Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Iancului - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Iancului - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Televizor

Informații generale

Vila Iancului din Bran – Rucăr Bran.

Vila Iancului din Bran, este situată la 1o minute de centrul comunei, la o distanță de 200 m de șoseaua principală – ceea ce vă asigură liniștea si intimitatea de care aveți nevoie.

Oferă 20 de locuri de cazare în cele 8 camere duble și un apartament. Camerele vă oferă un confort deosebit într-un spațiu generos. Sunt dotate cu băi proprii, TV-LCD, cablu TV, balcon.

Pe fiecare nivel al clădirii, alături de camere de cazare există câte un living și o bucătărie acestea asigurându-vă intimitatea în situația în care vila este ocupată de mai multe grupuri. De asemenea la parter se află o sală de mese cu o capacitate care o întrece pe cea a vilei, două bucătării utilate, frigidere, cămară spațioasă.

Clienții dispun de un foișor – considerat ca fiind „piesa de rezistență a vilei” – conceput în așa fel încât să ofere condiții optime in orice anotimp. Acesta este dotat cu tot ce e nevoie pentru relaxare, prepararea grătarului în condiții ferite de frig, vânt sau căldura de afară, pentru ca oaspeții să se simtă bine în timp ce grătarul își face treaba (apă curentă, Tv, frigider, grătar sau „șemineu”).

Vila Iancului din Bran este situată într-un cadru natural deosebit, aproape de principalele puncte de atracție turistică din zonă, oferă priveliști minunate, intimitate și liniste.

La cerere, pe timpul iernii se pot organiza plimbări cu săniile trase de cai, excursii cu ATV-urile, vara fiind posibile drumeții montane, plimbări cu căruțe și trăsuri. Pensiunea deține o pârtie proprie pentru săniuș.

Clienții pensiunii vor beneficia de o cameră specială pentru păstrarea echipamentului de schi sau a altor obiecte voluminoase (biciclete etc.).

La cerere, clienții pot beneficia de serviciul de spălătorie.

Toate acestea recomandă pensiunea ca fiind locul ideal pentru petrecerea unui sejur la munte. Sperăm din toată inima că va fi și părerea dumneavoastră după ce ne veti vizita.

Pentru a vă asigura cazarea, se percepe un avans de 30 % din valoarea totală a acesteia.

Vă așteptăm la Vila Iancului din Bran!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Rucăr-Bran, Cazare Bran, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Nu se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • ATV
 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Fermă proprie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Masaj
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Sanie trasă de cai
 • Şemineu
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Rucăr Bran

Rucăr Bran

Culoarul Rucăr Bran se află în Carpaţii Meridionali şi desparte masivele Bucegi și Leaota de Munții Piatra Craiului și Iezer-Păpușa formând o spectaculoasă trecere între Transilvania şi Muntenia.

Culoarul Rucăr Bran  se întinde pe o lungime de aproximativ 25 km având ca puncte extreme localitaţiile Rucăr şi Bran.

Relieful carstic a construit frumuseţi naturale extraordinare care vin să întampine turistul.

Obiectivele turistice pe care le găsim aici sunt pregătite atât de natură cât şi de om şi sunt perfect armonizate.

Dintre obiectivele naturale avem: Cheile Dâmbovicioarei, Peştera Dâmbovicioarei, Barajul Pecineagu Satic, Cheile Ghimbavului, Cheile Gradiştei, Peştera Urşilor, Parcul Naţional Piatra Craiului cu nenumăratele sale atracţii.

Omul a construit biserici şi lăcaşe de cult dintre care amintim Biserica Ortodoxă Sfântul Gheorghe din Rucăr,Schitul Dragoslavele, istoria îşi spune şi ea cuvântul prin Castelul Bran, Mausoleul de la Mateiaş, Cetatea Râşnov, Casa Memorială George Topârceanu.

Dar, contribuţia şi prezenţa omului se observă cu precădere în satele pitoreşti ce îmbogăţesc şi colorează şi mai mult acest peisaj de basm.

Deşi omul a pregătit aici lucruri minunate cu iscusinţa şi cu dărnicia sa, totuşi cel mai bun arhitect a fost natura, pe ea nimeni nu o va putea egala în această zonă ruptă parcă din rai.

Ca şi destinaţie turistică Culoarul Rucăr Bran este ideală pentru că tot ce te înconjoară te ajută să te relaxezi, să uiţi de grijile cotidiene şi să te regăseşti.

Trebuie doar să te laşi cuprins de farmecul naturii.


Obiective turistice

Castelul Bran este un monument istoric și arhitectonic, construit pe o stâncă cu scopul strategic de observație. El este principalul punct de atracție turistică al zonei, adăpostind un muzeu și un târg permanent.

Cheile Grădiștei, aflate între localitățile Moieciu de Sus și Moieciu de Jos, la aproximativ 8 km de localitatea Bran.

Cheilor Dâmbovicoarei, săpate pe o lungime de aproximativ 2 km între depresiunile Dâmbovicioara și Podul Dâmboviței. Pereții modelați în calcar generează un relief carstic subteran reprezentat de un număr impresionant de peșteri, dintre care cea mai renumită este Peștera Dâmbovicoarei.
Citește mai mult