Disponibilitate
Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p
Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p
-
Imagini cu titlu de prezentare
Max:Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor
Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel: În cursul săptămânii În weekend 30.04.2015 – 31.12.2015 100 lei/zi 110 lei/zi -
Imagini cu titlu de prezentare
Max:Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor
Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel: În cursul săptămânii În weekend 30.04.2015 – 31.12.2015 110 lei/zi 120 lei/zi -
Imagini cu titlu de prezentare
Max:Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor
Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel: În cursul săptămânii În weekend 30.04.2015 – 31.12.2015 150 lei/zi 160 lei/zi -
Imagini cu titlu de prezentare
Max:Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor
Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel: În cursul săptămânii În weekend 30.04.2015 – 31.12.2015 120 lei/zi 130 lei/zi
Informații generale
Pensiunea Ochi de Tigru din Predeal – Transilvania.
Pensiunea Ochi de Tigru din Predeal este situată pe drumul naţional care leagă localităţile Predeal şi Râşnov la circa 2. 5 km de DN 1, într-o zonă foarte pitorească şi liniştită de unde se pot face multe drumeţii atât cu maşina cât şi pe jos.
Pensiunea Ochi de Tigru din Predeal dispune de 25 camere toate dotate cu baie, tv şi încălzire centrală.
Pensiunea mai dispune sală de mese şi o bucătărie complet utilată, grătar, piscină, saună, sală de sport dotată cu masă de tenis, masă de biliard şi bicicletă medicinală puse la dispoziţie contra cost. Orele de masă: mic dejun 8-9. 30 prânz 12-14 cina 19-22, iar programul de agrement este 10-23.
Se acceptă animale contra cost.
Copiii până la 7 ani beneficiază de cazare gratuită în cameră cu părinţi. Între 7 şi 14 ani în camera cu părinţi plătesc 25% din valoarea unui loc.
Este interzis fumatul şi consumul de băuturi spirtoase în alte locuri decât în cele special amenajate.
Între orele 23-8 vă rugăm să păstraţi liniştea pe culoare şi în camere.
Organizăm la cerere mese festive, tabere pentru copii. Contonamente sportivi.
Ne rezervăm dreptul de a selecta clienţii. Sunt de preferat turişti interesaţi de natură, sport, drumeţii, fumatul şi petrecerile în camere sunt strict interzise.
Pentru o rezervare sigură vă rugăm să viraţi 50% din valoarea totală a perioadei dorite în contul nostru RO62RZBR0000060010207460 La Banca Raiffeisen Bank.
Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Predeal, Cazare Pensiuni
Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice
Rezervări/Plată
Copii și paturi suplimentare
Animale de companie
Facilităţi
- Tichete de vacanţă
- Fax
- Grădină/Curte
- Internet wireless
- Loc de joacă pentru copii
- Parcare
- Terasă
- TV în living
Parcare
Momentan nu sunt recenzii.
Transilvania

Transilvania, zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.
Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.
Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.
Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi, castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.
Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei; Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.
În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.
În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.
Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.
Obiective turistice
Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.
Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.
Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.
Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult