Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Ally - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie, Aer condiţionat, Baie pe hol, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, TV

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Ally - Apartament cu 3 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie proprie, Aer condiţionat, Baie pe hol, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, TV

Informații generale

Vila Ally din Băile Olănești – Oltenia.

Vila Ally din Băile Olănești oferă tot confortul pentru un sejur relaxant, care să vă revitalizeze. Vila Ally se află într-un dintre cele mai importante stațiuni balneoclimaterice din România – Băile Olănești, la poalele pădurii, cu un peisaj pitoresc.

Vila Ally din Băile Olănești dispune de 20 de locuri de cazare, în 10 camere, dispuse în apartamente cu 2 și 3 camere. Fiecare cameră este spațioasă, curată și modernă și dispune de tot confortul necesar. Camerele dispun de TV, frigider, baie proprie, aer condiționat. De asemenea, în Vila Ally aveți un cabinet medical pentru masaj, pentru a vă simți răsfățați și relaxați.

La Vila Ally din  Băile Olănești aveți bucătării complet utilate, unde puteți prepara masa, sala de mese spațioasă și facilități de grătar în exterior. Apoi vă puteți relaxa la terasa vilei, în curtea frumos amenajată și vă puteți răcorii în piscina supraterană, care se află în curtea vilei. La Vila Ally din Băile Olănești o să vă simțiți ca acasă într-un cadru natural, departe de agitația cotidiană.

La Vila Ally cel mai mult vă v-a atrage foișorul, fântâna arteziană, lambriurile din lemn și secțiunea amenajată cu animale și păsări împăiate.

De la Vila Ally din Băile Olănești puteți porni în descoperirea zonei, cu plaiuri verzi, pure românești și cu obiective turistice unice: Peștera cu Lac, Peștera cu Perle, Lacul cu nuferi galbeni, Rezervațiile naturale din Parcul Național Buila Vânturarița; Casa Memorială Anton Pann, Mănăstirea Frasinei, Schitul Iezer – Băile Olănești – Sat Cheia precum și tratarea diverselor boli în stațiunea Băile Olănești, unde găsim 17 izvoare folosite pentru cure interne sau externe, care pot trata mai multe afecțiunii ca cele renale, reumatismale, cronice, respiratorii etc.

Vă invităm să vă cazați la Vila Ally din Băile Olănești unde veți avea parte de un sejur relaxant, încărcat de cure de sănătate, liniște și relaxare!

Oferte specialeCazare OlteniaCazare Băile OlăneștiCazare Vile


Caută cazare în categoriile:
Cazare Oltenia, Cazare Băile Olănești, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie, doar cu documente de identitate.

Facilităţi

 • Fântână arteziană
 • Aer condiţionat
 • Baie
 • Bucătarie utilată
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Living
 • Masaj
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Telefon
 • Terasă
 • TV

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Oltenia

Oltenia

Oltenia – este o zonă inedită a României cu valori turistice și culturale extraordinare, dar de cele mai  multe ori necunoscute sau prea puțin cunoscute de turiști.

Zona turistică Oltenia datorită poziționării sale, reliefului variat, monumentelor istorice, culturale, naturale și tradițiilor unice, dispune de condiții prielnice pentru dezvoltarea turismului.

Cele mai frumoase zone montane sunt localizate în județele Gorj, Vâlcea și Mehedinți, zone în care sunt concentrate și stațiuniile montane și balneare.

Din punct de vedere al turismului balnear Oltenia găzduiește 3 zone bogate în ape minerale: în Mehedinți ( Bala, Schela Cladovei, Gura Văii ), în Gorj ( Săcelu ), în Vâlcea ( Govora, Băile Olănești, Călimănești-Căciulata ).

Oltenia este și un ținut al mănăstirilor, bisericilor și schiturilor, fiind a doua după Moldova ca număr și importanța acestor așezăminte religioase, astfel turismul religios și cultural este foarte bine dezvoltat.

Întâlnim mănăstiri pe Valea Oltului precum: Cozia, Surpatele, Stănișoara, Horezu, Govora toate în judeţul Vâlcea. În judeţul Gorj se găsesc mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Strâmba și Crasna. Iar în judeţul Mehedinţi găsim Mănăstirea Vodiţa, Mraconia, Sfânta Ana.

Cele mai mari orașe din Oltenia sunt: Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, acestea sunt și cele mai importante centre culturale din sudul României.

Orașul Târgu-Jiu este perla Olteniei culturale pentru că aici sunt găzduite operele lui Constantin Brâncuș într-un parc dedicat. Clădiri de mare valoare arhitecturală găsim și în Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Râmnicu Vâlcea.

În Drobeta Turnu Severin găsim Cetatea Medievală a Severinului, recondiționată, în apropierea ei sunt ruinele de la Podul lui Traian de peste Dunăre, iar în centrul orașului au fost renovate importante și valoroase clădiri.

De un interes special se bucură, așa numitele ”Cule”, case fortificate ce se găsesc doar în Oltenia.

Vă invităm să vizitați această zonă extraordinară, să descoperiți frumusețea monumentelor istorice, culturale și naturale din Oltenia.


Obiective turistice

Coloana Infinitului a fost inaugurată pe 27 octombrie 1938 și are o înălțime de 29,35 m, a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului).

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră care se află amplasată pe aleea de la intrarea din Parcul Central din Tg. Jiu.

Masa Tăcerii este lucrată în calcar și se află amplasată în Parcul Central al orașului Tg. Jiu.

Casa-muzeu a fost inaugurată în 1971, fiind un monument de arhitectură, în care sunt expuse obiecte ce au aparţinut familiei Brâncuşi. Aceasta are o arhitectură populară de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost restaurată în 1971.

Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud. Mehedinți, reprezintă cel mai mare pod natural din țară și al doilea ca dimensiune din Europa.
Citește mai mult