Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Valea Lupului - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Balcon, Televizor LCD

  *Tarifele includ mic-dejun în regim bufet suedez

  **Camera dublă se poate închiria și în regim single la prețul de 100 lei/noapte

   

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Valea Lupului - Cameră de familie

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Balcon, Televizor LCD

  *Tarifele includ mic-dejun în regim bufet suedez

Informații generale

Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului – Muntenia.


Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului este locația unde cu siguranță vei alege să te reîntorci. Aici, simplitatea elvețiană se îmbină perfect cu ospitalitatea românească.

Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului este situată la poalele Muntelui Chichilău, loc unde povestea se desprinde ca dintr-un basm. Dealuri line par că urcă și coboară în același timp, vara pline de vegetație și iarna încărcate de omăt neted.

Facilități camere

Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului este perfectă atât pentru escapade alături de grupul de prieteni cât și pentru ieșiri în familie sau team-building-uri. Cu o capacitate de cazare de 22 de locuri distribuite în camere duble matrimoniale și camere de familie, Pensiunea Valea Lupului își deschide cu drag ușa pentru toți turiștii.

Fiind clasificată cu 3 stele, pensiunea dispune de toate dotările necesare unui concediu reușit la Valea Lupului.

Toate camerele beneficiază de baie proprie cu duș, televizor, acces gratuit la internet și balcon. Camerele sunt amenajate în stil rustic românesc dar cu mici influențe elvețiene.

Facilități pensiune

Dacă alegi un concediu la Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului trebuie neapărat să treci și pe la restaurant. Preparate atât tradiționale cât și internaționale, vinuri alese, dar și delicioșii papanași pe care cu siguranță trebuie să îi încerci.

Pe lângă delicioasele preparate la Pensiunea Valea Lupului din Valea Lupului vei avea parte și de activități recreative. Sauna și sala de fitness amenajate îți stau la dispoziție, iar dacă ești putin mai îndrăzneț poți încerca chiar o tură de rafting alături de prieteni.

Ce vizităm?

Rezervația Vulcanii Noroioşi, locul unde pământul fierbe,  se întinde pe aproximativ 30 ha între localitățile buzoiene Scorțoasa și Berca. Rezervația este formată din 4 zone: La Fierbători, Pâclele Mari, Pâclele Mici și Beciu.

Rezervația se deosebește prin fenomenul spectaculos și rar întâlnit în lume care se desfășoară aici. Vulcani de dimensiuni reduse care în loc de lavă scot la suprafața pământului cu ajutorul gazului o pastă fluidă formată din noroi.

Practic, existența acestor vulcani este determinată de mai mulți factori naturali (apa, gaze naturale, argile, gipsuri) care o dată combinați  în proporțiile necesare produc acest fenomen magic. Gazele naturale scot noroiul de la o adâncime de peste 3000 m pentru a forma o bulă perfectă la suprafața pământului.

Peisajul care ia naștere la suprafața pământului este unul în continuă schimbare, permanent iau ființă vulcani noi în timp ce cei mai vechi se sting pe rând.


Caută cazare în categoria: Cazare Muntenia

Citeşte articole despre: Natura, Obiective turistice


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

10:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Rafting
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Drumeții
 • Echipamente audio video
 • Grădină/Curte
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Saună
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Muntenia

Muntenia

Muntenia este o zonă turistică a contrastelor, întinzându-se de la semețele culmi ale Carpaților în Nord, până la atracțiile și misterele Dunării în Sud, zona dispunând de o mulțime de bogății ce așteaptă să fie descoperite. În partea de Nord, poalele Munților Făgăraș oferă la Arefu, un fundal dramatic pentru castelul lui Vlad Țepeș, iar în Sud oferă un număr impresionant de situri arheologice care atrag foarte mulți arheologi.

Zona turistică Muntenia este cunoscută și pentru festivalurile și târgurile organizate în piețele satelor și a orașelor care evocă rituri și tradiții arhaice, proprii unui mod de viață demult uitat în Europa, precum și mănăstirile și castelele străvechi, amintesc și ele de un trecut zbuciumat și fascinant în același timp.


Obiective turistice

Mănăstirea Curtea de Argeș a fost construită de Neagoe Basarab (1512-1517) pe locul vechii mitropolii (1359). Biserica a fost restaurată (1875-1886) și este contruită din piatră fățuită și profilată, având un plan triconc.

Mănăstirea Dealu, Aninoasa jud. Dâmbovița, iar prima biserică datează de la sfârșitul secolului al XIV-lea din timpul lui Mircea cel Bâtrân, iar pe locul ei în anii 1495-1508 domnitorul Radu cel Mare a construit o frumoasă biserică din cărămidă placată cu piatră și împodobită în chip deosebit.

Biserica Domnească Sf. Nicolae din sec. XIII, a fost înlocuită în 1352 de o ctitorie a lui Basarab I, în interior aflându-se mormântul lui Radu I Basarab expus sub sticlă.

Ruinele și Biserica Brâncovenească, Doicești, Dâmbovița, construită în plan de navă dreptunghiulară și boltită cu două calote semicilindrice. La vremea respectivă pictura exterioară plasa biserica din Doicești între cele mai frumos decorate lăcașuri brâncovenești înveșmântate la exterior.

Fântâna lui Manole se află în apropierea manăstirii și reprezintă locul unde s-a prăbușit Meșterul Manole.
Citește mai mult