Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cerbul - Cameră dublă matrimonială fără baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cerbul - Cameră dublă matrimonială cu baie

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Încălzire centrală, Internet, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cerbul - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Încălzire centrală, Internet, Televizor

Informații generale

Vila Cerbul din Moieciu de Sus – Transilvania.

Vila Cerbul din Moieciu de Sus este situată într-o zonă liniștită din stațiune și vă oferă cazare și spații de relaxare pe gustul tuturor.

La dispoziția turiștilor sunt puse 18 locuri de cazare dispuse în 9 camere dintre care 7 camere au baie proprie iar 2 camere au acces la o baie pe hol.

Toate camerele au TV, internet wireless și încălzire centrală.

În curte turiștii se pot relaxa în foișor și există și un teren de fotbal care dispune și de nocturnă (contra cost).

Vila Cerbul din Moeciu de Sus este așezată într-o zonă pitorească, la câțiva pași de pădure, având un peisaj încântător. Gazdele sunt foarte primitoare, iar cazarea și preparatele culinare sunt excelente. Aici se pregatește un gulaș foarte bun. Gratarul si „ciuperca” din curte oferă condiții excelente pentru a petrece momente plăcute în aer liber.

Pentru copii există un spațiu de joacă cu tobogan, balansoar și un mic teren de fotbal.

Cei care iubesc plimbările, au avantajul că Vila Cerbul se află în vecinătatea pădurii.

Obiective turistice Moeciu

Cheile Moeciului sunt situate în apropierea localității Moeciu, la aproximativ 8 km de Bran. Decorul acestei zone este spectaculos, de o sălbaticie aparte. Cheile Grădiștei se află situate în apropierea localității Moeciu de Sus, și impresionează datorită sălbaticiei peisajului și a formațiunilor stâncoase.

Cascada La Chisatoarea este una dintre cele mai cunoscute cascade din România. Rezervație biogeologică aflată pe drumul ce unește Moieciu de Jos cu Moieciu de Sus, urmând pârâul Turcului poți ajunge într-un mic paradis: „La Chisatoare„: în acest loc botezat de localnici, de pe malul stâng al pârâului, se poate observa cum țâșnesc din perete doua fire de apă si se revarsă în cascade de 15-20 metri.
Localnicii au avut simțul umorului dezvoltat si le-au denumit La Chisatoare sau acolo unde „impușcă apa”. Este vorba de un fenomen carstic de suprafață, unic în zonă, favorizat de depunerile de carbonat de calciu sub formă de travertin constând în mai multe firișoare de ape care cad, mai întâi pe o zona acoperită de vegetație. Vegetația se termină brusc fiind înlocuită de un perete stâncos iar firișoarele de apă fie se preling pe perete, fie cad cu putere de pe surplombă.

Iarna gerul îngheață cascadele formând un peisaj de vis.

Vila Cerbul din Moieciu de Sus este un loc perfect pentru cazare în acest cadru natural deosebit!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Râu în curte
 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Parcare
 • Sală de mese

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult