Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Panos - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au aer condiționat, Baie cu duş, Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Frigider în cameră, Televizor LCD, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Panos - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au aer condiționat, Baie cu duş, Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Frigider în cameră, Televizor LCD, Uscător de păr

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Panos - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Unele camere au aer condiționat, Baie cu duş, Unele camere au balcon, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Frigider în cameră, Televizor LCD, Uscător de păr

Informații generale

Vila Panos din 2 Mai – Litoralul Mării Negre.

Vila Panos din 2 Mai este situată în centrul localității la doar 100 de metri de plajă și vă întâmpină cu toate facilitățile necesare petrecerii unui concediu la malul mării.
Vila Panos din 2 Mai vă invită la soare, la relaxare și la un concediu de neuitat în una dintre cele mai frumoase stațiuni de pe litoralul Mării Negre.

Cu o capacitate de 33 de locuri de cazare în 12 camere, Vila Panos este ideală atât pentru concediile alături de grupul de prieteni cât și pentru concediile petrecute alături de familie și cei dragi. Camerele sunt structurate pe 2 nivele, la parter întâmpinându-vă o cameră spațioasă cu 4 locuri de cazare dar, și două camera duble matrimoniale.

La primul și al doilea etaj beneficiați de un apartament cu 4 locuri de cazare , o cameră triplă și 3 camere duble matrimoniale.

Facilități

Vila Panos din 2 Mai vă oferă cazare în 8 camere duble matrimoniale, două camere triple și două apartamente cu 4 locuri de cazare, special create și amenajate petru ca șederea dumneavoastră pe litoral să fie una de excepție.

Clasificată cu 3 stele, Vila Panos vă oferă acces gratuit la interent Wi-Fi, televizor în fiecare cameră, unele camera dispun de balcon, iar toate camerele beneficiază de baie proprie cu duș și apă caldă non-stop. Proprietatea vă pune la dispoziție în camerele din primul și al doilea etaj aer condiționat contra cost. În intimeitatea fiecărei camere aveți la dispoziție și un frigider pentru depozitarea alimentelor dar și un uscător de păr.

Liniște și relaxare

În curtea vilei vă așteaptă un foișor în care vă puteți servi cafeaua și micul dejun, prânzul și cina, iar grătarul afalt în imediata apropiere a foisorului vă așteaptă pentru prepararea mâncărurilor.
Cei mici se pot juca în voia la locul de joacă special amenajat pentru ei, oferindu-vă posibilitatea să îi supravegheați în timp ce savurați o bautură răcoritoate în foișorul vilei.

Ce vizităm?

Acvatoriul litoral marin Vama Veche-2 Mai este singura zonă protejată de pe litoralul Mării Negre și cuprinde peste 250 de specii faunistice și floristice.

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu cardul. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Parcare contra cost
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Acces la bucătărie
 • Aer condiţionat
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Living
 • Transport auto

Parcare

Parcarea este contra-cost.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult