Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila REMMAR - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, TV, Uscător de păr

Informații generale

Vila REMMAR din Ciungetu – Valea Lotrului.

Vila REMMAR din Ciungetu (comuna Mălaia), județul Vâlcea, este o localitate tipic subalpină situată la o altitudine de 650 metri, cu un aer puternic ozonat, se recomandă ca fiind locul perfect pentru petrecerea vacanțelor.

Situată în mijlocul naturii, Vila REMMAR din Ciungetu oferă pe lângă o cazare confortabilă priveliști către rezervația naturală de pin precum și spre satul și Biserica Ciungetu, care este un monument istoric.

Condițiile oferite sunt potrivite pentru odihnă și recreere, vila dispunând de 8 camere cu două paturi fiecare, cu baie proprie, la cerere putându-se instala paturi pliante. Fiecare cameră are balcon care oferă priveliști încântătoare, precum și tv color. Încălzirea se realizează cu centrală termică ce asigură în permanență caldură și apă caldă.

Parterul vilei este format dintr-un living de 48 mp, bucătărie și baie. Bucătăria este dotată cu 2 mașini de gătit, 2 combine frigorifice, filtru de cafea, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine precum și cu mașină de spălat vase.

La demisol sunt amenajate spații de relaxare, aici găsiți mese de fotbal atât pentru adulți cât și pentru copii și o masă de tenis.

Atât livingul cât și camerele de socializare dispun de LCD, TV color, DVD Player, sistem audio.

Parterul permite amenajarea unei săli de conferință dacă este necesar, unitatea dispunând de scaune și mese pliante în acest scop.

În curtea vilei este amenajat spațiu pentru petrecerea timpului în aer liber – două grătare și un foișor, un loc de joacă pentru copii vă stau la dispoziție pentru zilele însorite de vară.

Parcarea pentru cei care ajung aici cu mașina nu este o problemă, vila dispunând de aproximativ 10 locuri de parcare.

Satul Ciunget este cunoscut datorită Uzinei hidroelectrice Ciunget, precum și pentru Bisericuța de lemn din Ciungetu care face parte din categoria Monumentelor protejate de UNESCO.

În zonă, se poate practica vânătoarea și pescuitul (în lacul Brădișor, lacul Petrimanu, râurile Rudăreasa, Latorița și Lotru) precum și drumeții pe trasee marcate cu grade de dificultate diferite care au ca puncte de plecare Ciungetu, Voineasa sau chiar Petrimanu – aflat în uimitoarele Chei ale Latoriței care încântă privirea pe o lungime de 17 km. de defileu montan greu de descris în cuvinte.

Se pot face excursii în stațiunile: Voineasa aflată la numai 15 kilometri, Călimănești-Căciulata cu vestita mânăstire Cozia, apoi Băile Govora, Băile Olănești, mânăstirea Turnu, mânăstirea Cornet find cunoscută ca singura mănăstire pe sub care trece o cale ferata aflată încă în funcțiune, bisericuțele din lemn de la Brezoi și Mălaia, reprezintă tot atâtea motive de a veni să stai câteva zile la Vila REMMAR din Ciungetu.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Valea Lotrului, Cazare Cingetu, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Aer condiţionat
 • Baie în cameră
 • Balcon
 • Bucătarie utilată
 • Foişor
 • Frigider
 • Încălzire
 • Internet
 • Salon/bar
 • TV
 • Uscător de păr
 • Zonă de relaxare

Parcare

Parcarea este gratutiă.

Momentan nu sunt recenzii.

Valea Lotrului

Valea Lotrului

Valea Lotrului este o zonă turistică deosebită ce impresionează prin peisajele naturale și bogățiile locurilor, atrăgând foarte mulți iubitori de natură și nu numai.

Râul Lotru separă Munții Latoriței de cei ai Lotrului. Râul a fost direcționat prin numeroasele lacuri de acumulare care au făcut zona cu cea mai mare amenajare hidrografică din țară.

Lacul Vidra aflat la o altitudine de 1289 m este rezervorul principal al sistemului hidro-energetic Lotru. Iar prin tunelurile subterane de 150 km colectează apele afluenților Lotrului și ale lacurilor de acumulare Petrimanu și Galbenu, de pe râul Latorița.

Astfel Valea Lotrului începe în dreptul orașului Brezoi, acolo unde râul Lotru întâlnește Oltul. Pentru a ajunge aici trebuie parcursă Valea Oltului pe șoseaua E81 dinspre Sibiu sau dinspre Râmicu-Vâlcea.

Frumusețea locurilor a transformat această zonă într-o adevărată atracție turistică.

Cea mai veche stațiune din această zonă este Voineasa. Dar așezări de o frumusețe rară găsim și la Mălaia, Brezoi și Ciungetu.

Lacurile de acumulare din zonă sunt Bradișor, Petrimanu, Vidra. În jurul lor peisajul este natural, pur și deosebit de frumos.

Situată în mijlocul arcului carpatic Valea Lotrului își așteaptă turiștii să o descopere!

Sursă foto: ramnicuvalceaweek.ro

 


Obiective turistice

Cheile Latoritei sunt situate în sudul Munților Latoritei și în partea de nord a Munților Căpățânii, au o lungime de 5 km, iar pereții care mărginesc valea sunt alcătuiți din roci cristaline și granit. Accesul se face pe șoseaua ce pleacă din Brezoi spre Ciunget și apoi pe un drum asfaltat spre cabana Petrimanu. Principalele atracții aici sunt:Cascada Apa Spânzurată, Piatra Fetii, Piatra cu Găuri, etc.

Lacul Petrimanu a fost construit în anul 1977 și se află în Munții Latoritei la o altitudine de 1130 m cu o suprafață de 17 ha, este un lac de acumulare satelit menit să îmbogățească apele lacului Vidra. Accesul este destul de dificil, dar frumusețea și sălbăticia peisajului este aproape ireală.

Lacul Vidra este un lac de acumulare antropic, fondat în anul 1972 cu o lungime de 9 km, amplasat pe râul Lotru, în cheile Vidra, la 30 km amonte de stațiunea Voineasa și este înconjurat de păduri de molid.

Stațiunea Voineasa se află pe valea râului Lotru la poalele munților cu același nume la o altitudine de 650 m, înconjurată de păduri de fag, molid și brad, oferind o atmosferă de liniște și deconectare în orice anotimp. Principalul factor terapeutic il constituie climatul tonic-excitant cu aer curat, fără praf și alergeni, puternic ionizat, bogat în aerosoli ionizați și radiații ultraviolete.
Citește mai mult