Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici </p

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Vlădet - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:  
    În cursul săptămânii În weekend Preț single
  25.05.2015 – 31.08.2015 85 lei/zi 95 lei/zi 60 lei/zi
  01.09.2015 – 30.11.2015 80 lei/zi 110 lei/zi 70 lei/zi
  01.12.2015 – 31.12.2015 100 lei/zi 130 lei/zi 90 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Vlădet - Apartament cu 2 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:  
    În cursul săptămânii În weekend Preț single
  25.05.2015 – 31.08.2015 135 lei/zi 145 lei/zi 135 lei/zi
  01.09.2015 – 30.11.2015 130 lei/zi 150 lei/zi
  01.12.2015 – 31.12.2015 140 lei/zi 170 lei/zi

Informații generale

Vila Vlădet din Predeal – Transilvania.

Vila Vlădet din Predeal este situată în zona centrală a celei mai vechi staţiuni turistice de pe Valea Prahovei, Predeal, într-un decor natural de excepţie, cu o arhitectură rustic montană.

Fie că doriţi să vă relaxaţi în linişte, ori pur şi simplu să vă desprindeţi de nebunia oraşului, vila noastră vă stă la dispoziţie oricând.

Vila Vlădet din Predeal este o construcţie dispusă pe 3 nivele, atmosfera rustică fiind omniprezenţa şi subliniată de cele 2 terase care conferă o panoramă spectaculoasă a întregii zone.

Vă oferim cazare în 10 camere spaţioase şi luminoase care dispun de apă caldă, încălzire cu centrale termice proprii, grup sanitar şi televizor.

Este situată în zona centrală a celei mai vechi staţiuni turistice de pe Valea Prahovei, Predeal, într-un decor natural de excepţie, cu o arhitectură rustic modernă.

Predealul se află la aproximativ:
– 140 km distanţã de aeroportul Henri Coandă din Bucureşti
– 25 km de municipiul Braşov
– 25 km de castelul Peleş din Sinaia
– 30 km de castelul Bran

Punctele de atracţie ale staţiunii sunt cele opt pârtii de schi alpin cu grade diferite de dificultate, pârtia de schi fond de pe Valea Râşnoavei, traseele montane marcate pentru turism, traseele atv realizate în ultimii ani, telescaunul şi teleschiurile de pe Clăbucet, precum şi marea diversitate de localuri specializate în arta culinară românească şi internaţională. Cu excepţia anotimpului de iarnă la Predeal munţii din jurul oraşului oferă posibilitatea realizării drumeţiilor de neuitat şi admirarea peisajelor, care au fost, sunt şi vor fi atracţiile turiştilor din toată lumea sosiţi în această frumoasă staţiune.

Concursurile culinare din Predeal, prezintă o atracţie nemaipomenită deoarece, la toate acestea, maeştri culinari specializaţi în ţară, dar şi în străinătate, încântă privirile, gusturile şi simţirile, cu preparate care îmbie orice gurmand.
Printre obiectivele turistice din zonă menţionăm:
– Canionul Şapte Scări
– Cascada Tamina
– Peştera de gheaţă
– Cheile Râşnoavei
– Mănăstirea Sfântul Nicolae
– Mănăstirea Romano-Catolică Timişul de Jos
– Biserica ortodoxă Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena
– Capela Romano-Catolică Timişul de Jos
– Monumentul Eroilor de pe Valea Râşnoavei
– Monumentul poetului Mihail Săulescu
– Monumentul Eroilor din faţa gării Predeal


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Predeal, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans. Se acceptă plata cu card.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie de talie medie doar contra cost.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Închirieri de biciclete
 • Fax
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de mese
 • Seif
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult