Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Pictorilor - Cameră single

  + info suplimentare
  Max: person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  10.07.2015 – 31.12.2015 70 lei/zi 70 lei/zi 70 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Pictorilor - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  10.07.2015 – 31.12.2015 80 lei/zi 80 lei/zi 80 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Pictorilor - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  10.07.2015 – 31.12.2015 100 lei/zi 100 lei/zi 80 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Pictorilor din Baia Mare – Maramureș.

Pensiunea Pictorilor din Baia Mare, este amplasată în apropierea Centrului Vechi al oraşului, vizavi de Colonia Pictorilor şi la doar câteva minute de Parcul Municipal ‘Regina Maria’, Pensiunea Pictorilor din Maramureș reprezintă cel mai bun loc de cazare din Baia Mare. Astfel, pensiunea noastră vă oferă atât un loc liniştit şi retras prielnic odihnii, cât şi un ‘punct 0’ din care vă puteţi deplasa cu uşurinţă în Centrul Vechi al oraşului. În zona veche a oraşului se află cele mai importante terase şi restaurante. De asemenea, aici au loc diferite evenimente cu caracter cultural girate de Primăria municipiului Baia Mare.

Fiecare cameră, din cele douăsprezece, este dotată cu baie proprie, duş, apă caldă şi Tv. Pensiunea oferă internet Wireless gratuit, precum şi spaţiu de parcare propriu. Aproape de unitatea noastră de cazare se află mai multe atracţii turistice precum Muzeul de Etnografie, Turnul Ştefan, Casa Iancu de Hunedoara, Bastionul Măcelarilor sau Muzeul de Istorie.

Pensiunea deţine la parter o cafenea cu 48 de locuri. În cafeneaua Pensiuni Pictorilor se pot achiziţiona diferite lucrări de artă. A doua destinaţie a acestui spaţiu este cea de galerie de artă. Pensiunea Pictorilor din Maramureș a apărut în anul 2009 în revista ‘Casa mea’.

Vă aşteptăm!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Maramureș, Cazare Baia Mare, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie, doar de talie mică.

Facilităţi

 • Bar
 • Frigider în unitate
 • Încălzire centrală
 • Internet wireless
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Maramureş

Maramureş

Maramureş – frumoasa regiunea istorică şi geografică situată în nordul României.

Regiunea Maramureş este formată din depresiunea Maramureş, înconjurată de munţii Oaş, Gutâi, Tibleş, Rodnei, Carpaţii Păduroşi şi Munţii Maramureşului.

Fiind înconjurat de păduri, Maramureşul excelează la capitolul meşteşugurilor tradiţionale pentru că aici s-a întâlnit talentul cu lemnul şi aici, acum se creează arta tradiţională populară.

Găsim în satele răsfirate pe văi minunatele porţi tradiţionale maramureşene realizate de adevăraţi maeştri ai sculpturii, bisericile de lemn create de mâinile iscusite ale meşteşugarilor, aceste adevărate capodopere formând un ansamblu arhitectural excepţional.

Această zonă minunată, cu oameni gospodari şi primitori, este ca un muzeu viu în aer liber, întins pe zeci de mii de km²,  în care găsim meşteri fierari, sculptori în lemn, olari, femei care ţes, torc şi care aşteaptă cu bucurie ca turiştii să le treacă pragul.

Maramureşul uimeşte şi prin talentul cu care oamenii trăiesc, respectă viaţa şi toate cele ce derivă din acestea, astfel găsim aici unicul cimit vesel, Cimitirul Vesel de la Săpânţa. Acest cimitir este unic atât prin crucile albastre cu mesaje haioase şi scene din viaţa celor trecuţi în nefiinţă, dar şi prin starea pe care ţi-o transmite, aici, în Maramureş, despărţirea celor două lumi este parcă mai domoală, mai cu voie bună şi mai liniştită.

Maramureşul este unic prin păstrarea vie a tradiţiilor, prin păstrarea nealterată a satului românesc, a meşteşugului şi a valorilor morale, dar mai presus de toate prin mândria cu care portul popular autentic este astăzi păstrat şi purtat de localnici la cele mai importante momente din viaţa lor.

Natura nu se lasă mai prejos şi, concurând cu locuitorii, ne pregăteşte şi ea surprize frumoase. În apropiere de Borşa, în Munţii Rodnei găsim Cascada Cailor, cea mai înaltă cascadă din România. Munţii Rodnei sunt unii dintre cei mai frumoşi munţi din ţară. Defilleul Lăpuşului, situat în partea de nord a regiunii, impresionează prin verdele crud al pădurilor împletit cu apa cristalină.

Foto: Arian Adventures


Obiective turistice

Numită adesea „Mocăniţa de pe Valea Vaserului“, Calea Ferată Forestieră din Vişeu de Sus se află chiar în nordul României, la graniţa cu Ucraina şi reprezintă o bogăţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi cultural.

Cascada Cailor este situată în apropiere de stațiunea turistică Borșa, în partea de NE a Munților Rodnei.

În inima Maramureşului, pe Valea Izei, te așteaptă un ținut de poveste, locuit de oameni ce sfidează timpul neostenind niciodată. Valea Izei este una dintre axele principale folosite de turiștii dornici să viziteze Maramureşul istoric.
Citește mai mult