Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Roca - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Frigider, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Vila Roca din Valea Drăganului – Transilvania.

Vila Roca – Luxury Resort and Spa!

Nou ! Piscina interioară,unică, după marime și confort, în Apuseni.

Saună uscată, hammam (saună cu aburi), aromaterapie, cromoterapie, masaj, tratamente corporale și faciale!

Începând din vara 2015 Vila Roca dispune de un lac de agrement cu o suprafață de 2200 mp!

Vila Roca se află în localitatea Valea Drăganului, într-un splendid decor natural, la 70 de km de Cluj și 90 de km de Oradea.

Vila Roca oferă cazare in Valea Drăganului de 4 stele, restaurant, lounge bar, sală de conferință, saună,piscină încălzită, terasă, lac de agrement, etc.

Camerele matrimoniale spațioase și confortabile sunt echipate cu televizor LCD, cablu tv. , minibar, internet wireless, baie, uscător de păr, papuci de casă, halat, cosmetice (șampon, săpun, gel baie) și balcon. Deoarece pentru noi curățenia este unul dintre lucrurile cele mai importante și pentru a vă răsfăța, curățenia în camere se face în fiecare zi pe toată durata șederii.
Decorul rafinat și mobilierul crează o atmosferă romantică și caldă.

Restaurantul oferă atât specialități românești dar și international cuisine.
Doriți să sărbătoriți un botez, o zi de naștere, sau alte mese festive private? Atunci Vila Roca este locul ideal.
La cerere oferim pachete pentru team-building.

Lounge bar-ul Vilei Roca servește băuturi alcoolice și nealcoolice, coktail-uri, cafea organică, puteți viziona un film, un meci de fotbal sau puteți asculta o muzică bună(nu manele) și dacă nu puteți rezista ritmului, puteți și dansa chiar.

Serviciile Vilei Roca sunt disponibile 24 hrs.

Personalul vilei, devotat și discret, va face tot posibilul pentru a vă simți ca acasă.

Dacă doriți un loc liniștit și departe de gălăgia de acasă sau un loc discret pentru un sejur atunci. .
Vă așteptăm!

Vila Roca funcționează în regim hotelier, nu agroturistic. Designul Vilei este unul aparte, deosebit de cel aflat de obicei in România. Mulțumim tuturor care ne-au vizitat, vă mai așteptăm și așteptăm în continuare opiniile d-voastră.

Datorită standardului oferit și pentru păstrarea acestuia, Vila Roca își rezervă dreptul de a impune urmatoarele reguli :
-nu se admite introducerea alimentelor și băuturilor din afară
-nu acceptam animale de companie
-nu! Difuzarea manelelor
-din respect pentru oaspeții Vilei, vă rugăm păstrați liniștea în camere dupa ora 24. 00
-mutarea obiectelor de decor, mutarea mobilei în camere de la locul inițial, nu se admite
Cazare Valea Draganului4*
Pensiune completă
Cazare deosebită!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Închirieri de biciclete
 • Livadă
 • Piscină
 • Bar
 • Biliard
 • Fax
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Living
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masă de ping-pong
 • Masaj
 • Parcare
 • Restaurant
 • Room service (la preţ de meniu)
 • Sală de mese
 • Sanie trasă de cai
 • Seif
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult