Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Onix din Făgăraș - Cameră dublă (cu baie comună)

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor LCD, Uscător de păr

  Prețurile variază între 60 și 120 lei, în funcție de sezon. Pentru mai multe detalii contactați-ne telefonic.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Onix din Făgăraș - Cameră triplă (cu baie comună)

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor LCD, Uscător de păr

  Prețurile variază între 60 și 120 lei, în funcție de sezon. Pentru mai multe detalii contactați-ne telefonic.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Onix din Făgăraș - Cameră dublă (cu baie în cameră)

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor LCD, Uscător de păr

  Prețurile variază între 60 și 120 lei, în funcție de sezon. Pentru mai multe detalii contactați-ne telefonic.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Onix din Făgăraș - Cameră triplă (cu baie în cameră)

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor LCD, Uscător de păr

  Prețurile variază între 60 și 120 lei, în funcție de sezon. Pentru mai multe detalii contactați-ne telefonic.

Informații generale

Pensiunea Onix din Făgăraș – Transilvania.

Pensiunea Onix din Făgăraș este o alegerea elegantă și perfectă pentru a petrece o vacanță frumoasă în orașul Făgăraș. Oraș aflat la poalele celor mai înalți munți din țara noastră Munții Făgăraș! Pensiunea este localizată în orașul Făgăraș, într-un frumos conac în stil Brâncovenesc. Conacul a fost renovat și decorat la cele mai înalte standarde, înconjurat de brazi și multă verdeață.

Pensiunea Onix din Făgăraș dispune de 13 camere moderne și spațioase, unde veți avea parte de servicii de calitate. Toate camerele sunt dotate cu TV, internet, iar unele dintre camere au baie privată, modernă, cu toate utilitățile necesare, iar alte camere dispun de acces la baie comună, de asemenea modernă, cu toate utilitățile de care aveți nevoie. Unele camere au balcon, iar articolele de toaletă sunt gratuite. Camerele sunt frumos decorate și mobilate cu stil, cu mobilier din lemn masiv.

La Pensiunea Onix puteți servi masa la restaurantul propriu, cu preparate alese, tradiționale și internaționale. Vara puteți să vă relaxați și să mâncați la terasa de vară a pensiuni. De asemenea, există și facilități de grătar în curte. Grădina pensiunii este frumos amenajată, plină de verdeață și copacii, ideală de a petrece timpul liber. Alegeți o vacanță la Pensiunea Onix relaxându-vă alături de cei dragi.

Atracții turistice Făgăraș

De la Pensiunea Onix puteți vizita orașul, care este încărcat cu obiective turistice importante, sau puteți explora împrejurimile. Cetatea Făgărașului este cel mai important obiectiv turistic din oraș. Cetatea are 85 de camere cu expoziții, turnuri de apărare și fortificații, care pot fi vizitate de turiști. Alte obiective deosebit de importante: Biserica Sfânta Treime, Mănăstirea Franciscanilor, Biserica Reformată. Dar și statui dintre care: Statuia lui Badea Cârțan și Statuia Doamnei Stanca, soția lui Mihai Viteazu.

De asemenea, din orașul Făgăraș puteți porni în vizitarea unor importante centre turistice din Transilvania: Sighișoara, Sibiu, Brașov. Puteți porni în explorarea Munților Făgăraș, cu cel mai înalt vârf din România, Vârful Moldoveanu – 2544 de metri.

Pensiunea Onix din Făgăraș este o alegere excelentă pentru a petrece un sejur de neuitat în spirit medieval, încărcat de istorie și cunoaștere!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

12:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare păzită
 • Bar
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Parcare
 • Restaurant
 • Serviciu în cameră
 • Terasă
 • WI-FI

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult