Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Toscana - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie, Internet de mare viteză, Internet wireless, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  26.08.2015 – 31.12.2015 315 lei/zi 315 lei/zi 248 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Toscana - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie, Internet de mare viteză, Internet wireless, Minibar, Telefon, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  26.08.2015 – 31.12.2015 495 lei/zi 495 lei/zi

Informații generale

Pensiunea Toscana din Brașov – Transilvania.

Pensiunea Toscana din Brașov vă oferă cele mai noi şi moderne facilităţi şi servicii de cazare, toate acestea într-un stil clasic şi elegant în apropierea celei mai renumite staţiuni montane din România: Poiana Braşov.

Situată la doi km de Centrul Vechi al Braşovului şi la zece kilometri de Poiană Braşov, Pensiunea Toscana din Brașov este o pensiune de tip boutique un loc plin de personalitate care asigură cel mai mare respect faţă de intimitatea tuturor oaspeţilor săi.

Pensiunea Toscana din Brașov este un loc al rafinamentului şi eleganţei în care de cum intraţi simţiţi aerul Muntelui Postavarul. Vă amăgeşte vă seduce şi vă lasă tânjind după mai mult. Aţi vrea că şederea dumneavoastră aici să nu se termine vrăjiţi fiind de muzică în surdină intimitatea şi ambientul rafinat oferite de acest mic colţ de rai.

Pensiunea Toscana din Brașov vă oferă o grădină exterioară de 12000 mp, cu nuci, meri, peri, cireşi, pruni, fiind ambientul perfect pentru relaxarea în mijlocul naturii, într-o zonă cu o privelişte unică asupra versanţilor muntoşi din depresiunea Braşovului.

La ceas tihnit de după-amiază, vă invităm la un picnic la umbra unuia dintre cei 100 de arbori din grădina exterioară.

Pensiunea Toscana din Brașov oferă servicii de primă clasă tuturor oaspeţilor săi:

• parcare gratuită supravegheată video

• grădina exterioară de 12000 mp

• acces internet Wi-Fi în fiecare cameră, recepţie, restaurant

• recepţie fax-uri

• televiziune digitală

• păstrare valori şi bagaje

• mic dejun

• room-service

• spălătorie

• agrement

• saună finlandeză

• terasă exterioară

• servicii şi asistenţă turistică

• posibilitatea de plată cu cardul

Pensiunea Toscana din Brașov are o capacitate de 10 camere: 8 camere duble cu balcoane generoase, fiecare cameră cu o suprafaţă de 23 mp şi 2 apartamente, fiecare cu o suprafaţă de 70 mp, asigurând cazarea unui număr de 24 de persoane.

Situat la parterul pensiunii, barul împreună cu livingul din apropiere, pun la dispoziţia oaspeţilor diverse specialităţi de cafea, băuturi şi cocktailuri alcoolice şi nealcoolice.

Pensiunea Toscana din Brașov dispune de o saună generoasă, clasic-finlandeză, care combină aspecte ale băii cu aer cald din antica Romă cu baia de abur turcească. Sauna finlandeză oferă atât relaxare şi revigorare cât şi un aport pozitiv la starea de sănătate, asupra trupului, spiritului şi sufletului, contribuie la reducerea stresului, la întărirea sistemului imunitar, stimularea metabolismului, curăţarea şi tonifierea pielii. Practicând regulat sauna finlandeză, bucuria de a trăi şi calitatea vieţii capătă o nouă dimensiune.

Pensiunea Toscana din Brașov este nu numai un loc de relaxare într-un cadru de vis, dar şi un loc în ton cu noile tendinţe.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Brașov, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare la prețul de 20 euro cu mic-dejun inclus. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Saună finlandeză
 • Parcare supravegheată video
 • Plată cu cardul
 • Fax
 • Grădină/Curte
 • Internet wireless
 • Restaurant
 • Spălătorie
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult