Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rozeclas - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rozeclas - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, TV, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Rozeclas - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Paturi King Size, Baie cu cadă, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, TV, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Rozeclas din Sânmărtin – Crişana.

Pensiunea Rozeclas din Sânmărtin este o locație ideală pentru a petrece un sejur confortabil și relaxant. Pensiunea Rozeclas este localizată în localitatea Sânmărtin, la ieșire din Oradea spre direcția Deva, la aproximativ 2 kilometri distanță de centrul stațiunii Băile Felix.

Pensiunea Rozeclas din Sânmărtin  dispune de 15 camere, duble și triple, camere spațioase, curate, amenajate într-un stil modern. Camerele dispun de baie proprie, internet, TV, frigider și încălzire centrală. Unele camere dispun de balcon și baie cu cadă.

Pensiunea Rozeclas din Sânmărtin  vă pune la dispoziție, de asemenea, un restaurant, cu preparate gustoase din bucătăria românească și internațională. În curtea pensiunii există facilități de grătar, un loc de joacă pentru copii, iar momentele de relaxare le puteți petrece la foișor sau la terasa amenajată.

De la Pensiunea Rozeclas din Sânmărtin puteți descoperi împrejurimile și vă puteți bucura de beneficiile apelor termale din stațiunea Băile Felix. Este una dintre cele mai importante stațiuni balneclimaterice din România, cu beneficii în tratarea bolilor reumatismale, cardiace, neurologice, respiratorii etc. De asemenea puteți vizita palatele în stil Art Nouveau din centrul Oradei, Cheile Albioarei, Lacul cu Nuferi din Băile Felix, Dealul Șomleu, Peștera Urșilor, Cetățile Ponorului și multe altele.

Vă așteptăm la Pensiunea Rozeclas din Sânmărtin pentru a petrece un sejur de neuitat în condiții moderne într-un dintre cele mai frumoase și importante stațiuni balneoclimaterice din țara noastră!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Sânmărtin, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

După ora 12:00

Ora de plecare

Până la ora 12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card. Este necesară plata unui avans în sezon.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie contra cost.

Facilităţi

 • Plată cu cardul
 • Tichete de vacanţă
 • Grătar/barbecue
 • Bar
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Internet
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Room service (la preţ de meniu)
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult