binecunoscută stațiune balneoclimaterică.

Pensiunea Noel din Băile Olănești vă pune la dispoziție 8 camere spațioase, cu un design modern și 4 apartamente spațioase. Construite la standarde de 4 stele, camerele dispun de aer condiționat, minibar, baie proprie cu cadă sau cu duș, balcon, telefon, internet și articole de toaletă gratuite. Camerele sunt decorate în culori calde pentru un plus de confort și relaxare.

Pensiunea Noel din Băile Olănești dispune, de asemenea, de un restaurant elegant, cu preparate savuroase românești și italienești, dar și meniuri speciale pentru copii. Pentru momentele de relaxare există o zonă de lounge, cu canapele și șemineu, dar și servicii de masaj la cerere.

Pensiunea Noel din Băile Olănești pune mare preț pe sănătatea oaspeților ce-i trec pragul și atunci pune la dispoziție o bază de tratament, cu aparatură de ultima generație de recuperare – reabilitare: cure de ape, injecții cu ”Izvorul nr. 7”, în tratarea eczemelor, curenți interferențiali, ultrasunete, împachetări cu silicon, climatoterapie etc.

De la Pensiunea Noel puteți descoperi frumusețile împrejurimilor dar și beneficiile apelor termale de la Băile Olănești, una dintre cele mai importante stațiuni balneocliamterice din țară. Sunt 31 de izvoare, dintre care sunt folosite 17 izvoare pentru tratarea a numeroase afecțiuni: cronice, digestive, reumatismale, neurologice etc.

De asemenea puteți vizita frumusețea naturală a împrejurimilor sau obiective culturale: Cheile Olăneștiului, Parcul Naționale Buila Vânturarița, Peștera Sfântului Grigore Decapolitului, Casa Memorială Anton Pann, Mănăstirea Frasinei, Biserica lui Horea, Schitul Iezer etc.

Vă așteptăm la Pensiunea Noel din Băile Olănești pentru o cură de sănătate și confort!

Oferte specialeCazare OlteniaCazare Băile OlăneștiCazare Pensiuni


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare în camere.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare gratuită
 • Aer condiţionat
 • Camere de familie
 • Bar
 • Bază de tratament balnear
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Masaj
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Oltenia

Oltenia

Oltenia – este o zonă inedită a României cu valori turistice și culturale extraordinare, dar de cele mai  multe ori necunoscute sau prea puțin cunoscute de turiști.

Zona turistică Oltenia datorită poziționării sale, reliefului variat, monumentelor istorice, culturale, naturale și tradițiilor unice, dispune de condiții prielnice pentru dezvoltarea turismului.

Cele mai frumoase zone montane sunt localizate în județele Gorj, Vâlcea și Mehedinți, zone în care sunt concentrate și stațiuniile montane și balneare.

Din punct de vedere al turismului balnear Oltenia găzduiește 3 zone bogate în ape minerale: în Mehedinți ( Bala, Schela Cladovei, Gura Văii ), în Gorj ( Săcelu ), în Vâlcea ( Govora, Băile Olănești, Călimănești-Căciulata ).

Oltenia este și un ținut al mănăstirilor, bisericilor și schiturilor, fiind a doua după Moldova ca număr și importanța acestor așezăminte religioase, astfel turismul religios și cultural este foarte bine dezvoltat.

Întâlnim mănăstiri pe Valea Oltului precum: Cozia, Surpatele, Stănișoara, Horezu, Govora toate în judeţul Vâlcea. În judeţul Gorj se găsesc mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Strâmba și Crasna. Iar în judeţul Mehedinţi găsim Mănăstirea Vodiţa, Mraconia, Sfânta Ana.

Cele mai mari orașe din Oltenia sunt: Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, acestea sunt și cele mai importante centre culturale din sudul României.

Orașul Târgu-Jiu este perla Olteniei culturale pentru că aici sunt găzduite operele lui Constantin Brâncuș într-un parc dedicat. Clădiri de mare valoare arhitecturală găsim și în Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Râmnicu Vâlcea.

În Drobeta Turnu Severin găsim Cetatea Medievală a Severinului, recondiționată, în apropierea ei sunt ruinele de la Podul lui Traian de peste Dunăre, iar în centrul orașului au fost renovate importante și valoroase clădiri.

De un interes special se bucură, așa numitele ”Cule”, case fortificate ce se găsesc doar în Oltenia.

Vă invităm să vizitați această zonă extraordinară, să descoperiți frumusețea monumentelor istorice, culturale și naturale din Oltenia.


Obiective turistice

Coloana Infinitului a fost inaugurată pe 27 octombrie 1938 și are o înălțime de 29,35 m, a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului).

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră care se află amplasată pe aleea de la intrarea din Parcul Central din Tg. Jiu.

Masa Tăcerii este lucrată în calcar și se află amplasată în Parcul Central al orașului Tg. Jiu.

Casa-muzeu a fost inaugurată în 1971, fiind un monument de arhitectură, în care sunt expuse obiecte ce au aparţinut familiei Brâncuşi. Aceasta are o arhitectură populară de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost restaurată în 1971.

Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud. Mehedinți, reprezintă cel mai mare pod natural din țară și al doilea ca dimensiune din Europa.
Citește mai mult