Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Sub Cetate la Matei - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Sub Cetate la Matei - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, Televizor LCD

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Sub Cetate la Matei - Cameră cu 4 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, Televizor LCD

Informații generale

Pensiunea Sub Cetate la Matei din Oncești – Maramureș.

Pensiunea Sub Cetate la Matei din Oncești se află în localitatea Oncești şi pune la dispoziţie o grădină cu facilități de grătar. Proprietatea oferă WiFi gratuit şi parcare privată.

Fiecare cameră are podea cu mochetă, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum și vedere. Băile sunt dotate cu duș și articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii de la Pensiunea Sub Cetate la Matei din Oncești se pot relaxa pe terasă. La cerere, puteţi lua prânzul la pachet. De asemenea, aveţi la dispoziţie biliard și servicii de transport la un cost suplimentar.

Parcul Natural Munții Maramureșului se află la 45 km de proprietate.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Maramureș, Cazare Oncești, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Biliard
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire
 • Internet
 • Parcare
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Maramureş

Maramureş

Maramureş – frumoasa regiunea istorică şi geografică situată în nordul României.

Regiunea Maramureş este formată din depresiunea Maramureş, înconjurată de munţii Oaş, Gutâi, Tibleş, Rodnei, Carpaţii Păduroşi şi Munţii Maramureşului.

Fiind înconjurat de păduri, Maramureşul excelează la capitolul meşteşugurilor tradiţionale pentru că aici s-a întâlnit talentul cu lemnul şi aici, acum se creează arta tradiţională populară.

Găsim în satele răsfirate pe văi minunatele porţi tradiţionale maramureşene realizate de adevăraţi maeştri ai sculpturii, bisericile de lemn create de mâinile iscusite ale meşteşugarilor, aceste adevărate capodopere formând un ansamblu arhitectural excepţional.

Această zonă minunată, cu oameni gospodari şi primitori, este ca un muzeu viu în aer liber, întins pe zeci de mii de km²,  în care găsim meşteri fierari, sculptori în lemn, olari, femei care ţes, torc şi care aşteaptă cu bucurie ca turiştii să le treacă pragul.

Maramureşul uimeşte şi prin talentul cu care oamenii trăiesc, respectă viaţa şi toate cele ce derivă din acestea, astfel găsim aici unicul cimit vesel, Cimitirul Vesel de la Săpânţa. Acest cimitir este unic atât prin crucile albastre cu mesaje haioase şi scene din viaţa celor trecuţi în nefiinţă, dar şi prin starea pe care ţi-o transmite, aici, în Maramureş, despărţirea celor două lumi este parcă mai domoală, mai cu voie bună şi mai liniştită.

Maramureşul este unic prin păstrarea vie a tradiţiilor, prin păstrarea nealterată a satului românesc, a meşteşugului şi a valorilor morale, dar mai presus de toate prin mândria cu care portul popular autentic este astăzi păstrat şi purtat de localnici la cele mai importante momente din viaţa lor.

Natura nu se lasă mai prejos şi, concurând cu locuitorii, ne pregăteşte şi ea surprize frumoase. În apropiere de Borşa, în Munţii Rodnei găsim Cascada Cailor, cea mai înaltă cascadă din România. Munţii Rodnei sunt unii dintre cei mai frumoşi munţi din ţară. Defilleul Lăpuşului, situat în partea de nord a regiunii, impresionează prin verdele crud al pădurilor împletit cu apa cristalină.

Foto: Arian Adventures


Obiective turistice

Numită adesea „Mocăniţa de pe Valea Vaserului“, Calea Ferată Forestieră din Vişeu de Sus se află chiar în nordul României, la graniţa cu Ucraina şi reprezintă o bogăţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi cultural.

Cascada Cailor este situată în apropiere de stațiunea turistică Borșa, în partea de NE a Munților Rodnei.

În inima Maramureşului, pe Valea Izei, te așteaptă un ținut de poveste, locuit de oameni ce sfidează timpul neostenind niciodată. Valea Izei este una dintre axele principale folosite de turiștii dornici să viziteze Maramureşul istoric.
Citește mai mult