Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Daria - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Vila Daria din Poiana Brașov – Transilvania.

Vă invităm să vă petreceţi timpul liber în mijlocul naturii, într-o locaţie aleasă şi de celebra actriţă Nicole Kidman.

Vila Daria din Poiana Brașov oferă clienţilor camere de lux, confortabile, foarte spaţioase, ideale pentru relaxare în timpul dumneavoastră liber. Barul, terasă, livingul, parcarea acoperită şi descoperită, sală de fitness cu saună şi hidromasaj şi de asemenea restaurantul sunt disponibile pentru a face şederea dumneavoastră cât mai plăcută, în fiecare sezon al anului.
Indiferent de anotimp, la Vila Daria veţi simţi frumuseţea muntelui!

Vila noastră vă aşteaptă într-o ambianţă caldă, primitoare, cu un living spaţios, amenajat cu canapele şi fotolii şi dotat cu sistem home cinema unde vă veţi putea destinde în timpul liber, bar pentru a savura băuturile preferate şi salon special amenajat pentru servirea micului dejun în stil bufet suedez.

– Putem pune la dispoziţia clienţilor noştri bucătăria complet utilată cu echipamente profesionale.
– Puteţi petrece clipe de relaxare în centrul nostru Spa – sală de fitness, saună, jacuzzi, masaj.
– Putem orgniza evenimente speciale pentru d-voastra (petreceri, aniversări, etc), echipa noastră asigurându-vă că veţi avea parte de evenimentul perfect!

Vă invităm să vă petreceţi sejurul într-una din cele 9 camere extra-large, cu pat dublu, unde veţi simţi confortul şi relaxarea, dând naştere la amintiri de neuitat.
Camerele sunt repartizate astfel:
– Parter – 2 camere
– Etajul 1 – 5 camere
– Mansardă – 2 camere

Camerele noastre dispun de:
– Baie cu cadă/cabină de duş
– Uscător de păr
– Tv color
– Telefon
– Frigider
– Balcon

Vă oferim posibilitatea închirierii vilei pe termen lung, fiind locul ideal pentru organizarea de conferinţe, seminarii, întruniri de afaceri, etc.

Iată atracţiile turistice în zona unde puteţi merge:
– Braşov: Biserica Neagră, Şcoala Românească, Cetatea Brașovului, Pietrele lui Solomon, Piaţa Sfatului, Poarta Şchei, Bastionul Graft, Bastionul Ţesătorilor, Casa Negustorilor sau Podul Bătăuşilor, Statuia Johannes Honterus, Tampa, Turnu Negru, Turnul Alb, Poarta Ecaterina, Casa Hrischer, Catredala Ortodoxă, Bastionul Funarilor.
– Codlea: Cetatea Codlei, Măgura Codlea.
– Hălchiu: Biserica Săsească, Pianul Gotic.
– Râşnov: Cetatea Râşnov, Cheile Rasnoavei, unde Nicole Kidman a filmat în anul 2002
– Bran: Castelul Bran, Vama Branului.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea doar cu animale mici.

Facilităţi

 • Jacuzzi
 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Fax
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Saună
 • Se acceptă animale de companie
 • Şemineu
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult