Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Tera din Costinești - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Camere cu balcon, Baie cu cabină de duș, Frigider în cameră, Televizor

Informații generale

Vila Tera din Costinești

Vila Tera din Costinești este situată la doar 150 m de plajă fiind alegerea perfectă pentru un sejur la malul mării.

Disponibilitate

Vila Tera dispune de 16 locuri de cazare  distribuite în 8 camere spațioase cu baie proprie și balcon. Fiecare cameră dispune de pat matrimonial, televizor, frigider și internet.

Dacă doriți să gătiți aveți acces la bucătăria complet utilată și la grătar.

Atracții turistice

Principala atracție turistică rămâne Litoralul Mării Negre.

Obelicsul din Costinești a fost construit în anul 1970 și de atunci este principala atracție din stațiune, dar și locul în care se desfăsoară cele mai multe concerte și emisiuni TV.

Pe faleza de la Constanța puteți vizita Cazinoul, frumoasa clădire este astăzi o atracție doar pentru turiști ce o fotografiază parcă recunoscându-i gloria de altă dată.

Mărturi vechi ale civilizației de pe aceste meleaguri întâlniți la Histria, fostă colonie greacă, vestigiile fostei coloniI Tomis din Constanța.

Cheile Dobrogei sunt o destinație de neratat dacă doriți să descoperiți frumusețea acestei zone.

Munții Măcinului sunt atât o frumoasă lecție de geografie cât și deosebită lecție de descoperire și cunoaștere a istoriei pământului nostru.

Pe lângă acesta vă puteți bucura de vizite în stațiuniile învecinate, faleza de la Mangalia, faleza de la Constanța și nenumăratele plaje înșiruite pe litorulul românesc.

Proprietarii de la Vila Tera vă așteaptă să vă bucurați de soare, de mare, de frumos, să vă bucurați de concediu și să vă întoarceți acasă cu amintiri frumoase.

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

16:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Frigider în unitate
 • Grătar/Barbeque
 • Parcare
 • WI-FI

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre

Litoralul Mării Negre se întinde de la granița cu Ucraina în Nord până la cea cu Bulgaria în Sud și este cea mai exploatată zonă turistică din România.

Litoralul Mării Negre are o lungime de 245 km și se întinde de la superbele rezervații naturale intacte ale Deltei Dunării la numeroasele centre moderne de vacanță ce se întind până la Vama Veche.

Deoarece suprafața Deltei Dunării este strict protejată, zona sudică cu o lungime de 72 km a fost transformată într-un lanț de stațiuni de litoral și balneoclimaterice, pentru tineri și vârstnici.

Principala zonă de interes, o reprezintă județul Constanța, aici aflându-se majoritatea stațiunilor și atracțiile turistice.

Principalul oraș este Constanța fiind considerat și capitala acestei zone, urmat de Mangalia, Năvodari, Tulcea, Sulina, Eforie și Techirghiol. Stațiunea Mamaia este cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune de pe litoralul românesc, fiind situată în nordul litoralului și are una din cele mai mari plaje din întreaga Europă, întinzându-se pe aproape 10 km între orașele Constanța și Năvodari.

Stațiunea Costinești este amenajată la aproximativ 30 km de Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și stațiunea Olimp (sud), este cunoscută ca stațiunea tineretului.

Cea mai noua staţiune a Litoralul Mării Negre este Corbu, o staţiune micuţă, dar care se dezvoltă de la an la an atrăgând turişti încă prin plajele salbatice şi deosebit de frumoase.

Ordinea staţiunilor româneşti de la nord la sud este următoarea:

 • Staţiunea Corbu
 • Staţiunea Năvodari
 • Staţiunea Mamaia
 • Staţiunea Eforie Nord
 • Staţiunea Eforie Sud
 • Staţiunea Costinesti
 • Staţiunea Olimp
 • Staţiunea Neptun
 • Staţiunea Jupiter
 • Staţiunea Cap Aurora
 • Staţiunea Venus
 • Staţiunea Saturn
 • Staţiunea Mangalia
 • Staţiunea 2 Mai
 • Staţiunea Vama Veche

Fiecare staţiune este unică, în partea de nord găsim staţiuni în care luxul stăpâneşte, iar în sud staţiunile sunt pregătite pentru nonconformişti şi pentru tineri a căror vacanţă la mare este guvernată de distracţie.

Astfel putem spune că avem un litoral pregătit pentru toate gusturile. Toate aceste perle ale mării negre sunt pregătite an de an să primească milioanele de turişti ce aleg ca destinaţie de vacanţă Litoralul Mării Negre de pe teritoriul României.

Poze: Asociația Natura din România


Obiective turistice

Cazinoul din Constanța este emblema orașului și nelipsit din pozele de vacanță ale turiștilor.

Obeliscul din Costinești a fost înălțat în anul 1970 și a devenit punct de întâlnire al tinerilor și locul unde sunt organizate majoritatea concertelor și evenimentelor estivale din stațiune.

Satul de Vacanță din Mamaia este ideal pentru persoanele aflate în cautarea distracției si a veseliei, fiind amenajat între lacurile Tabacarie și Siutghiol.

Telegondola Mamaia a fost inaugurată în anul 2004 și a devenit un simbol al stațiuni.

Aqua Magic Mamaia - parc acvatic amenajat în partea sudică a stațiunii, aproape de stația de Telegondolă și a fost inaugurat în anul 2003.
Citește mai mult